ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΙΑΝΤΗΣ-ΜΑΖΙ θα φέρουμε την αλλαγή και την ανάπτυξη που τόσα χρόνια όλοι μας ονειρευόμαστε!!ΒΙΝΤΕΟ

Την Κυριακή που έρχεται ζητώ την στήριξή σας για να υλοποιήσουμε μαζί τις σκέψεις και τις ιδέες μας για τον αγαπημένο μας τόπο. ΜΑΖΙ θα φέρουμε την αλλαγή και την ανάπτυξη που τόσα χρόνια όλοι μας ονειρευόμαστε!!
διαβαστε περισσοτερα

Παναγιώτης Διαμάντης : Μας ευλόγησε ο Θεός να ζούμε σε έναν μικρό παράδεισο και έχουμε χρέος να τον προστατεύσουμε και να μην αδιαφορούμε.

Αγαπητοί Συνδημότες,Μας ευλόγησε ο Θεός να ζούμε σε έναν μικρό παράδεισο και έχουμε χρέος να τον προστατεύσουμε και να μην αδιαφορούμε. Οφείλουμε όλοι να νοιαζόμαστε και να φροντίζουμε τον τόπο μας, όπως φροντίζουμε το σπίτι και την οικογένεια μας. Οι συντοπίτες μας είναι αξιόλογοι, ποιοτικοί, περήφανοι, αντιλαμβάνονται τις δύσκολες σημερινές συνθήκες και έχουν ανάγκη από Δήμαρχο με κύρος και εξωστρέφεια, να αναδεικνύει και να μην απαξιώνει το θεσμό, να εμπνέει εμπιστοσύνη και όραμα.
διαβαστε περισσοτερα

Ολόκληρο το βίντεο της ομιλίας, του σημερινού και αυριανού Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη, στους ετεροδημότες στην Αθήνα. Σαφές μήνυμα μεγάλης ΝΙΚΗΣ στις 8 Οκτώβρη.

Με την μεγαλειώδη, αυθόρμητη παρουσία των ετεροδημοτών, στη μοναδική συγκέντρωση και ομιλία στην Αθήνα, την Κυριακή 1 Οκτωβρίου στις 11:00 π.μ στο ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL σφραγίστηκε ότι στις 8 του Οκτώβρη, ο Γιάννης Τριανταφυλλάκης θα είναι ξανά ο νέος Δήμαρχος, με τη λέξη νέος να έχει κυριολεκτική σημασία. Νέος σε ιδέες, σε νοοτροπία, σε ύφος, σε ήθος, σε συμπεριφορά… Η πολιτική έχει επιστρέψει στο Δήμο Ξηρομέρου, τα χαμόγελα και η αισιοδοξία επέστρεψαν οριστικά στους συμπολίτες μας, μετά από μία επιτυχημένη και γόνιμη 4ετία.
διαβαστε περισσοτερα

Θανάσης Παπαθανάσης-«Θέλουμε μία τοπική αυτοδιοίκηση πιο αποτελεσματική, περισσότερο ευέλικτη, πιο δίκαιη και διαφανής στην άμεση κρίση του πολίτη»

«Θέλουμε  μία τοπική αυτοδιοίκηση πιο αποτελεσματική, περισσότερο ευέλικτη, πιο δίκαιη και διαφανής στην άμεση κρίση του πολίτη» δήλωσε ο Θανάσης Παπαθανάσης Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κατά την ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής στο πλαίσιο της διαδικασίας συζήτησης και ψήφισης του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών «Αναμόρφωση του συστήματος διακυβέρνησης Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης α’ και β’ βαθμού, κατάργηση νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου δήμων, παρακολούθηση επιδόσεων τοπικής αυτοδιοίκησης, οικονομική και διοικητική διαχείριση οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης, ευζωία των ζώων συντροφιάς, κατασκευή και αναβάθμιση λειτουργούντων χερσαίων συνοριακών σταθμών και λοιπές διατάξεις του Υπουργείου Εσωτερικών».
διαβαστε περισσοτερα

ΘΩΜΑΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ : Μήνυμα - Έκκληση Στους Ξηρομερίτες, τους Συγχωριανούς και τις συγχωριανές μου

ΘΩΜΑΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣΔημοσιογράφος ΕΣΗΕΑ-Πολιτικός Επιστήμων Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ξηρομέρου με το Συνδυασμό ‘’ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ-ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ‘’                           Μήνυμα - Έκκληση Στους Ξηρομερίτες, τους Συγχωριανούς και τις συγχωριανές μου
διαβαστε περισσοτερα

Περιοδεία Κώστα Καρπέτα-Δήλωση για ματαίωση ντιμπέιτ και περιοδεία

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας και επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί Αλλάζουμε – Δυτική Ελλάδα» Κώστας Καρπέτας, μιλά στις 8.30 το βράδυ της Πέμπτης 5 Οκτωβρίου στο πάνω μέρος της πλατείας Γεωργίου στην Πάτρα, στην κεντρική πολιτική εκδήλωση της παράταξης ενόψει των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου.
διαβαστε περισσοτερα

Με τις καλύτερες εντυπώσεις ολοκληρώθηκε η επίσκεψη εργασίας επαγγελματιών από ΗΠΑ και Ηνωμένο Βασίλειο στην Αιτωλοακαρνανία και Ηλεία

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η επίσκεψη εργασίας ομάδας επαγγελματιών από ΗΠΑ και Ηνωμένο Βασίλειο προς την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με στόχο την εξοικείωση με τις εξαιρετική ελαιοπαραγωγή της περιοχής.
διαβαστε περισσοτερα

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΛΥΖΟΣ-Ο Δήμος μας χρειάζεται συνέχεια, ελπίδα και όραμα.

Φίλες και φίλοι ,Την τετραετία που μας πέρασε, η δημοτική μας παράταξη με επικεφαλής τον Δήμαρχο μας Γιάννη Τριανταφυλλάκη και τους συνεργάτες του, αιρετούς και εργαζόμενους, και κυρίως με την στήριξη και την βοήθεια των Ξηρομεριτών , κατάφερε να θέσει τις βάσεις για έναν ισχυρό, λειτουργικό, σύγχρονο και αποτελεσματικό Δήμο Ξηρομέρου.
διαβαστε περισσοτερα

Με μαζική συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η προεκλογική συγκέντρωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Βόνιτσα (ΦΩΤΟ

Προεκλογική συγκέντρωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Βόνιτσα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το βράδυ με ομιλητές τον υποψήφιο δήμαρχο Ακτίου Βόνιτσας Νώντα Μωραΐτηκαι τον υποψήφιο περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Σωτήρη Παρίση.
διαβαστε περισσοτερα

Δύναμη Πολιτών-Πρόσκληση για την κεντρική ομιλία στην Κατούνα

Σήμερα - Τετάρτη 4 Οκτωβρίου  Κεντρική πλατεία Κατούνας                  20.30 μ.μ.
 Ομιλία Γεώργιου Θεόδωρου Αποστολάκη
Σας περιμένουμε να τα πούμε από κοντά! Δύναμη Πολιτών-Συνεχίζουμε!
διαβαστε περισσοτερα

Δύναμη Πολιτών-Από την χθεσινή ομιλία στο Μοναστηράκι!

Σας ευχαριστώ όλες και όλους για την στήριξη, αλλά και την θερμή σας φιλοξενία!
διαβαστε περισσοτερα

Νεκτάριος Φαρμάκης : Δυτική Ελλάδα, παραγωγική ευρωπαϊκή περιφέρεια

«Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, της επόμενης 5ετίας να γίνει μία, πραγματικά ευρωπαϊκή περιφέρεια και στον τομέα της καινοτομικής επιχειρηματικότητας. Η  Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στρέφεται στην αύξηση της παραγωγής νέας γνώσης, τη διάχυση και την αποτελεσματική αξιοποίησή της, την ενσωμάτωση καινοτόμων μεθόδων παραγωγής και νέων τεχνολογιών» σημειώνει ο Περιφερειάρχης και επικεφαλής του συνδυασμού «ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» Νεκτάριος Φαρμάκης, καταθέτοντας το στίγμα του για περαιτέρω ενίσχυση της επιχειρηματικότητας.
διαβαστε περισσοτερα

Το πρόγραμμα μας για τους οδικούς άξονες που διεκδικούμε για τον Δήμο Ξηρομέρου.

Ημερομηνία 4-10-2023ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ
Στην σελίδα 3 του προγράμματος μας, στην ενότητα ''ΟΔΙΚΟΙ ΑΞΟΝΕΣ'', δεσμευόμαστε για τα επόμενα βήματα μας, ώστε να συνεχιστεί η βελτίωση και το θετικό πρόσημο που καταγράφεται και σε αυτό τον τομέα. Στο πρόγραμμα της παράταξης ''ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ'', δεν αναφέρεται το παραμικρό για το οδικό δίκτυο! Άγνοια ή προχειρότητα;
ΟΔΙΚΟΙ ΑΞΟΝΕΣ.
διαβαστε περισσοτερα

Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ πραγματική αντιπολίτευση στην Περιφέρεια Γράφει ο Γιώργος Παληγεώργος*

Θα θυμούνται οι πολλοί συμπολίτες μας πως ο θεσμός των αιρετών Περιφερειακών Συμβουλίων και Περιφερειαρχών συνέπεσε με την αρχή της μνημονιακής  εποχής για τη χώρα. Ήταν το 2010 που η χώρα μας δέθηκε χειροπόδαρα με το πρώτο μνημόνιο και την ίδια χρονιά με το  πρόγραμμα «Καλλικράτης» (νόμος 3852/2010) οι πολίτες κλήθηκαν να εκλέξουν Περιφερειακές (αυτο)διοικήσεις, με κατάργηση των αιρετών Νομαρχών, Νομαρχιακών Συμβουλίων  – μαζί βέβαια και Δημάρχους και Δημοτικά Συμβούλια στους νέους Καλλικρατικούς Δήμους, με κατάργηση των Καποδιστριακών Δήμων.
διαβαστε περισσοτερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΗ ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΟΥ ΟΜΙΛΙΑ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΗ ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΟΥ ΟΜΙΛΙΑ
Σας προσκαλώ στην κεντρική μου ομιλία στην πλατεία Κεφαλοβρύσου στη
Ναύπακτο την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου και ώρα 20:30 .
Θα χαρώ πολύ να σας δω απο κοντά!

Παναγιώτης Λουκόπουλος- Ενωτική Πρωτοβουλία
διαβαστε περισσοτερα

ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ : Πραγματοποιήθηκε η προεκλογική ομιλία χθες στην Τ.Κ. Παλαιομάνινας

Αστακός, 04/10/2023               ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΠραγματοποιήθηκε η προεκλογική ομιλία χθες στην Τ.Κ. Παλαιομάνινας μια συγκέντρωση που έδωσε το σύνθημα νίκης για τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου , με αρκετούς κατοίκους της Τ.Κ. κατά τη διάρκεια της  ομιλίας του Υποψήφιου  Δημάρχου Ξηρομέρου  και επικεφαλής του Συνδυασμού «Ξηρόμερο Νέα Μέρα - Καθαρά Χέρια» κ. Αλέξανδρου Σάββα . Στο κάλεσμα του κ. Σάββα και του «Ξηρόμερο Νέα Μέρα - Καθαρά Χέρια» ανταποκρίθηκαν οι κάτοικοι της Τ.Κ. Παλαιομάνινας , σε μια μοναδική σε παλμό συγκέντρωση.
διαβαστε περισσοτερα

ΣΟΦΙΑ ΜΠΕΝΕΚΟΥ: Η αυτοδιοίκηση χρειάζεται ανθρώπους να αγωνίζονται με επιμονή και κυρίως να λένε αλήθειες και να είναι ειλικρινείς και έτοιμοι για συνεργασία με τους δημότες ιδιαίτερα μετά τις εκλογές .

Φίλες και φίλοι συνδημότισσες και συνδημότες επανέρχομαι να σας υπενθυμίσω την υποψηφιότητα μου και να σας γνωστοποιήσω για ακόμα μια φορά το ενδιαφέρον μου για τα κοινά και την προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων της περιοχής μας .Όλοι γνωρίζετε ότι δίνω τον αγώνα μου με πάθος χωρίς εντάσεις ήρεμα και πολιτισμένα .
διαβαστε περισσοτερα

Δύναμη Πολιτών- Ανάπλαση του Αγκυροβολείου Βόνιτσας. Video της μελέτης που εκπονήθηκε

Στη Δύναμη Πολιτών ξέρουμε να διεκδικούμε και να κάνουμε πράξη το όραμά μας. Να μην μένουμε σε κενά λόγια, αλλά να προχωράμε σε έργα
διαβαστε περισσοτερα

Εγκαίνια του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας στον Δήμο Ξηρομέρου την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου στις 17:30.

Ημερομηνία 29-9-2023 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου, η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων σας προσκαλούν στα εγκαίνια του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Ξηρομέρου, που θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 4/10/2023 και ώρα: 17.30 στον Αστακό, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχείου Ξηρομέρου. Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα. Η Διευθύντρια                    Ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς                   Ο Δήμαρχος Ζωή Καπότη                      Ελευθέριος Μάντζαρης  Ιωάννης            Τριανταφυλλάκης ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟ https://www.dimosxiromerou.gr/nea-drastiriotites-dimou-ksiromerou/4266-egkainia-tou-sxoleiou-deyteris-efkairias-ston-dimo-ksiromerou-tin-tetarti-4-oktovriou-stis-17-30
διαβαστε περισσοτερα

Χρήστος Σαλτογιάννης: Με όραμα, σχέδιο και διάθεση για το τόπο μας!

Χρήστος Σαλτογιάννης: Με όραμα, σχέδιο και διάθεση για το τόπο μας!
Τη Κυριακή πρέπει να στείλουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι το Ξηρόμερο συνεχίζει την πορεία ανάπτυξης και προκοπής με Δήμαρχο τον Γιάννη Τριανταφυλλάκη!Με όραμα, σχέδιο και διάθεση για πραγματική και πολύπλευρη ανάπτυξη σε όλους τους τομείς. Να πάμε τον τόπο μας εκεί που πραγματικά του αξίζει!Σας καλώ να πάμε ΜΑΖΙ!Η στήριξη σας είναι η δύναμη μου για να προσφέρω στο τόπο μας!
Χρήστος Σαλτογιάννης
M.Sc. Γεωπόνος ΓΠΑ, τηλ: 6972072813
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
διαβαστε περισσοτερα

Παύλος Μπαρμπαρούσης, Μπαμπίνη Ξηρομέρου: Λίγα λόγια για την υποψηφιότητά μου.

Είμαι οΠαύλος Μπαρμπαρούσηςτου Σπύρου, με καταγωγή από τηΜπαμπίνη Ξηρομέρου. Πιστεύω πως με εφόδια το όραμα για την προοπτική του τόπου μας, την όρεξη για δουλειά, που για όσους με γνωρίζουν ξέρουν ότι είμαι και θα είμαι στην πρώτη γραμμή,καθώς μένω στο χωριό μας και επιθυμώ να ασχοληθώ πραγματικά με την ανάπτυξή του.
διαβαστε περισσοτερα

Πάνος Χολής: Τι γυρεύει το κυκλάμινο... στο βήμα;

Τι γυρεύει το κυκλάμινο... στο βήμα; Με ρωτούσαν πολλοί την Κυριακή αλλά και την επόμενη ημέρα, γιατί υπήρχε ένα κυκλάμινο στο βήμα του Caravel που θα μιλούσε ο Δήμαρχος και υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης και όχι ας πούμε το συνηθισμένο, μια ανθοδέσμη.
διαβαστε περισσοτερα

ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ-ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΜΥΤΙΚΑ

διαβαστε περισσοτερα

ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ. Ομιλία στους ετεροδημότες στην Αθήνα: Σας ευχαριστούμε όλους που παρευρεθήκατε δίπλα μας...

Ομιλία στους ετεροδημότες στην Αθήνα: Σας ευχαριστούμε όλους που παρευρεθήκατε δίπλα μας... (νέες φωτογραφίες).Σας ευχαριστούμε όλους που παρευρεθήκατε δίπλα μας και μας δώσατε Δύναμη Ελπίδας για να συνεχίσουμε τη θετική πορεία για το καλό του τόπου μας. Ήσασταν όλοι υπέροχοι!!!Συνεχίζουμε ενωμένοι σαν γροθιά για την τελική ΝΙΚΗ στις 8 Οκτωβρίου
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................