ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ:Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
Καλεί σε Τακτική Δημόσια Συνεδρίαση την τριακοστή πρώτη (31η) του Μηνός Αυγούστου του έτους 2017 ημέρα Πέμπτη και ώρα 18.30 στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Δημοτικό Κατάστημα Αστακού), σύμφωνα με το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010, για λήψη Απόφασης στα κάτωθι θέματα:
διαβαστε περισσοτερα

Συγχαρητήριο Μήνυμα του Δημάρχου Ξηρομέρου κ. Γαλούνη Ερωτόκριτου για τους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων 2017.

Θέλω να απευθύνω τα πιο θερμά συγχαρητήρια, σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που πέτυχαν, μέσω της διαδικασίας των Πανελλαδικών εξετάσεων, την είσοδό τους στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας. Οι κόποι, οι προσπάθειες και οι προσωπικές θυσίες των τελευταίων χρόνων δικαιώθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Εύχομαι καλή πρόοδο στις σπουδές τους και καλή φοιτητική ζωή. Στους μαθητές που δεν κατάφεραν να επιτύχουν τους στόχους που είχαν θέσει, εύχομαι καλή δύναμη για μια νέα προσπάθεια, που θα τους οδηγήσει στην επιτυχία.

Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Γαλούνης Ερωτόκριτος
διαβαστε περισσοτερα

Μπαμπίνη: Σαν σήμερα 25 Αυγούστου η μεγάλη καταστροφική φωτιά του 2007

25 Αυγούστου 2007 ....& 24-25 Αυγούστου 2011
Δυσάρεστες εικόνες για το χωριό μας, έρχονται στο μυαλό μας καθώς στις παραπάνω ημερομηνίες η Μπαμπίνη υπέστη μεγάλη καταστροφή από δύο μεγάλες πυρκαγιές τον Αύγουστο του 2007 και τον Αύγουστο του 2011 που είχαν σαν αποτέλεσμα να καταστραφούν οικίες ,αποθήκες, μαντριά και ζώα συγχωριανών μας καθώς και μεγάλη δασική έκταση ,στην μεγάλη φωτιά του 2007 κινδύνεψε να καεί η Μπαμπίνη καθώς η φωτιά έφτασε στις αυλές των σπιτιών η κατάσταση ήταν τραγική και το χωριό είχε εκκενωθεί η φωτιά κατ΄ έκαψε κάθε σπιθαμή γης στη Μπαμπίνη.


 Ευχόμαστε να μην ξαναζήσουμε τέτοιες μέρες .
διαβαστε περισσοτερα

Tης Μπαμπίνης τα παιδιά στον αθλητισμό(Δημήτρης Χ.Βλαχάκης ποδηλασία)

Ενας πολλά υποσχόμενος αθλητής  της ποδηλασίας είναι ο καταγώμενος από τη Μπαμπίνη Ξηρομέρου Δημήτρης Βλαχάκηςτου Χρήστου (εγγονός του Δημήτρη Βλαχάκη).
Ο Δημήτρης είναι αθλητής του ΑΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ με συμμετοχή σε τοπικά και πανελλήνια πρωταθήματα και με μετάλια στο ενεργητικό του .
Ένας αθλητής με μέλλον στο άθλημα της ποδηλασίας ,εμείς του ευχόμαστε να είναι γερός και πάντα επιτυχίες.

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................