Παρουσιάστηκε το νέο βιβλίο του Πάνου Δ.Λαζαρόπουλου ''Το όνειρο έσβησε πριν ανατείλει..

Η Παναιτωλοακαρνανική Συνομοσπονδία (ΠΑΝ.ΣΥ) και η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ξηρομέρου (Ο.Π.ΣΥ.Ξ)  παρουσίασαν σήμερα πέμπτη 30 Νοεμβρίου και ώρα 18:30 το βιβλίο του Πάνου Δ.Λαζαρόπουλου''Τοόνειρο έσβησε πριν ανατείλει..'' στην αίθουσα ¨Μιχαήλας Αβέρωφ" της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ (Γενναδίου 8 και Ακαδημίας, 7ος όροφος), στην Αθήνα.

διαβαστε περισσοτερα

Ακαρνανικά ....στα λευκά(φωτο Αριστείδης Τόλης)

Εντυπωσιακή foto από τα Ακαρνανικά όρη ντυμένα στα λευκά μας έστειλε ο συμπατριώτης μας Αριστείδης Τόλης...τον ευχαριστούμε 
διαβαστε περισσοτερα

ΧΡΙΣΤΟΥΓΙΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Τo ΝΠΔΔ ‘ Πολιτισμός, Περιβάλλον και Αθλητισμός, Παιδεία και Κοινωνική Πρόνοια στο Δήμο Ξηρομέρου’ σας προσκαλεί όλους να γιορτάσουμε και να νιώσουμε τη χαρά και το πνεύμα των ημερών των Χριστουγέννων παρέα με τα παιδιά. Οι Χριστουγεννιάτικες παιδικές εκδηλώσεις θα διεξαχθούν ως κάτωθι:
διαβαστε περισσοτερα

προβατίνα με τραχανά ,του Μπαρμπα Γιάννη Μασσαλή

Συνταγή για ένα χειμωνιάτικο φαγητό από ένα παραδοσιακό μάγειρα και ειδικό στο κρέας τον Μπαρμπα Γιάννη Μασσαλή
προβατίνα με τραχανά  6 ατόμων
διαβαστε περισσοτερα

Συνεδριάζει η Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Ξηρομέρου την Δευτέρα 11/12/17 και ώρα 17:00

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
Σας καλούμε σε δημόσια ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση, που θα γίνει την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 17:00 στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Δημοτικό Κατάστημα Αστακού), σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 76 παρ.3 του Ν.3852/2010, προκειμένου να συζητηθεί και να ληφθεί απόφαση στο κάτωθι θέμα:
διαβαστε περισσοτερα

Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός για τον εορτασμό του Αγίου Ανδρέα Άνω Κανδήλας

Τελέστηκε χθές  το απόγευμα στην ενορία του Αγίου Ανδρέα Άνω Κανδήλας ο Πανηγυρικός Εσπερινός μετ' αρτοκλασίας από τον π. Γεώργιο Πολίτη, εφημέριο του Μύτικα, και τον π. Ευφρόσυνο Γρίβα.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank