Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Πολιτιστικού Συλλόγου με της Γυναίκες μέλη του

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 17 Μάιου 2015 στις 11 π.μ η συνάντηση του Πολιτιστικού Συλλόγου Μπαμπίνης με τις Γυναίκες μέλη του στο γραφείο του Συλλόγου. Τις Γυναίκες καλωσόρισε εκ μέρους του Συλλόγου ο Παύλος Μπαρμπαρούσης και τις ευχαρίστησε για την παρουσία τους.  Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν οι Πολιτιστικές  δράσεις  και  οι πρωτοβουλίες των Γυναικών  αλλά και την ίδρυση ''δημιουργικήςομάδας Γυναικών'' μέσα από τον πολιτιστικό Σύλλογό μας . Οι οποίες και θα έχουν τη στήριξη του Πολιτιστικού Συλλόγου μας. Οι Γυναίκες που παρευρέθησαν στη συνάντηση αφού ευχαρίστησαν το Σύλλογο για το κάλεσμα τους για τη συνάντηση αυτή τους διαβεβαίωσαν ότι βλέπουν θετικά μια τέτοια εξέλιξη και θα συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή για την ίδρυση ομάδος Γυναικών  στο Σύλλογο μας .
Πληρ. Παύλος Μπαρμπαρούσης τηλ.698 034 0203






foto:Κώστας Μασαλής
διαβαστε περισσοτερα

Η ποιητική συλλογή garden of thorns του Άρη Μπιτσώρη ταξίδεψε στο εξωτερικό.

Πρόκειται για μια δίγλωσση (Eλληνικά-Aγγλικά) ανθολογία ποιημάτων που παρουσιάστηκε το Μάρτιο στη Θεσσαλονίκη και αντίτυπα του βιβλίου  βρίσκονται στις βιβλιοθήκες σχολείων της Άγκυρας, του Γκτάνσκ και το Τολέδο.

διαβαστε περισσοτερα

Πρωτοβουλία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και σύσκεψη με Δημάρχους της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας για τη διαχείριση των στερεών αποβλήτων

Οι προτάσεις για την ολοκληρωμένη διαχείριση των στερεών αποβλήτων ζητήθηκαν από τους Δημάρχους και τους εκπροσώπους των Δήμων της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, χθες στη διάρκεια σύσκεψης που έγινε στο Μεσολόγγι, με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και στην οποία συμμετείχαν η Αντιπεριφερειάρχης Χριστίνα Σταρακά, ο Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας και Περιβάλλοντος Νίκος Υφαντής, Δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι και στελέχη των Υπηρεσιών. «Βασική επιδίωξη της Περιφέρειας είναι να συντονίσει την κατάρτιση ενός ολοκληρωμένου Σχεδίου Διαχείρισης Αστικών Στερών Αποβλήτων, το οποίο θα βασίζεται σε μία από τα κάτω – προς τα πάνω προσέγγιση, ως επιστέγασμα των αποφάσεων και των πολιτικών που πρέπει να ληφθούν σε επίπεδο Δήμων και ΦοΔΣΑ και όχι στην επιβολή του από την Περιφέρεια. Και αυτό ζητάμε από εσάς. Τη συνεργασία σας ώστε να υπάρξει η μέγιστη δυνατή διαβούλευση σε όλες τις φάσεις του σχεδιασμού», υπογράμμισε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Υφαντής.
Κατά την τοποθέτησή της η Αντιπεριφερειάρχης Χριστίνα Στα…
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................