ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΛΩΤΗΣ ΕΞΕΔΡΑΣΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΖΩΝΗ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ(φωτορεπορτάζ Τζένη Παπαδημητρίου)

Πηγή: facebookTzenny Papadimitrioy
Από χθες Τρίτη 14 Μαρτίου 2023 ξεκίνησαν οι εργασίες συναρμολόγησης και εγκατάστασης της δεύτερης πλωτής εξέδρας στον Αστακό. Με την βοήθεια γερανού μεταφέρθηκε στο λιμάνι οπου αρχικά από τεχνικούς εγινε η συναρμολογηση και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ρυμουλκό και τοποθετήθηκε κοντά στο μικρό λιμανάκι οπου θα μεταφερθούν ολες οι μικρές βάρκες και οι ψαροβαρκες να δέσουν και το λιμάνι να μείνει ελεύθερο για τα κότερα. Δείτε φωτογραφίες τραβηγμένες χθες Τρίτη και σήμερα Τετάρτη από την εγκατάσταση της δεύτερης πλωτής εξέδρας.
διαβαστε περισσοτερα

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΧΛΩΡΙΩΣΗ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ ΣΕ ΚΑΝΔΗΛΑ ΚΑΙ ΜΥΤΙΚΑ.

https://www.dimosxiromerou.gr/nea
Ημερομηνία, 15/3/2023ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Στις Τοπικές Κοινότητες Κανδήλας και Μύτικα θα πραγματοποιηθεί διακοπή νερού την Πέμπτη 16 Μαρτίου και ώρα 8:00 π.μ., προκειμένου να πραγματοποιηθούν εργασίες καθαρισμού και χλωρίωσης των δεξαμενών και του δικτύου ύδρευσης. Ευχαριστούμε για την κατανόηση. Εκ του Δήμου Ξηρομέρου
διαβαστε περισσοτερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ: «LINK UP SKILLS» - ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΓΙΑ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΕΒΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

https://www.dimosxiromerou.gr/neaΗμερομηνία 15.3.2023ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Στα πλαίσια υλοποίησης Συνοδευτικών Μέτρων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, θα πραγματοποιηθεί στις 16, 17 και 18 Μαρτίου 2023 στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, η εκδήλωση «Link Up Skills»-Ημέρες Καριέρας για ωφελούμενους ΤΕΒΑ της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο διεξαγωγής του ετήσιου Συνεδρίου Περιφερειακής Ανάπτυξης RGC. Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν και προϋπόθεση για αυτήν είναι η εγγραφή σας στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση: https://rgc.gr/rgc-2023-registration/ Εκ του Δήμου Ξηρομέρου

διαβαστε περισσοτερα

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ. Εθιμοτυπική συνάντηση με τον νέο Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του νομού Αιτωλοακαρνανίας

Εθιμοτυπική συνάντηση με τον νέο Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του νομού Αιτωλοακαρνανίας, Πύραρχο Κουσαρίδα Ιωάννη ,πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Ξηρομέρου .Τον Διοικητή Νομού συνόδευσε ο Διοικητής ΠΥ Μεσολογγίου ,κος Στούμπος Παναγιώτης.Αναφορά έγινε στην νέα αντιπυρική περίοδο και την προετοιμασία των υπηρεσιών .
Ευχόμαστε στον νέο Διοικητή καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα .
διαβαστε περισσοτερα

'' ΞΗΡΟΜΕΡΟ Νέα Μέρα-Καθαρά Χέρια'' Απάντηση σε ανάρτηση στο ΒΕΛΟΥΤΣΑ NEWS

‘’ ΞΗΡΟΜΕΡΟΝέα Μέρα-Καθαρά Χέρια’’ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                         ΑΣΤΑΚΟΣ  14 ΜΑΡΤΙΟΥ  2023
                              ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΔιαβάζοντας την σημερινή σας ανάρτηση στο  ‘’ΒΕΛΟΥΤΣΑ  NEWS ‘’ υπό τον τίτλο  ‘’ ΞΗΡΟΜΕΡΟ : Δημοτικές Εκλογές  και Π.Ο.Α.Υ ‘’, Σας γνωρίζουμε ότι η θέση του Συνδυασμού μας, ταυτίζεται απόλυτα  με την θέση της Επιτροπής Αγώνα για την ΠΟΑΥ και δηλώνουμε αποφασισμένοι να εργαστούμε, ως Νέα Δημοτική Αρχή,  με κάθε θεμιτό μέσο και τρόπο προς την κατεύθυνση, αφενός να προστατευθεί   το παράλιο μέτωπο Αστακού-Μύτικα –Καλάμου και αφετέρου να εξασφαλισθεί η λειτουργία των ιχθυοκαλλιεργειών σε διαφορετικό θαλάσσιο χώρο από τον προβλεπόμενο  στο ΠΔ, διασφαλίζοντας έτσι τις θέσεις των εργαζομένων.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................