Παραδοσιακά χορευτικά στην πλατεία Δημοκρατίας (φωτο-video)

Αψηφώντας το τσουχτερό κρύο, οι μαθητές πολιτιστικών-χορευτικών συλλόγων της περιοχής, χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς απόψε, στην πλατεία Δημοκρατίας , στο Αγρίνιο.Στην εκδήλωση, που είναι ενταγμένη στο εορταστικό πρόγραμμα του δήμου Αγρινίου «Παραμύθι από Ζάχαρη» , χόρεψαν οι μαθητές του Συλλόγου Ζευγαρακίου, του Πολιτιστικού Συλλόγου Νεάπολης «το Παλαιόκαστρο» , του συλλόγου  «Οι ρίζες», του συλλόγου Δοκιμίου – «η πρόοδος», του χορευτικού συλλόγου «Ζορμπάς», των Σαρακατσαναίων Βάλτου Ξηρομέρου , αλλά και του συλλόγου Μικρασιατών Προσφύγων νομού Αιτωλοακαρνανίας.
Δείτε εδώ
διαβαστε περισσοτερα

Ευχές από το ΝΠΔΔ Δήμου Ξηρομέρου και τον Πρόεδρο κ. Βασίλη Μουρκούση για το νέο έτος.

διαβαστε περισσοτερα

Απίστευτο τηλεφώνημα σε δήμαρχο στην Αργολίδα: «Κάνε κάτι, χάσαμε τα στέρφα»

Τα προβλήματα από τα χιόνια που έπληξαν και εξακολουθούν να πλήττουν όλη την Ελλάδα, είχαν και μια σπαρταριστή πλευρά, στην Αργολίδα.
Οπως μεταδίδει το argolikeseidhseis.gr το ακουστικό έπεσε από το χέρι δήμαρχου όταν στην άλλη άκρη της γραμμής εν μέσω πανικού μια ηλικιωμένη γυναίκα από ορεινό χωριό του δήμου Αργολίδας, του έλεγε: -Δήμαρχε κάνε κάτι και για μας, χάσαμε τα στέρφα... Ο δήμαρχος σαστισμένος, καθώς εκείνη την στιγμή βρισκόταν και σε εξέλιξη επιχείρηση με μηχανήματα για την διάνοιξη δρόμων από τα χιόνια, δεν μπορούσε να καταλάβει ακριβώς τι σημαίνει "χάσαμε τα στέρφα", ρωτούσε και ξαναρωτούσε μήπως και μπορέσει να καταλάβει. Πηγή:  iefimerida.gr
διαβαστε περισσοτερα

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ Κ. ΓΕΩΡΓΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ

διαβαστε περισσοτερα

Πρωτοχρονιάτικες μελωδίες από την Φιλαρμονική του Ι.Ν. Αγ. Σοφίας στον Περιφερειάρχη Απ. Κατσιφάρα

Το γραφείο του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Απόστολου Κατσιφάρα, επισκέφθηκαν σήμερα τα παιδιά της Φιλαρμονικής του Ιερού Ναού Αγίας Σοφίας Πατρών, όπου υπό την καθοδήγηση της μπαγκέτας του μαέστρου τους, Κωνσταντίνου Κοτσορώνη, έπαιξαν τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Απόστολος Κατσιφάρας, συνεχάρη τον μαέστρο και τους μουσικούς, καθώς και την υπεύθυνη της Φιλαρμονικής, Ιωάννα Μαρτζάκλη, τονίζοντας ότι η ενορία του Ι.Ν. Αγίας Σοφίας Πατρών εκτός από σημαντική κοινωνική δράση, έχει συνεισφορά και στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης, και ευχήθηκε το 2017 να είναι πραγματικά καλύτερο για όλους τους συμπολίτες μας.
Εκτός του Περιφερειάρχη, παρόντες ήταν και η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, Αναστασία Τογιοπούλου, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικοτητας, Κώστας Καρπέτας, και ο Γενικός Διευθυντής Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Περιβάλλοντος και Υποδομών, Δημήτρης Καραβίδας.
διαβαστε περισσοτερα

Μήνυμα της ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ για το νέο έτος 2017

Οικολογική Δυτική Ελλάδα Πάτρα 30 Δεκεμβρίου 2016


Με αίσθημα ευθύνης, μπορούμε  να είμαστε αισιόδοξοι!
Μήνυμα της ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  για το νέο έτος 2017
Αγαπητοί συμπολίτες, Αιτωλοακαρνάνες, Αχαιοί, Ηλείοι,    Μέσα σε ένα κλίμα διεθνώς αυξημένης ανησυχίας και αβεβαιότητας, μετά την εκλογή του Τράμπ και την άνοδο λαικίστικών δυνάμεων στην Ευρώπη, η σημαντικότερη ευχή για το νέο έτος, αλλά και απαίτηση που πρέπει να έχουμε ως Έλληνες, από τον εαυτό μας και τους θεσμούς μας, κυβέρνηση και αυτοδιοίκηση,  είναι η απαίτηση για ρεαλισμό, αξιοπιστία και κανονικότητα.
διαβαστε περισσοτερα

Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον Περιφερειάρχη Απ. Κατσιφάρα από τον Παγκαλαβρυτινό Συλλόγου Πατρών

Γιορτινή ατμόσφαιρα σήμερα στα γραφεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, με ευχές για μία καλή χρονιά και παραδοσιακά κάλαντα, καθώς ο Περιφερειάρχης, Απόστολος Κατσιφάρας, υποδέχθηκε στο γραφείο του τα χορευτικά του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πατρών, όπου οι χορευτές του Συλλόγου, φορώντας παραδοσιακές φορεσιές, έψαλαν τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς και ευχήθηκαν για το νέο έτος. Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Απόστολος Κατσιφάρας, συνεχάρη τα μέλη του Παγκαλαβρυτινού για την σημαντική προσφορά τους στη διατήρηση της παράδοσης και ευχήθηκε σε όλους να είναι υγιείς και ευτυχισμένοι και το 2017, που καταφθάνει σε λίγες ώρες, να είναι ένα έτος ελπίδας και χαμόγελου για τη χώρα, και ιδίως για τη νεολαία μας. Εκ μέρους του Δ.Σ. του Παγκαλαβρυτινού παρευρέθησαν η Αντιπρόεδρος, Στέλλα Πανουτσακοπούλου, και η Γενική Γραμματέας, Τζίνα Κακιού, όπου ευχαρίστησαν τον Περιφερειάρχη για τα καλά του λόγια. Εκτός του Περιφερειάρχη, παρόντες ήταν και η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, Αναστασία Τογιο…
διαβαστε περισσοτερα

Ευχές συμπατριωτών μας για το νέο έτος

Ευχόμαστε το 2017 να φέρει Υγεία,Ευτυχία ,Χαρά ,Ειρήνη σε  όλο τον κόσμο ....ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
διαβαστε περισσοτερα

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016 4η Γιορτή Τσιγαρίδας στην Κατούνα

διαβαστε περισσοτερα

Ποιοι αγρότες υπάγονται σε κανονικό καθεστώς ΦΠΑ και υποχρεώνονται να τηρούν βιβλία

Όλες οι ανατροπές από την αρχή του έτους
Στο κανονικό καθεστώς ΦΠΑ, το οποίο συνεπάγεται την υποχρέωση τήρησης βιβλίων και έκδοσης φορολογικών στοιχείων (τιμολογίων, αποδείξεων λιανικών συναλλαγών κ.λπ.) και υποβολής περιοδικών δηλώσεων ΦΠΑ κάθε τρίμηνο, εντάσσονται υποχρεωτικά από την 1/1/2017 χιλιάδες αγρότες που μέχρι σήμερα υπάγονταν στο ειδικό καθεστώς ΦΠΑ, απολαμβάνοντας πλήθους απαλλαγών από φορολογικές υποχρεώσεις.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................