ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΤΕ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΤΕ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΝ. Παπαναστάσης: Να δυναμώσει το ΚΚΕ για να δυναμώσει η ελπίδα «Στις εκλογές της 21ης Μάη μπορεί να γίνει ένα σημαντικό βήμα μπροστά, και τα θετικά μηνύματα έρχονται απ’ όλη την Ελλάδα, να ενισχυθεί όσο πιο πολύ γίνεται το ΚΚΕ, για να δυναμώσει η αισιοδοξία, η ελπίδα και το πιο σημαντικό, να ανοίξουμε τον δικό μας δρόμο, τον δρόμο της ανατροπής», σημείωσε ο Νίκος Παπαναστάσης, υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, απ’ το βήμα της μαζικής, κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης που πραγματοποιήθηκε στο Μεσολόγγι το βράδυ της Δευτέρας.
διαβαστε περισσοτερα

Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος του Αγίου Χριστοφόρου στους κεντρικούς δρόμους του Αγρινίου(Βίντεο)

Agrinio TV
διαβαστε περισσοτερα

Σημεία από τη συνέντευξη του Θανάση Παπαθανάση στην εκπομπή «Καλημέρα» και τον Γιώργο Αυτιά στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σημεία από τη συνέντευξη του Θανάση Παπαθανάση στην εκπομπή «Καλημέρα» και τον Γιώργο Αυτιά στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
9.5.2023
Συνέντευξη στην εκπομπή «Καλημέρα» και τον Γιώργο Αυτιά στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ παραχώρησε την Κυριακή 7 Μαΐου ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Αιτωλοακαρνανίας, κ. Θανάσης Παπαθανάσης.

Δείτε τα σημαντικότερα σημεία από τη συνέντευξή του:O μόνος λόγος για τον οποίο ασχολήθηκα με την πολιτική μετά από 21 χρόνια στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, είναι η αγωνία μου να προσφέρω στους συνανθρώπους μου, πάντα με αίσθημα προσφοράς και ανιδιοτέλειας.
διαβαστε περισσοτερα

Χρύσα Νούλα - Υποψήφια στην Αιτωλ/νία με το ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη-Το ΜεΡΑ25 είναι το σπίτι μου.

Το ΜεΡΑ25 είναι το σπίτι μου. Ένα σπίτι που χτίστηκε με αφοσίωση και αγάπη πριν από λίγα χρόνια, από συνοδοιπόρους και συνοδοιπόρισσες  που μετριούνταν στα δάκτυλα των δυο χεριών ενός ανθρώπου. Παλέψαμε σκληρά, χλευαστήκαμε από όλες τις παρατάξεις αλλά αντέξαμε και φέραμε το ΜέΡΑ25 στην Βουλή.
διαβαστε περισσοτερα

Πρόσκληση του Θανάση Παπαθανάση στη συνάντηση φίλων στο café bar Bolero,στο Αιτωλικό.

‘’Σας προσκαλώ στη συνάντηση φίλων στο café bar Bolero (Άστιγγος 1) στο Αιτωλικό την Τετάρτη 10/05 και ώρα 20:00 μ.μ.Θα είναι ιδιαίτερη χαρά για εμένα να σας δω από κοντά.’’Θανάσης ΠαπαθανάσηςΥποψήφιος Βουλευτής Αιτωλοακαρνανία!#ΑνεβάζουμετηνΑιτωλοακαρνανία_Ψηλά!
διαβαστε περισσοτερα

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Θωμά Λιβάνη, με το συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη (Τοπικό Κοινότητας Βασιλοπούλου).

Θέλω να σας ανακοινώσω και εγώ τη συμμετοχή μου στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου ως υποψήφιος τοπικός σύμβουλος για την Κοινότητα Βασιλοπούλου με τον Δήμαρχο Γιάννη Τριανταφυλλάκη. Ζητώ την στήριξη σας σε μια προσπάθεια για το καλό του χωριού μας.
Με εκτίμηση
ΛΙΒΑΝΗΣ ΘΩΜΑΣ (πυγουλάκιας)
mytikaspress
διαβαστε περισσοτερα

Οι Μαχαιριώτες τίμησαν τον Άγιο Χριστόφορο

Ανηφόρισαν κι εφέτος οι Μαχαιριώτες για τον Άγιο Χριστόφορο ...... τιμούμε τον Άγιο του παλιού μας χωριού αιώνες τώρα κι ευχόμαστε να το συνεχίσουν οι επόμενες γενιές. Στα χρόνια των γονέων μας ,, οι Μαχαιριώτες μετά το πέρας της εορταστικής Θείας Λειτουργιας στήναν τον χορό στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας και φτάναν στο μεσημέρι γλεντώντας .
διαβαστε περισσοτερα

Σπήλιος Λιβανός : Ξεκάθαρο και ηχηρό μήνυμα νίκης & πρωτιάς και από την Ναύπακτο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα 10/05/2023 Σπήλιος Λιβανός : Ξεκάθαρο και ηχηρό μήνυμα νίκης & πρωτιάς και από την Ναύπακτο Παρουσία πλήθους φίλων που έσπευσαν να τον στηρίξουν σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, με εκλογικό παλμό και μεγάλο ενθουσιασμό, ο Σπήλιος Λιβανός, π. υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ, έστειλε ξεκάθαρο και ισχυρό μήνυμα νίκης κατά την προεκλογική ομιλία του στη Ναύπακτο, δηλώνοντας ευγνώμων για την θετική αποτίμηση του έργου του και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του.
διαβαστε περισσοτερα

Ξεκίνησε η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για ειδικότητα νέων γιατρών

Ξεκίνησε η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων και δικαιολογητικών των ιατρών που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν ειδίκευση σε νοσηλευτικά ιδρύματα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
διαβαστε περισσοτερα

ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΓΓΡΑΦΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2023 -2024 ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ, ΘΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 10 ΜΑΪΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ 31 ΜΑΪΟΥ 2023.

https://www.dimosxiromerou.gr/nea
Αστακός, 09.05.2023ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ Ν.Π.Δ.Δ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ Τηλ.:2646041204,2646360644 E-mail:npdddimouxiromerou@yahoo.gr ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Αγαπητοί γονείς, Σας ενημερώνουμε ότι οι αιτήσεις εγγραφής και επανεγγραφής των παιδιών για το σχολικό έτος 2023 -2024 στους Παιδικούς Σταθμούς Αστακού, Φυτειών και στον Βρεφονηπιακό Σταθμό Κανδήλας, θα υποβάλλονται από την Τετάρτη 10 Μαΐου μέχρι και την 31 Μαΐου 2023. Συγκεκριμένα γίνονται δεκτά παιδιά ηλικίας από 2,5 ετών έως την ηλικία εγγραφής τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση.
διαβαστε περισσοτερα

Πλήθος κόσμου στην ομιλία του υποψήφιου βουλευτή ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ξηρομεριτη Πάνο Τρυφιάτη (φωτο )

https://xiromeronews.blogspot.com
Πλήθος κόσμου στην ομιλία του στους ετεροδημότες, ο υποψήφιου βουλευτή ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Πάνος Τρυφιάτης σήμερα 8 Μάϊου, στις 19:30 στο Πνευματικό Κέντρο Ρουμελιωτών στην Αθήνα (Σίνα και Αραχώβης)......


Ο κ Τρυφιάτης ευχαρίστησε τους εκατοντάδες φίλους και Πατριώτες που τον τίμησαν απόψε με την παρουσία τους  που του έδωσαν τη δύναμη να συνεχίσει τον αγώνα του.
διαβαστε περισσοτερα

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΟΛΗΣ-ΖΩΝΤΑΝΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ

ΖΩΝΤΑΝΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ Συγκινητική και συγχρόνως Ιστορική απόφαση για τη διάσωση του Ι.Ν ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ παλιά Μητρόπολη του χωριού μας. Η έγκριση χρηματοδότησης και εκπόνησης των δύο μελετών είναι μεν η αρχή, αλλά είναι και το πλέον καθοριστικό βήμα για την ανεύρεση χρηματοδότησης των αναγκαίων έργων για την οριστική διάσωση του σπάνιου σε Ρυθμό Ιερού Ναού. Το ότι οι μελέτες εγκρίνονται απο το υπουργείο πολιτισμού μετά από πρόταση ενδιαφέροντος της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αιτωλ/νιας και Λευκάδος και την εκπόνηση τους από την ίδια Εφορεία είναι επίσης σημαντική εξέλιξη.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................