Εργασίες καθαρισμού του δρόμου προς στη Μονή Αγίου Γεωργίου Πόρτας Μπαμπίνης

Γιορτάζει ο Άγιος Γεώργιος Πόρτας Μπαμπίνης
Πραγματοποιήθηκαν εργασίες καθαρισμού του δρόμου προς στη Μονή Αγίου Γεωργίου πόρτας στη ΜπαμπίνηΞηρομέρου,με μηχανήματα του Δήμου Ξηρομέρου για καθαρισμό του δρόμου για την ποιο εύκολη πρόσβαση των οχημάτων προς το Μοναστήρι, για τη Γιορτή του Αγίου Γεωργίου στις 23 Απριλίου
διαβαστε περισσοτερα

Ολιγοήμερη παράταση υποβολής των αιτήσεων στην πρόσκληση της βιολογικής κτηνοτροφίας

Ολιγοήμερη παράταση υποβολής των αιτήσεων στην πρόσκληση της βιολογικής κτηνοτροφίας Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΥπΑΑΤ,  η υποβολή αιτήσεων στήριξης στο πλαίσιο της πρόσκλησης για τη δράση της βιολογικής κτηνοτροφίας του Μέτρου 11 «Βιολογικές Καλλιέργειες» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 – 2020 τροποποιείται ως την καταληκτική ημερομηνία, η οποία παρατείνεται  έως και την Τρίτη  24/04/2018 ώρα 23:59:59.
διαβαστε περισσοτερα

Από το γειτονικό στο Κόλετζ Στέισον (όπου είναι η έδρα του), Γουάκο θα ξεκινήσει τελικά τους αγώνες του για το 2018 ο Γιάννης Κυριαζής.

Ο Έλληνας(Μπαμπινιώτης) ακοντιστής που βρίσκεται στην τελευταία του χρονιά στο NCAA, δηλώθηκε να αγωνιστεί στο μίτινγκ που φέρει το όνομα του Μάικλ Τζόνσον όπου μάλιστα από το 2015 έχει το ρεκόρ σταδίου με 75.74μ. Mια επίδοση που θεωρείται απίθανο να μην την ξεπεράσει έχοντας σταθεροποιηθεί πάνω από τα 80μ.
διαβαστε περισσοτερα

Οι μοδάτοι τύποι μιας άλλης εποχής

Διακρίνονται από αριστερά Πάνος Φ. Μπιτσώρης-Θόδωρος Κατσίκας-άγνωστος
Η μόδα στο ανδρικό ντύσιμο τη δεκαετία του 1970 έντονα χρώματα παντελόνι καμπάνα ,μακρύ μαλλί, ''Μπαμπινιώτες'' ντύσιμο με την τελευταία λέξη της μόδας.....και σεργιάνι
Στο γεφύρι :Από αριστερά άγνωστος -Τάκης Κατσίκας-Πάνος Μπιτσώρης  Τάκης Κατσίκας στον Άγιο Γεώργιο Της foto μας της είχε παραχωρήσει ο αείμνηστος Τάκης Κατσίκας. 


Μπαμπίνη ΙΝ
διαβαστε περισσοτερα

17ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ :Kids Save Lives – Τα Παιδιά Σώζουν Ζωές

Μετά από πρόσκλησή μας η Ελληνική εταιρεία επείγουσας προνοσοκομειακής Φροντίδας σε συνεργασία  με τον ανθρωπιστικό οργανισμό Kids Save Lives – Τα Παιδιά Σώζουν Ζωές παραβρέθηκε στο χώρο του σχολείου μας, 17ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου, για να εκπαιδεύσει  τους μαθητές μας  στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση. Τέσσερις πιστοποιημένοι  από το  Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης, εθελοντές, καθώς και η εκπαιδευτικός του σχολείου μας κ. Μποτίνη Γεωργία,  εκπαίδευσαν μαθητές της Πέμπτης και Έκτης τάξης του σχολείου μας στη μέθοδο ΚΑΡΠΑ.
διαβαστε περισσοτερα

Περισσότερες φωτογραφίες από την εξαιρετική θεατρική παράσταση, με τίτλο «Το ταξίδι της Χαλιμά» του Νίκου Καλαΐτζίδη , που παρουσίασε την πέμπτη 19 Απριλίου 2018, η θεατρική ομάδα του Γυμνασίου Μοναστηρακίου Βόνιτσας

foto:Διονύσης Πετρόπουλος
διαβαστε περισσοτερα

Αγιογραφία στoν Άγιο Γεώργιο Πόρτας: Η έξοδος του Προφήτη Ιωνά από το κήτος!

Δείτε και θαυμάστε την εκπληκτική τοιχογραφία με την ιστορία του Ιωνά που βρίσκεται στο μοναστήριΆγιος Γεώργιος Πόρτας Μπαμπίνης. Η Εκκλησία του Αγίου Γεωργίουαποτελεί ένα από τα καλύτερα αρχιτεκτονικά δείγματα του Ξηρομέρου και είναι καταστόλιστη με έξοχεςαγιογραφίεςστους τοίχους.
Η Ιστορία του Ιωνά
διαβαστε περισσοτερα

Δράσεις του 17ο Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου:Ψάχνοντας στην τάξη το κρυμμένο γλυκό…

Στα πλαίσια της γιορτής  του  Παιδικού και Εφηβικού  Βιβλίου φιλοξενήσαμε στο σχολείο μας, σήμερα Παρασκευή 20 Απριλίου,  τη συγγραφέα Αριάδνη Δάντε.

διαβαστε περισσοτερα

Με μεγάλη επιτυχία η θεατρική παράσταση του Γυμνασίου Μοναστηρακίου Βόνιτσας "Το ταξίδι της Χαλιμά" στο ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου (ΦΩΤΟ: Γιάννης Γιαννακόπουλος)

Την εξαιρετική θεατρική παράσταση, με τίτλο«Το ταξίδι της Χαλιμά» του Νίκου Καλαΐτζίδη , παρουσίασε την πέμπτη 19 Απριλίου 2018, η θεατρική ομάδα του Γυμνασίου ΜοναστηρακίουΒόνιτσας υπό την καθοδήγηση των καθηγητών Μάρη Μαρία-Πρέντζας Κων/νος στο ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου (ΦΩΤΟ: στο ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου, στα πλαίσια του 9ου Μαθητικού Φεστιβάλ Θεάτρου που διοργανώνει ο Δήμος Αγρινίου και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Αιτωλοακαρνανίας.Τα παιδιά ερμήνευσαν έξοχα τους ρόλους τους ενθουσίασαν το κοινό και στο τέλος καταχεικροτήθηκαν από τον κόσμο που είχε γεμίσει ασφυκτικά το Δημοτικό Θέατρο Αγρινίου. 
Συγχαρητήρια στα παιδιά του Γυμνασίου Μαναστηρακίου για τις καταπληκτικές τους ερμηνείες, καθώς και σε όλους τους συντελεστές τις παράστασης

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................