Το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου και ώρα 09:30 μ.μ., κάνουμε στον Αστακό, τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης ''ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ''.

Το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023 στις 09:30 μ.μ., σας προσκαλούμε στην ανοιχτή εκδήλωση εγκαινίων του Εκλογικού μας Κέντρου. Θα υπάρξει παρουσίαση του ψηφοδελτίου μας, των θέσεων και των αρχών της παράταξης μας «ΞΗΡΟΜΕΡΟ - ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ» και απολογισμός του έργου που πετύχαμε όλοι μαζί, πολίτες και Δημοτική Αρχή για την ανάπτυξη του τόπου μας. Επίσης θα συζητήσουμε για όσα ήδη υλοποιούνται αυτή τη στιγμή στο Δήμο μας, αλλά και για όσα οραματιζόμαστε για τα επόμενα χρόνια. Σας περιμένουμε με χαρά και ανυπομονούμε να βρεθούμε όλοι μαζί για να πάμε τον Δήμο Ξηρομέρου ακόμα ψηλότερα! Όλοι μαζί, αλλάζουμε τον τόπο μας!
Με εκτίμηση
Ιωάννης Λέων. Τριανταφυλλάκης Υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου
διαβαστε περισσοτερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ.ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ -Διαδρομή από Μπαμπίνη (φωτο)

Σήμερα Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου η διαδρομή Αστακός- Καραϊσκάκη - Βασιλόπουλο - Σκουρτου - Ι.Μ. Λιγοβιτσιου - Φυτείες - Μπαμπίνη - Μαχαιράς - Βασιλόπουλο - Καραισκάκης - Αστακός.Διαδρομή από Μπαμπίνη (φωτο)
διαβαστε περισσοτερα

ΛΑΪΚΉ ΣΥΣΠΕΊΡΩΣΗ ΜΑΖΊ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

ΛΑΪΚΉ ΣΥΣΠΕΊΡΩΣΗ ΜΑΖΊ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣΓια τις ανάγκες των πολλών και όχι για τα κέρδη των λίγων.Εδώ και χρόνια οι κυβερνήσεις και τα κόμματα του κατεστημένου εντάσσουν τις εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση στην προσπάθειά τους για την αλλοτρίωση των κοινωνικών συνειδήσεων και συρρίκνωση των πολιτικών αντιστάσεων του λαού. Ιδιαίτερα στις μικρές κοινωνίες το κλίμα που διαμορφώνεται, μ' αφορμή τις τοπικές εκλογές  σκοπεύει εκτός των άλλων στοιχείων ιδεολογικοπολιτικής χειραγώγησης και ενσωμάτωσης, και στην πλήρη προώθηση του κοινωνικού αριβισμού και πολιτικού οπορτουνισμού.
διαβαστε περισσοτερα

Παρουσίαση νέων υποψήφιων με το συνδυασμό "ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ"

Στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές έχουμε την χαρά και την τιμή να συμπορευόμαστε με τους :
-Γαλάνη Κωνσταντίνο του Φωτίου (υποψήφιος Σύμβουλος Κοινότητας Αστακού )-Τσακαλογιάννη Ευάγγελο του Χρήστου (υποψήφιος Σύμβουλος Κοινότητας Μπαμπίνης )-Θανασούλα Σοφία του Γεωργίου (υποψήφια Σύμβουλος Κοινότητας Μπαμπίνης)-Λούπου/Πολυμέρου Αντωνία του Ευσταθίου (υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος ΔΕ Αστακού)-Κοντογεώργου Βασιλική του Νικολάου (υποψήφια Σύμβουλος Κοινότητας Μύτικα )Τους καλωσορίζουμε και ευχόμαστε καλή επιτυχία !!!xiromeronews.
διαβαστε περισσοτερα

Ένα πανηγύρι γεμάτο κέφι και χαρά στην Μπαμπίνη Ξηρομέρου Αιτωλοακαρνανίας

enmpampini
Στις 13 Αυγούστου, το χωριό Μπαμπίνη Ξηρομέρου Αιτωλοακαρνανίας φιλοξένησε ένα ζωντανό παραδοσιακό πανηγύρι με μαγευτικά δημοτικά τραγούδια.Η ταλαντούχα ορχήστρα με τους Βάσω Αθανασάκη, Πάνο Μπέκο (Μεσολογγίτης), Σπύρο Κουτρουμάνο, Χρήστο Μπέκο (Μεσολογγίτης), παρουσίασε τις αξιόλογες ερμηνείες της.Στην εκδήλωση παρερεύθηκαν: ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Τριανταφυλλάκης Γιάννης, ο πρόεδρος της ΟΠΣΥΞ κ. Στεργίου Δημήτρης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Μαχαιριωτών κ. Τσίντζος Γρηγόρης, ο προέδρος της Κοινότητος Χρυσοβίτσας κ. Χρόνης Γιάννης, και ο προέδρος της Κοινότητος Αγραμπέλου Τάγκας Δημήτρης.
διαβαστε περισσοτερα

Από τα Βουνά της Ευρυτανίας στην Αμερική | Η Ιστορία της Σταυρούλας(βίντεο)

ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣτο πανέμορφο ορεινό χωριό Δυτική Φραγκίστα στην Ευρυτανία, βρεθήκαμε σε μια συναρπαστική συνάντηση με την κυρία Σταυρούλα Ζήκα. Η κυρία Σταυρούλα είναι ένας πραγματικός θησαυρός του χωριού, ένας περήφανος φύλακας της τοπικής παράδοσης και ιστορίας.
διαβαστε περισσοτερα

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ : Ψηφοδέλτια για ... όλα τα γούστα. Απ όλα έχει ο Μπαξές-Γράφει-Σχολιάζει-Αποκαλύπτει Ο ΘΩΜΑΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ

Οι Ξηρομερίτες  δεν μπορούν, πλέον,  να ισχυριστούν  ότι δεν έχουν επιλογές , ή πολύ περισσότερο ότι το Ξηρόμερο βρίσκεται, για ακόμη μία φορά,  σε εκλογικό αδιέξοδο .
διαβαστε περισσοτερα

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΑΒΒΑΣ : Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ την κ. Περσεφόνη Παπαναστάση από το Αριχοντοχώρι Ξηρομέρου

Καλωσορίζω στον συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ την Κ. Φόνη Παπαναστάσηαπό το Αρχοντοχώρι Ξηρομέρου .
διαβαστε περισσοτερα

Αλέξανδρος Σάββας :Καλωσορίζω στο συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ τον κ. Δημήτρη Κεραμίδα από την Κανδήλα Ξηρομέρου.

Καλωσορίζω στο συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ τον κ. Δημήτρη Κεραμίδα από την Κανδήλα Ξηρομέρου.Ο Δημήτρης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κανδήλα.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................