Αξίες που χάνονται | Η μαρτυρία του κυρίου Γιάννη μας συγκινεί(βίντεο)

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ Μια ματιά στο παρελθόν με τον κύριο Γιάννη. Στο χωριό Καστράκι της Αιτωλοακαρνανίας, κοντά στο Αγρίνιο, είχαμε την ευκαιρία να συναντήσουμε τον κύριο Γιάννη, έναν 73χρονο κάτοικο με πολλές αναμνήσεις από τα παλιά χρόνια. Μας διηγήθηκε ιστορίες για το πώς ζούσε ο κόσμος τότε, περιγράφοντας τη φτώχεια και τις δυσκολίες που αντιμετώπιζαν.
διαβαστε περισσοτερα

ΑΡΗΣ ΜΠΙΤΣΩΡΗΣ: Η ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΣΥΓΝΩΜΗ

Η ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΣΥΓΝΩΜΗ
Πιστεύω να θυμόσαστε που ’χα κατηγορήσει τον Γιάννη τον Υδραυλικό που όταν χαλάει μια βρύση
σου λέει ¨κλείσε κι έρχομαι¨ κι εσύ κόμπο το δένεις μα μέχρι ένα εξάμηνο μπορεί να περιμένεις.
διαβαστε περισσοτερα

Φεστιβάλ Μοτοπαρεών Ελλάδος σε Αστακό και Μύτικα του Αγίου Πνεύματος.

Καλησπέρα σε όλους! Όπως αναφέραμε σε προηγούμενη δημοσίευση μας, Φεστιβάλ χωρίς μουσική δεν είναι Φεστιβάλ!! Σε συνέχεια της διασκέδασης μας, την Κυριακή 23/06, στον λιμάνι του Αστακού οι REBELLIONS θα ανέβουν στην σκηνή. Οι REBELLIONS είναι μια μπάντα εκδηλώσεων, η οποία δημιουργήθηκε το 2005 και ακολούθησε μία αξιόλογη πορεία με άμεσο αποτέλεσμα την εμφάνισή της δίπλα σε πολύ καταξιωμένους καλλιτέχνες στο χώρο της μουσικής σκηνής.Το πρόγραμμά τους αποτελείται από γνωστές επιτυχίες της ελληνικής και ξένης μουσικής σκηνής σε ύφος ποπ, ροκ, λάτιν, disco, reggae, swing, 60’s, 90’s.
Παίζουν οι μουσικοί:ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΥΦΩΝΑΣ: Φωνή, Κιθάρα, Μπουζούκι, Μπαγλαμά, Βιολί, Κλαρίνο, Σαξόφωνο, ΑκορντεόνΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΑΓΚΡΑΚΙΩΤΗ: ΦωνήΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ: Φωνή, Κιθάρα, Μπουζούκι, ΤρομπέταΑΛΕΚΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ: Πλήκτρα, ΕνορχήστρωσηΧΑΡΗΣ ΚΟΥΡΗΣ: ΤύμπαναΑΛΕΞΗΣ ΒΕΡΓΗΣ: ΜπάσοΚΩΣΤΑΣ ΑΝΔΡΙΩΤΗΣ: Κρουστά, DJΑΛΕΞΗΣ ΓΕΩΛΔΑΣΗΣ : Τρομπόνι
διαβαστε περισσοτερα

Η Αντιπεριφερειάρχης Γεωργία Ντάτσικα στην ημερίδα της ΠΟΣΓΚΑμεΑ

Στην ημερίδα της ΠΟΣΓΚΑμεΑ, με θέμα: «ΜΑΖΙ με τα παιδιά μας, ΓΙΑ τα παιδιά μας: Κατανοούμε το Παρόν – Πορευόμαστε στο Μέλλον», συμμετείχε και μίλησε η Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής και Οικογένειας, Γεωργία Ντάτσικα, με συντονιστή τον Πρόεδρο της ΠΟΣΓΚΑμεΑ, Ιωάννη Μοσχολιό, τη συμμετοχή του Αντώνη Χαροκόπου -Πρόεδρου Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων Δυτικής Ελλάδας & Νοτίων Ιονίων Νήσων και εκπροσώπων δομών.
διαβαστε περισσοτερα

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Τουριστικής Ανάπτυξης Π. Σακελλαρόπουλου για την συμμετοχή των Δήμων στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Με σημαντική ανταπόκριση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 31 Μαΐου 2024 συνάντηση ενημέρωσης του Αντιπεριφερειάρχη Τουριστικής Ανάπτυξης Παναγιώτη Σακελλαρόπουλου με Δημάρχους, Αντιδημάρχους, συμβούλους και στελέχη των Δήμων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, σχετικά με τη συμμετοχή τους στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), που θα πραγματοποιηθεί από  7 έως 15 Σεπτεμβρίου 2024.
διαβαστε περισσοτερα
Πανέτοιμος ο Δήμος Ξηρομέρου με τους υπαλλήλους και τον μηχανισμό του, για τις εκλογές της Κυριακής της 9ης Ιουνίου.

Πανέτοιμος ο Δήμος Ξηρομέρου με τους υπαλλήλους και τον μηχανισμό του, για τις εκλογές της Κυριακής της 9ης Ιουνίου.

https://www.dimosxiromerou.gr Ημερομηνία 3/6/2024 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο Δήμος Ξηρομέρου με τους υπαλλήλους του και τον μηχανισμό του, είναι πανέτοιμος για τις εκλογές της Κυριακής της 9ης Ιουνίου και στις τρεις δημοτικές ενότητες: Δ.Ε Αστακού, Δ.Ε. Αλυζίας και Δ.Ε Φυτειών. Υπηρεσίες του Δήμου θα λειτουργήσουν το Σαββατοκύριακο 8-9 Ιουνίου, με στόχο τη διευκόλυνση των ψηφοφόρων και την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών. Ενόψει των Ευρωεκλογών της Κυριακής (9 Ιουνίου 2024) και με στόχο τη διευκόλυνση των ψηφοφόρων και την ομαλή διεξαγωγή της ψηφοφορίας, ο Δήμος Ξηρομέρου έχει προβλέψει τη λειτουργία των τμημάτων του, που σχετίζονται με τις εκλογές κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Το εκλογικό υλικό οι δικαστικοί αντιπρόσωποι θα το παραλάβουν από την έδρα του Δήμου στον Αστακό (Δημαρχείο). Στο πλαίσιο αυτό, το κεντρικό κατάστημα του Δήμου Ξηρομέρου θα παραμείνει ανοικτό την Παρασκευή 7 Ιουνίου έως 08:00 μ.μ., το Σάββατο 8 Ιουνίου από 08:30 π.μ. έως ότου παρα…
διαβαστε περισσοτερα

Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών.Ενημερώση για την κρουαζιέρα στον Αργοσαρωνικό.

Εν συνεχεια της ανοιχτης  προσκλησης που απευθυναμε  τοσο προς τα μελη του συλλογου μας οσο και σε αλλους συμπατριωτες μας για την κρουαζιερα  στον Αργοσαρωνικο. εχουμε ηδη το τελικο προγραμμα  Θα αναφερουμε μονο τα του προγραμματος  στο οποιο δεν θα αναγραφεται  η τιμη-συνδρομη στην εκδρομη καθοσον η εταιρεία δεν επιθυμεί να αναφέρετε το πσον διοτι η τιμη ειναι εξαιρετικα  χαμηλη , που δινεται μονο για τον Συλλογο μας
διαβαστε περισσοτερα

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΡΙΠΟΤΣΕΡΗΣ Και σ’ αυτές τις εκλογές, επιλέγω το ΚΚΕ για την ψήφο μου

https://www.902.grΣε δήλωσή του οΔημήτρης Τριποτσέρης, συνταξιούχος εκπαιδευτικός, πρ. Δήμαρχος Δήμου Αλυζίας, Αιτωλοακαρνανίας τονίζει:
διαβαστε περισσοτερα

ΛΑΜΠΡΟΣ ΠΙΤΣΟΥΛΙΑΣ Στέλνουμε μήνυμα με ψήφο στο ΚΚΕ και όλοι όσοι είχαμε κάνει άλλες επιλογές!

https://www.902.grΣε δήλωσή του οΛάμπρος Πιτσούλιας, συνταξιούχος Γυμνασιάρχης, πρ. πρόεδρος Κοινότητας Αστακού Αιτωλοακαρνανίας σημειώνει:
διαβαστε περισσοτερα

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το 33ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΒΑΛΤΙΝΩΝ στο άλσος Βεΐκου Γαλατσίου (φωτο-βιντεο )

Η Ομοσπονδία Συλλόγων Βάλτου (Ο.ΣΥ.ΒΑ) διοργάνωσε χθες  Κυριακή 2 Ιουνίου με μεγάλη επιτυχία το 33ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΤΩΝ ΒΑΛΤΙΝΩΝ  στο άλσος Βεΐκου  Γαλατσίου
διαβαστε περισσοτερα

ΓΟΥΡΙΑ: ΔΡΑΣΗ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΝΙΚΗΣ - ΜΑΡΙΑΝΝΑΣ

ΠΗΓΗ:  https://www.aixmi-news.gr  https://www.aixmi-news.grΤο Δημοτικό Σχολείο και το Νηπιαγωγείο Γουριάς την Δευτέρα 3/6/3024 οργανώνουν Δράση Αγάπης και Αλληλεγγύης με σκοπό την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας της μικρής Νίκης – Μαριάννας.
Όλοι μαζί μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί μπορούμε να βοηθήσουμε με τον τρόπο μας, συγκεντρώνοντας χρήματα στο σχολείο.Η ανάρτηση αφορά τη Νίκη – Μαριάννα, ένα κοριτσάκι μόλις 3 ετών όπου πάσχει από καρκίνο στον εγκέφαλο και πρέπει να συνεχίσει τις θεραπείες της και τα χειρουργεία στο εξωτερικό, στην Ιταλία. Χρειάζεται έστω και μία μικρή ενίσχυση από όλους μας. Μπορούμε να καταφέρουμε να κάνουμε την μικρούλα να πραγματοποιήσει το ταξίδι της και να γίνει καλά.Ο λογαριασμός τραπέζης αναγράφεται παρακάτω:
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................