Καιρός Πάσχα 2017

Ο καιρός είναι ένα από τα μεγαλύτερα ζητούμενα τις μέρες της Μεγάλης Εβδομάδας. Γιατί όλοι θέλουν να ξέρουν με τι καιρό θα γίνει το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία και του κοκορετσιού. Και η απάντηση είναι: ο καιρός το Πάσχα θα είναι ανοιξιάτικος, με καλές θερμοκρασίες αλλά και διακυμάνσεις.






Σύμφωνα με την ΕΜΥ ο καιρός από σήμερα (12.04.2017) Μεγάλη Τετάρτη μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα προβλέπεται να μην σημειώσει μεγάλες διακυμάνσεις, αλλά πρόκειται να κινηθεί στα ίδια επίπεδα. Και το σούβλισμα του οβελία θα γίνει με λιακάδα. Εκτός για όσους θα κάνουν Πάσχα στη Βόρεια Ελλάδα.

Δείτε εδώ
διαβαστε περισσοτερα

Ιόνια Οδός: Στην κυκλοφορία το τμήμα Κλόκοβα-Κεφαλόβρυσο μήκους 37χλμ

Εγκαινιάστηκε πριν από λίγο από τον Υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη, το νέο τμήμα της Ιόνιας Οδού από την είσοδο της Σήραγγας Κλόκοβας μέχρι το Κεφαλόβρυσο που αποτελεί την 3η τμηματική παράδοση που γίνεται τους τελευταίους 3,5 μήνες.
διαβαστε περισσοτερα

Μ.Τετάρτη το Μεγάλο ευχέλαιο

Τελέσθηκε με μεγαλοπρέπεια και κατάνυξη σήμερα Μ.Τετάρτη το Μεγάλο ευχέλαιο (ένα από τα εφτά μυστήρια) στον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου στο χωριό μας  από τον ιερέα Κων/νο Φλωρόπουλο.
διαβαστε περισσοτερα

Ολυμπία Οδός: Σε 100 λεπτά από την Ελευσίνα μέχρι την Πάτρα!

Σε πλήρη λειτουργία τέθηκε από εχθές ο αυτοκινητόδρομος Ολυμπία Οδός, καθώς δόθηκε στην κυκλοφορία το υπόλοιπο τμήμα από το Κιάτο μέχρι το Ρίο. Ο νέος αυτοκινητόδρομος συντομεύει τα ταξίδια από/προς την Αθήνα και ο εφιάλτης των οκτώ τελευταίων ετών με τις συνεχόμενες βραδυπορίες και τις ατελείωτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μένει στο παρελθόν.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................