Ευχές Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη

διαβαστε περισσοτερα

Ευχές Χριστίνας Ταπραντζή -Πρόεδρος Δ.Σ Ξηρομέρου

διαβαστε περισσοτερα

Ευχές από το Μπαμπίνη ΙΝ blog για χαρούμενα Χριστούγεννα

Η ελπίδα μας ας λάμψει σαν άστρο στον ουρανό, για έναν καλύτερο κόσμο… Καλά Χριστούγεννα!
διαβαστε περισσοτερα

Γ’ ΤΑΞΗ 19ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ-Γράφει ο Άρης Μπιτσώρης

http://arisbitsoris.blogspot.com/2022/12/19.htmlΓ’ ΤΑΞΗ 19ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ Μπήκα στο Δέκατο Ένατο Δημοτικό του Ευόσμουστην Τρίτη τάξη όπου πάει κι εμένα ο εγγονός μου.Μαθήτριες και μαθητές είκοσι δύο φοιτούνε,ρώτησα∙ τα καλύτερα όλοι είχαν να μου πούνε.Και η καλή δασκάλα τους Μανδαλιανού Σοφίαμου ’πε: ¨εξαίρετα παιδιά, όλοι ένας και μία¨.Έμαθα τα ονόματα και ευθύς θα προσπαθήσωένα προς ένα τα παιδιά να τα απαριθμήσω:
διαβαστε περισσοτερα

Ευχές για καλές γιορτές από την Παναιτωλοακαρνανική Συνομοσπονδία. (ΠΑΝ. ΣΥ)

διαβαστε περισσοτερα

Χριστούγεννα μιας άλλης νοσταλγικής εποχής-Γράφει Μυργιώτης Παναγιώτης

«Χιόνια στο καμπαναριό που Χριστούγεννα σημαίνει», διαβάζουμε σε παλαιά αναγνωστικά της δεκαετίας του ‘60. Παλιές μνήμες, νοσταλγικές για μας που έχουμε μια κάποια ηλικία. Περιμέναμε το άγιο 12ήμερο για να ξεκουραστούμε από το σχολείο (με ωράριο πρωί - απόγευμα). Να χαρούμε τη ζεστασιά και την αγάπη της γιαγιάς και του παππού. Περιμέναμε να γιορτάσουμε τις εορτές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς με χαρά, χωρίς να σκεπτόμαστε το δώρο που θα μας φέρει ο Άγιος Βασίλειος την παραμονή της πρωτοχρονιάς. Ο πραγματικός Άγιος, ο ασκητικός και ισχνός και όχι ο ευτραφής της σύγχρονης εποχής των διαφημίσεων και του εκμαυλισμού της κοινωνίας, και πρωτίστως των μικρών της Φωτεινούλας, της Κατερίνας, του Δημήτρη, του Θανάση και του Αποστόλη.
διαβαστε περισσοτερα

Ευχές για καλές γιορτές από το ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ -ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ «ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ» στο Ίλιον

διαβαστε περισσοτερα

Σε πλήρη εξέλιξη οι εργασίες αποκατάστασης του οδικού δικτύου στο Άνω Κεράσοβο

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες αποκατάστασης της βατότητας στο Άνω Κεράσοβο Αιτωλοακαρνανίας, όπου το τοπικό επαρχιακό δίκτυο είχε υποστεί ζημιές κατά τη διάρκεια κακοκαιρίας του περασμένου χειμώνα.Το έργο που εκτελείται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, επισκέφθηκε την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2022 ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών, Θανάσης Μαυρομμάτης, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα.
διαβαστε περισσοτερα

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΜΗΜΑ AHEPA LEPANTO HJ-18

διαβαστε περισσοτερα

Χριστουγεννιάτες ευχές από τον Δημήτρη Στρατούλη

διαβαστε περισσοτερα

Ευχές για καλά Χριστούγεννα !!! Από το akarnanika.blog

Η συντακτική ομάδα του akarnanika.blog σας εύχεται καλά Χριστούγεννα και Χρόνια πολλά με υγεία σε εσάς και στις οικογένειες σας !!!
διαβαστε περισσοτερα

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣΑντιπλημμυρική θωράκιση νεκροταφείου Αστακού. .

Πηγή σελίδα Facebook Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη Λύση σε ένα ακόμα χρόνιο πρόβλημα σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε ,ενώ παράλληλα ενισχύθηκε η προστασία των παρακείμενων κατοικιών.
διαβαστε περισσοτερα

Ευχές από τον Κώστα Μασαλή (Κρεοπωλείο ''Το Ξηρόμερο'')

Το παραδοσιακό κρεοπωλείο τις οικογένειας Κ.Χ. Μασαλή στο Αγρίνιο ( σκόπα 2 ), με τα ντόπια και πάντα φρέσκα κρέατα και με την συσσωρευμένη πείρα πάνω στο κρέας, έρχεται να καλύψει τις καθημερινές διατροφικές σας ανάγκες και τις γευστικές σας αναζητήσεις. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ
διαβαστε περισσοτερα

Πρόσκληση για τακτική συνεδρίαση Δ. Σ. Νομικού προσώπου, την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου

https://www.dimosxiromerou.gr
Αστακός, 21.12.2022 Αριθ. πρωτ: 1088 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ν.Π.Δ.Δ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΠΑΙΔΕΙΑ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Προς: Τα μέλη του Ν.Π.Δ.Δ. (ως Πίνακα Αποδεκτών) ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Καλεί τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, σε τακτική δημόσια συνεδρίαση την εικοστή εβδόμη (27η) του μηνός Δεκεμβρίου, του έτους 2022, ημέρα Τρίτη και ώρα 12.30, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου (Δημοτικό Κατάστημα Αστακού) σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 78 του Ν. 4954/2022, το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010, όπως συμπληρώθηκε από το άρθρο 184 του Ν. 4635/19 και σε συνδυασμό τις διατάξεις των άρθρων 234 και 240 του Ν. 3463/2006, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κάτωθι θέματα ημερήσιας διάταξης:
διαβαστε περισσοτερα

Ευχές Χριστουγέννων & Πρωτοχρονιάς του προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Μπαμπίνης Δημήτρη Μπενέκου(βίντεο)

διαβαστε περισσοτερα

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ RADIOMAGIAFm

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ .
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................