Η Σκληρή Ζωή και η Ανθρώπινη Ανθεκτικότητα | Αφιέρωμα στους Ευρυτάνες Αγρότες(Βίντεο)

Στο σημερινό μας βίντεο, θα εξερευνήσουμε την επιμονή, την ανθρώπινη ανθεκτικότητα και τη σπουδαία εργατικότητα των αγροτών στην ευρυτανική περιοχή. Από την κτηνοτροφία μέχρι τη γεωργία, αυτοί οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν πολλές προκλήσεις στην προσπάθειά τους να διατηρήσουν την παράδοση και την αγάπη τους για τη γη.
διαβαστε περισσοτερα
Eνημερωτική καμπάνια της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, για την προστασία από πυρκαγιές.

Eνημερωτική καμπάνια της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, για την προστασία από πυρκαγιές.

https://www.dimosxiromerou.gr/nea
Αστακός 12.06.2023 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ο Δήμος Ξηρομέρου, κατόπιν επίσημου εγγράφου που έλαβε από την ΓΓΠΠ, συμμετέχει στην ενημερωτική καμπάνια της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, για την προώθηση της προστασίας από τις πυρκαγιές. Στο κανάλι Youtube του υπουργείου ΚΚΠΠ οι σχετικές διευθύνσεις είναι:Οδηγίες πρόληψης για να θωρακίσουμε το σπίτι μας έναντι πυρκαγιάς: https://youtu.be/nW1W497COLE Δεν ανάβουμε φωτιά για κανέναν λόγο! https://youtu.be/2wLynVmi1N8 https://youtu.be/0xZx2ebSfVQ https://youtu.be/dAHGvzul0Xc Εκ του Δήμου Ξηρομέρου
διαβαστε περισσοτερα

Συνάντηση του υπ.Βουλευτή ΝΔ Αιτωλοακαρνανίας, Θανάση Παπαθανάση με πολίτες στην Αμφιλοχία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΣυνάντηση του υπ.Βουλευτή ΝΔ Αιτωλοακαρνανίας, Θανάση Παπαθανάση με πολίτες στην Αμφιλοχία

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε  η συνάντηση με πολίτες στην Αμφιλοχία, του υπ.Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στην Αιτωλοακαρνανία, Θανάση Παπαθανάση.Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Θανάση Παπαθανάση και κατέκλυσε το café «Το Στέκι του Σταμούλη» στην παραλία της Αμφιλοχίας.
διαβαστε περισσοτερα

ΚΚΕ_Κεντρική προεκλογική συγκέντρωση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Κεντρική προεκλογική συγκέντρωση διοργανώνει η Τομεακή Επιτροπή Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, τη Δευτέρα 19 Ιούνη, στις 8:30 μμ, στην κεντρική πλατεία Αγρινίου.
διαβαστε περισσοτερα

Μπάσκετ «3X3» στη Δυτική Ελλάδα

Δράσεις μπάσκετ «3Χ3»  προγραμματίζονται στη Δυτική Ελλάδα  σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, στις οποίες μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν, καταδεικνύοντας μέσα από τη συμμετοχή τους την σπουδαιότητα του αθλητισμού. Την ευθύνη της διοργάνωσης έχει η  GNC σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.
διαβαστε περισσοτερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ Βασιλικής Σταρίδα Ζανιά με το συνδυασμό του Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη

ΠΗΓΗ.facebookVaso StaridaΑγαπητοί συνδημότες,Θα ήθελα να σας κάνω γνωστό, ότι αποδέχθηκα την τιμητικη πρόταση του Δημάρχου μας κ. Giannis Triantafillakis να συμμετάσχω στις αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφια τοπική σύμβουλος για την Κοινότητα Αστακού με τον συνδυασμό του. Ως μόνιμη κάτοικος Αστακού θέλω το καλό αυτού του τόπου για ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας. Με εκτίμηση Βασιλική Σταρίδα Ζανιά
διαβαστε περισσοτερα

Φιλικός αγώνας παλαιμάχων πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 11 Ιουνίου 2023 μεταξύ των ομάδων ΑΡΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ- Α.Ε.Κ.ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Φιλικός αγώνας παλαιμάχων πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 11 Ιουνίου 2023 μεταξύ των ομάδων ΑΡΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ- Α.Ε.Κ.ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ στη Πετρούπολη Αττικής.
διαβαστε περισσοτερα

Ανάπλαση της κύριας εισόδου του Μύτικα.

Πηγή: Προσωπική σελίδα FacebookΑντιδημάρχου Έργων Βασίλη Πολύζου.
Ξεκίνησε το έργο ανάπλασης της κύριας εισόδου - εξόδου του Μύτικα από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Ένα έργο που συμβάλει στην αισθητική αναβάθμιση και στην άνοδο της ποιότητας ζωής των κατοίκων.
διαβαστε περισσοτερα

Επίσκεψη του Ν. Φαρμάκη σε έργα που εκτελούνται στο Αγρίνιο με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Ημερίδες ψυχικής ενδυνάμωσης και συμβουλευτικής για ωφελούμενους ΤΕΒΑ στο Δήμο Ξηρομέρου
Σε συνέχεια των ημερίδων ψυχικής ενδυνάμωσης και συμβουλευτικής, που πραγματοποιήθηκαν στο Δήμο Αμφιλοχίας, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και η Κ.Σ. της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, συνεχίζουν τη διεξαγωγή των ημερίδων για ωφελούμενους ΤΕΒΑ, με τη διεξαγωγή των επόμενων δύο ημερίδων στο Δήμο Ξηρομέρου, στο πλαίσιο υλοποίησης των Συνοδευτικών Μέτρων του ΕΠ ΕΒΥΣ Ι του ΤΕΒΑ 2015-2016.
διαβαστε περισσοτερα

Επίσκεψη του Ν. Φαρμάκη σε έργα που εκτελούνται στο Αγρίνιο με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Συνεχίζεται το ευρύ πρόγραμμα συντηρήσεων και αποκαταστάσεων στο επαρχιακό και λοιπό οδικό δίκτυο της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, στο πλαίσιο του έργου  για τη συντήρηση οδοστρωμάτων και αποκαταστάσεις φθορών επαρχιακού και λοιποί οδικού δικτύου.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................