“Φούσκωσε” Το ποτάμι στον Άγιο Βάρβαρο Τρύφου(video)

''Φούσκωσε'' Το ποτάμι στον Άγιο Βάρβαρο Τρύφου από τις τελευταίες βροχές(Δείτε εκπληκτικά  video.Από τη σελίδα .Μια φωνή από τα χωριά μας...Κώστα Αγραφιώτη) 



Υπερχείλισε η πηγή στον Άγιο Βάρβαρο Τρύφου


διαβαστε περισσοτερα

Έκτακτη ανακοίνωση υπ. Παιδείας: Εμβολιάστε τα παιδιά σας

O µεγάλος αριθµός απουσιών µαθητών και εκπαιδευτικών από τα σχολεία λόγω της γρίπης οδήγησε τις υπηρεσίες του υπουργείου Παιδείας να στείλουν σε όλες τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης οδηγίες για τον αντιγριπικό εµβολιασµό, τις οποίες έχει εκπονήσει το υπουργείο Υγείας για το τρέχον έτος. Χαρακτηριστικό παράδειγµα του προβλήµατος που έχει δηµιουργηθεί µε τη γρίπη αποτελούν τα σχολεία της Ιθάκης τα οποία έκλεισαν µε εντολή του δηµάρχου του νησιού λόγω της έξαρσης των ιώσεων. Εκτός από την Ιθάκη, όµως, και σε πολλά ακόµη σχολεία οι αίθουσες είναι άδειες, γεγονός που οδηγεί τις δηµόσιες υπηρεσίες να ενηµερώσουν µαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς για τα µέτρα τα οποία πρέπει να λάβουν προκειµένου να περιοριστούν τα κρούσµατα εξάπλωσης  Περισσότερα εδώ
διαβαστε περισσοτερα

Παρατάχθηκαν τα τρακτέρ στα Καλύβια Αγρινίου...

Τα τρακτέρ των αγροτών παρατάχθηκαν από το πρωί στα Καλύβια, εν όψει των κινητοποιήσεων που είναι προγραμματισμένες για τις επόμενες ημέρες με στόχο να αναδειχθούν και να ακουστούν τα σοβαρά και καίρια αιτήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες. Περίπου 50 τρακτέρ είναι σταθμευμένα στην άκρη του δρόμου, έξω από το Δημοτικό Σχολείο, ενώ αύριο Κυριακή όπως μας ενημέρωσαν οι συγχωριανοί μας, αναμένεται η προσέλευση περισσότερων τρακτέρ από την γύρω περιοχή, ενώ οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι συντάσσονται με τα αιτήματα που προωθεί η Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων. Οι Καλυβιώτες αγρότες βρίσκονται σε συνεννόηση και συνεχή επαφή με τους συναδέλφους τους σε Αγγελόκαστρο και Κατοχή Μεσολογγίου, προκειμένου να οργανώσουν με τον καλύτερο τρόπο τις κινητοποιήσεις τους.
Περισσότερα εδώ
διαβαστε περισσοτερα

30.0000 ευρώ πρόστιμο σε κτηνοτρόφο επειδή έσφαξε αρνί

Αντιμέτωπος με διοικητικό πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ και παραπομπή σε δίκη την ερχόμενη Δευτέρα (28/1/2019) βρίσκεται ένας 65χρονος κτηνοτρόφος από το Μοίρα της Πάτρας.

Ο λόγος; Επειδή πέρυσι το Μεγάλο Σάββατο συνελήφθη να έχει σφάξει ένα αρνί.

Σύμφωνα με την πράξη βεβαίωσης της παράβασης που συνέταξε η αστυνομία μετά από έλεγχο που έκανε, ο κατηγορούμενος διαπιστώθηκε «να έχει σφάξει ένα αρνί ιδιοκτησίας του ο ίδιος, αντί να το έχει πάει στο σφαγείο προκειμένου να σφάξουν το ζώο εκεί».

Περισσότερα εδώ
διαβαστε περισσοτερα

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019 η κοπή πίτας του Συλλόγου Ποντίων Μπαμπαλιού Αιτ/νιας ''ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ''

διαβαστε περισσοτερα

Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός του Δήμου Ξηρομέρου Οικονομικού έτους 2019

6ΩΟΑΟΡ1Φ-ΩΒ8.pdf429 kB
διαβαστε περισσοτερα

Τετάρτη 30/1/19 Φιλικός αγώνας Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Α.Ε.Κ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ- ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΑΡΤΑΣ

Την Τετάρτη 30/1/2019 ώρα 16:00 γήπεδο Α.Ε.Κ. ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ θα διεξαχθεί Φιλικός αγώνας μεταξύ Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Α.Ε.Κ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ/-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΑΡΤΑΣ


διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................