ΜΠΑΜΠΙΝΗ :Αποτελέσματα Εθνικών Εκλογών 2019

ΓΡΑΜΜΕΝΟΙ :458 ΨΗΦΙΣΑΝΤΕΣ :248 ΑΚΥΡΑ-ΛΕΥΚΑ : 6 ΕΓΓΥΡΑ :242 ΕΛΑΒΑΝ ΝΔ 95 ΣΥΡΙΖΑ 55 ΚΙΝΑΛ 42 ΚΚΕ 20 ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 14 ΜΕΡΑ 25 3 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ 1 ΕΠΑΜ 2 ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 4 ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ 5 ΚΚΕ (μ-λ) 1
διαβαστε περισσοτερα

Αστροφωτογράφιση από την παραλία Αγριλιά στο Ξηρόμερο

Εξαίσιες και εντυπωσιακές εικόνες του Ουρανού και της Γης από την παραλία Αγριλιά στις Δυτικές ακτές της Ακαρνανίας. Μύτικας, Κάλαμος, Καστός και όλη η ακτογραμμή λουσμένες από το φως του Γαλαξία μας.
έχει αποθανατίσει με τον φωτογραφικό του φακό αλλά και το τηλεσκόπιο, ο συμπατριώτης μας Κωνσταντίνος Μπακολίτσας,¨φανατικός¨ φίλος της της αστροφωτογράφισης!


διαβαστε περισσοτερα

Στο Κορωπί Αττικής την Τρίτη 9 Ιουλίου το τελευταίο αντίο στο συγχωριανό μας Κώστα Μπίρτα

Την Τρίτη9 Ιουλίου και ώρα 6,30 μ.μ συγγενείς φίλοι και συγχωριανοί θα αποχαιρετήσουν  τον συγχωριανό μας Κώστα Μπίρτα στο Κορωπή Αττικής στη περιοχή Καρελά   στον Ιερό Nαό Αγίου Φανουρίου.
διαβαστε περισσοτερα

Ψηφίζουν οι Αιτωλοακαρνάνες στο τόπο διαμονής τους

Στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους ψηφίζουν σήμερα οι Αιτωλοακαρνάνες ετεροδημότες στην Ηλιούπολη (Παπαναστασίου &Βουλιαγμένης 525).Η εκλογική διαδικασία εξελίσσετε ομαλά και χωρίς προβλήματα .

διαβαστε περισσοτερα

Έφυγε από τη ζωή ο Κώστας Μπίρτας

Έφυγε από τη ζωή σήμερα ο συγχωριανός Κώστας Μπίρτας 76 ετών που διέμενε στο Κορωπί Αττικής  .Θα σας ενημερώσουμε για την ημέρα και ώρα που θα τελεσθεί η εξόδιος ακολουθία σε επόμενη ανάρτηση

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του
διαβαστε περισσοτερα

ΜΠΑΜΠΙΝΗ: Εθνικές εκλογές 2019

Οι κάλπες άνοιξαν στις 7 το πρωί και οι ψηφοφόροι προσέρχονται για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Η εκλογική διαδικασία των Βουλευτικών εκλογών στη Τ/Κ Μπαμπίνης Δήμου Ξηρομέρου εξελίσσεται Ομαλά και χωρίς προβλήματα.

διαβαστε περισσοτερα

Μπαμπίνη :Ξημέρωσε η ανατολή (φωτο)

Ξημέρωσε η ανατολή κι πάει η πούλια γιομα ....Καλημέρα από τη Μπαμπίνη Ξηρομέρου
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................