Πρόσκληση - γνωστοποίηση για προμήθεια 243 υδρομέτρων.

Πρόσκληση - γνωστοποίηση για προμήθεια 243 υδρομέτρων.

Αστακός 2/11/2020 Αρ. πρωτ.: 9225 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
Ταχ. Δ/νση : Αστακός Αιτωλ/νίας
Ταχ. Κώδικας: 300 06
Τηλ. 2646360526
Fax: 2646042531 ΠΡΟΣ: Κάθε ενδιαφερόμενο ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Ο Δήμος μας ενδιαφέρεται να αναθέσει την εργασία ''Προμήθεια Υδρομέτρων'' για τις ανάγκες του Δήμου Ξηρομέρου με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης και κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά (χαμηλότερη τιμή) βάσει της τιμής.
Για την κάλυψη της δαπάνης της ανωτέρω προμήθειας έχει εκδοθεί: Η υπ' αριθ. 8758/20-10-2020 (Α-387) (ΑΔΑ: 6ΕΣΜΩΚΖ-00Τ & ΚΗΜΔΗΣ: 20REQ007542116) Α.Α.Υ. και η βεβαίωση του Προϊσταμένου της Οικονομικής Υπηρεσίας, επί της ανωτέρω απόφασης ανάληψης υποχρέωσης, για την ύπαρξη διαθέσιμου ποσού 9.996,88 € στον Κ.Α. 25-7131.003 έτους 2020 και η συνδρομή των προϋποθέσεων της παρ. 1α του άρθρου 4 του ΠΔ 80/2016 και τη δέσμευση στα οικείο Μητρώο Δεσμεύσεων της αντίστοιχης πίστωσης με α/α Α-387.
Για την ανωτέρω προμήθ…
διαβαστε περισσοτερα

ΣΠΗΛΙΟΣ ΛΙΒΑΝΟΣ: "H έννοια της ατομικής ευθύνης"

Οι εξελίξεις με την αναζωπύρωση του Covid-19 είναι εξαιρετικά ανησυχητικές και επικίνδυνες. Σταδιακά, σε όλη την Ευρώπη ανακοινώνονται νέα δεσμευτικά μέτρα και lockdown.
Η Ελληνική Πολιτεία, ως όφειλε, ανέλαβε την εθνική ευθύνη διαχείρισης της άμυνας απέναντι στον ιό τόσο στην πρώτη περίοδο της πανδημίας όσο και σήμερα, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα, ανεκτά μέτρα προστασίας για τους πολίτες. Υιοθετεί μέτρα ενίσχυσης των νοσοκομείων, των μέσων μαζικής μεταφοράς, των εργαζομένων και των επιχειρήσεων. Αυτή είναι η αποστολή της, που την εκτελεί με επιτυχία από την έναρξη της πανδημίας και θα συνεχίσει να το πράττει.Παράλληλα, οφείλει να πείσει τους Έλληνες πολίτες για την ανάγκη επαγρύπνησης όλων μας απέναντι στην πανδημία και της ταυτόχρονης τήρησης των ατομικών μέτρων προστασίας. Οφείλει να μας πείσει να ακολουθούμε τις συστάσεις των ειδικών, να μας εμπνεύσει εμπιστοσύνη, να μας εμφυσήσει την έννοια της ατομικής ευθύνης.Η έννοια της ατομικής ευθύνης αναδείχθηκε σε κυρίαρχο σύνθημα κατά τ…
διαβαστε περισσοτερα

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ: Ευχαριστίες του Νομικού Προσώπου για δωρεά προς το Πνευματικό Κέντρο Μύτικα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το  Ν.Π.Δ.Δ «Πολιτισμός, Περιβάλλον, & Αθλητισμός, Παιδεία και Κοινωνική Πρόνοια στο Δήμο Ξηρομέρου» εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στους οικείους του εκλιπόντος Δημητρίου Λυγκώνη (Καρύπης )  για την δωρεά ενός ξυλόγλυπτου πανέμορφου καραβιού προς το Πνευματικό Κέντρο Μύτικα . Ενός μοναδικού έργου που ο ίδιος ο εκλιπών με πολύ κόπο και μεράκι είχε δημιουργήσει . Εκφράζουμε επίσης προς τους οικείους του τα θερμά μας συλλυπητήρια για τον πρόωρο χαμό του .


διαβαστε περισσοτερα

Έφυγε από τη ζωή ο Θεόκλητος (Θέος) Μπίλιας από την Παπαδάτου Ξηρομέρου.

Μεγάλη θλίψη σκόρπισε στη τοπική κοινωνία της Παπαδάτου Ξηρομέρου, η είδηση  του ξαφνικού θανάτου του αγαπητού συμπατριώτη μας  Θεόκλητου (Θέου) Μπίλια  ετών 74. Ο Θέος διακρινόταν για το ήθος του και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους χωριανούς του.Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί σήμερα Δευτέρα  και ώρα 15:00 στον ιερό ναό Αγίου Νικολάου Παπαδάτου Ξηρομέρου. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους τουΚαλό ταξίδι
διαβαστε περισσοτερα

Εκλογές στο Σύλλογο Γυναικών Βασιλόπουλου Ξηρομέρου.

Σήμερα (χθες)01/11/20 πραγματοποιήθηκαν οι προγραμματισμένες εκλογές στο σύλλογο του χωριού μας. Από το πρωί προσήλθαν στο εκλογικό κέντρο τα μέλη του συλλόγου για να εκλέξουν το νέο διοικητικό συμβούλιο. Με την παρουσία του δικηγόρου κυρίου Αλέξη Φραίμη, ως δικαστικού επιμελητή, τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας έχουν ως τη συνημμένη φωτογραφία.

Ευχόμαστε στα εκλεγμένα μέλη καλή θητεία και οραματικές επιλογές για το αγαπημένο χωριό μας.
Πηγή .facebook Πάνος Χολής
διαβαστε περισσοτερα

Ήττα για τον Ηρακλή Αστακού στο ντέρμπι με τον Τρίκαρδο Κατοχής(φωτο MAKE ART)

Την ήττα γνώρισε ο Ηρακλής Αστακού στο ντέρμπιτου Σαββάτου  31 Οκτώβρη  (μεταξύ 3ου και 4ου). από τον  Τρίκαρδο Κατοχής στο γήπεδο του Αστακού με σκόρ 0-1  Ντέρπι ανάμεσα σε δύο από τις πιο παλιές ομάδες της ΕΠΣΝΑ.  Δείτε φωτο





διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................