Κοπή πίτας της Παναιτωλοακαρνανικής Συνομοσπονδίας (ΠΑΝ.ΣΥ)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Το Κ.Σ. της Παναιτωλοακαρνανικής Συνομοσπονδίας (ΠΑΝ.ΣΥ) σας εύχεται Καλή Χρονιά και σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας την εορταστική εκδήλωση «ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ – ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ», που θα πραγματοποιηθεί τηνΚυριακή 22 Ιανουαρίου 2017 και ώρα προσέλευσης 17:30, στο WYNDHAM GRAND ATHENS HOTEL (Μεγάλου Αλεξάνδρου 2- πλατεία Καραϊσκάκη –στάση Μετρό Μεταξουργείο).

διαβαστε περισσοτερα

«Χορεύοντας για τη ζωή» στήριξαν δύο ιδρύματα

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου παρέδωσε  σήμερα τις επιταγές από τα έσοδα των δύο φιλανθρωπικών εκδηλώσεων  «Χορεύουμε για την ζωή», στους εκπροσώπους των συλλόγων «Η Ηλιαχτίδα» και «Παναγία Ελεούσα».
Ο κ. Παπαναστασίου ευχαρίστησε τους χορευτικούς συλλόγους που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση αλλά και τους πολίτες για την προσφορά τους, ενώ αναφέρθηκε στο έργο των δύο συλλόγων.
Μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του ανέφερε: «Είναι  μια σημαντική ημέρα με έναν ιδιαίτερο συμβολισμό. Η κοινωνία είναι κοντά στους ανθρώπους και τα ιδρύματα που την  έχουν ανάγκη. Φέτος μάλιστα η ανταπόκριση από τους συλλόγους ήταν τέτοια που μπορέσαμε να διοργανώσουμε δύο εκδηλώσεις και να παραδώσουμε τα έσοδα σε δύο οργανισμούς με εξαιρετικό έργο.
Πέρυσι η αντίστοιχη διοργάνωση αφορούσε το Χαμόγελο του παιδιού. Φέτος τα χρήματα θα διατεθούν στην Ηλιαχτίδα και την Παναγία Ελεούσα , δύο συλλόγους με σημαντική προσφορά στην κοινωνία.
Θέλω να ευχαριστήσω έναν προς έναν όλους τους χορευτικούς συλλόγους που ανταπο…
διαβαστε περισσοτερα

Μπαμπίνη εικόνες (πρίν- μετά)

Εικόνες από το προαύλιο χώρο του Ιερού ναού Αγ.Νικολάου και του Δημοτικού Σχολείου Μπαμπίνης πρίν και μετά. Η διαμόρφωση(πλατεία) έγινε από Τ/Κ και το Δήμο Ξηρομέρου και η δενδροφύτευση από τον πολιτιστικό σύλλογο του χωριού μας.

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................