Σπήλιος Λιβανός: Μια εξαιρετική εκδήλωση για την αναγέννηση του Ιερού Λόχου

Μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χάρη στην πρωτοβουλία και την ενεργό συμμετοχή των Ευέλπιδων, ενεργών πολιτών και μελών του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής “Δ. ΣΟΛΩΜΟΣ”, της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου.
διαβαστε περισσοτερα

Πανναυπακτιακό_Αναπτυξιακό_Συνέδριο

Στο Β΄ Πανναυπακτιακό Αναπτυξιακό Συνέδριο με στόχο την εξωστρέφεια συμμετέχει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Το Β΄ Πανναυπακτιακό Αναπτυξιακό Συνέδριοθα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1 και το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019στην Παπαχαραλάμπειο Αίθουσατης Ναυπάκτου. Διοργανώνεται από την Ομοσπονδία των Συλλόγων της Ναυπακτίας με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδαςκαι το Δήμο Ναυπακτίας. Για το περιεχόμενο και τους στόχους τουδόθηκε συνέντευξη Τύπου το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο Ξενία.
διαβαστε περισσοτερα

Παρουσίαση βιβλίου: Ο λυγμός της καταιγίδας του Νίκου Ναούμη.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Σε μια κατάμεστη αίθουσα και κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες, παρουσιάστηκε «ο λυγμός της καταιγίδας», το πρώτο μυθιστόρημα του πολιτικού επιστήμονα Νίκου Ναούμη. Η εκδήλωση, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019, στη Στοά του Βιβλίου, στο κέντρο της Αθήνας.
διαβαστε περισσοτερα

Με επιτυχία υλοποιήθηκαν οι παραστάσεις από 6ο & 3ο Δ.Σ. Ναυπάκτου

Την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου, υλοποιήθηκαν με επιτυχία  στην Παπαχαραλάμπειο αίθουσα Ναυπάκτου οι θεατρικές παραστάσεις μαθητών του 6ου και 3ου Δημοτικών Σχολείων Ναυπάκτου, που διοργανώνει για 9η χρονιά  η Περιβαλλοντική οργάνωση "Πράσινο+Μπλε",

  Περισσότεροι από 2.000 μαθητές έχουν συμμετάσχει συνολικά και έχουν παρακολουθήσει περισσότεροι από 15.000 θεατές. Η δράση έχει βραβευτεί από: TEDx Athens 2011, Best city awards 2016, Event Awards 2017.

  Ευχαριστούμε θερμά φορείς, Δντες και εκπαιδευτικούς των δημοτικών σχολείων Ναυπάκτου, χορηγούς και υποστηρικτές, τεχνικούς και εθελοντές,  που συμμετέχουν και μας στηρίζουν κάθε χρόνο.
διαβαστε περισσοτερα

ΕΤΟΙΜΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΝΤΙΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ''ΣΑΝ ΝΕΡΟ ΚΥΛΟΥΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ'' η Μπαμπίνη μιας άλλης εποχής

Τυπώθηκαν τα πρώτα αντίτυπα  του βιβλίου.ΣΑΝ ΝΕΡΟ ΚΥΛΟΥΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ''η Μπαμπίνη μιας άλλης εποχής''...Συλλογή φωτογραφιών του 20ου αιώνα ,έγγραφα και ντουκουμέντα

Έρευνα -κείμενα -επιμέλεια Άρης Μπιτσώρης ....με την υποστήριξη του Μπαμπίνη ΙΝ


Διάθεση -παρουσίαση  το καλοκαίρι στη Μπαμπίνη
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................