ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΘΛΗΤΏΝ ΑΠΟ 8 ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024 ΤΟ " 10ο INTERNATIONAL SUMMER CAMP TAE-KWON-DO ASTAKOS 2024"

Με μεγάλη συμμετοχή αθλητών και παραγόντων του ολυμπιακού αθλήματος ταεκβοντο ξεκινάει για 10η συνεχόμενη χρονιά η μεγάλη εκδήλωση του Ταεκβοντο η οποία θα έχει διάρκεια 6 ημέρες από 21-26 Ιουλίου. Οι προπονήσεις και τα σεμινάρια θα πραγματοποιούνται καθημερινά πρωί και απόγευμα στο ΔΑΚ ΑΣΤΑΚΟΥ ενώ η τελετή έναρξης θα γίνει την Κυριακή ώρα 19:00 στον ίδιο χώρο. Την αγωνιστική καθοδήγηση των αθλητών έχουν αναλάβει :Ο ομοσπονδιακός προπονητής κύριος ΜΑΜΕΚΑΣ Ιωάννης και ο Τούρκος γνωστός προπονητής κύριος KIZIL CAGRI. Η εκδήλωση γίνεται σε συνδιοργάνωση του ΚΕΝΤΑΎΡΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΉΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΊΑ ΤΟΥ ΔΙΑ ΙΩΑΝΝΊΝΩΝ.
διαβαστε περισσοτερα

Τα βιντεοσκοπημένα πρακτικά του Δ.Σ της τακτικής συνεδρίασης, τη Παρασκευή 12 Ιουλίου.

https://www.dimosxiromerou.gr Στα πλαίσια της Δημοκρατίας, της διαφάνειας, της δημόσιας λογοδοσίας και της πλήρης ενημέρωσης των δημοτών, στην ιστοσελίδα του Δήμου Ξηρομέρου, αναρτώνται από την αρχή της δημοτικής περιόδου Σεπτέμβριος 2019 - 2023 και για πρώτη φορά, τα ηχητικά πρακτικά καθώς και τα βιντεοσκοπημένα πρακτικά, όλων των Δημοτικών Συμβουλίων, όπως ήταν και η προγραμματική δέσμευση της παρούσας δημοτικής αρχής. Αυτό θα συνεχιστεί και την δημοτική περίοδο 2024-2028. Όλα τα Δημοτικά Συμβούλια από τον Σεπτέμβριο του 2019 έως σήμερα, μπορείτε να τα βρείτε ΕΔΩ.  Στο βίντεο στο YouTube, αναφέρονται επιλέγοντας ''ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ'', όλα τα θέματα συζήτησης και έχει προστεθεί χρονική σήμανση, ώστε να μπορείτε εύκολα να μεταβαίνετε απ' ευθείας στο θέμα που θέλετε να ακούσετε. ------------------------ Τακτική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Ξηρομέρου. Ανακοινώσεις, ερωτήσεις και θέματα προ ημερησίας διάταξης. 13:16
διαβαστε περισσοτερα

Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής :Ορκωμοσία και πτυχίο για τη συγχωριανή μας Σοφία Γατσή

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Δυτικής  η ορκωμοσία  και η απονομή πτυχίων των  αποφοίτων φοιτητών της σχολής του Τμήματος Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και Συστημάτων Πληροφόρησης. Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής Ειδικότητας : Βιβλιοθηκονομίας - ΑρχειονομίαςΜεταξύ αυτών και η  συγχωριανή μας Σοφία Γατσή του Νικολάου 
Το Μπαμπίνη ΙΝ εύχεται  ολόψυχα μια λαμπρή σταδιοδρομία.
διαβαστε περισσοτερα

Αυξημένη ετοιμότητα πολιτικής προστασίας λόγω της διατήρησης των υψηλών θερμοκρασιών

Αυξημένη  ετοιμότητα πολιτικής προστασίας λόγω της διατήρησης  των υψηλών  θερμοκρασιώνΒάσει της επικαιροποίησης του Έκτακτου Δελτίου Επιδείνωσης Καιρού, η  Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, με διαβιβαστικό της έγγραφο, καλεί τις  υπηρεσίες που εμπλέκονται σε έργα και δράσεις για την αντιμετώπιση κινδύνων από επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους, σύμφωνα με τις σχετικές εγκυκλίους της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και τον αντίστοιχο σχεδιασμό τους.
διαβαστε περισσοτερα

Με 6,1 εκατ. ευρώ από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027» η ΠΔΕ χρηματοδοτεί τη φιλοξενία και φύλαξη βρεφών, νηπίων, παιδιών και παιδιών με αναπηρία

Με τίτλο «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης, της χρονικής περιόδου 2024-2025» και φορέα υλοποίησης την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ), η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2021-2027».
διαβαστε περισσοτερα
Εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Ξηρομέρου. Προσοχή: Προθεσμία μέχρι και την Πέμπτη 1 Αυγούστου 2024.

Εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Ξηρομέρου. Προσοχή: Προθεσμία μέχρι και την Πέμπτη 1 Αυγούστου 2024.

https://www.dimosxiromerou.gr/nea Ημερομηνία 19/7/2024 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (Για τις εγγραφές/επανεγγραφές στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Ξηρομέρου
μέσω ΕΣΠΑ έτους 2024-2025) Έναρξη αιτήσεων – εγγραφών μέσω του Προγράμματος Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για τη πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης για την περίοδο 2024-2025.
διαβαστε περισσοτερα

Σύσκεψη εργασίας για την αναβάθμιση των υπηρεσιών της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας

Σύσκεψη, συγκάλεσε, η Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας, Άννα Μαστοράκου, την Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024, με κύρια θέματα την ψηφιακή αναβάθμιση των υπηρεσιών της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και τον συντονισμό για την υποδοχή των αιτήσεων νέων ιατρών προς απόκτηση ειδικότητας
διαβαστε περισσοτερα

Βίντεο: Στην πρωϊνή εκπομπή ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA, η προβολή του παγκόσμιου Κυπέλλου κατάδυσης από τον Δήμαρχο Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη.

https://www.dimosxiromerou.gr/nea
Ημερομηνία 19-7-2024 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Παρέμβαση του Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη σήμερα Παρασκευή 19 Ιουλίου, στην πρωϊνή εκπομπή ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA για ένα πολύ σημαντικό καταδυτικό event που θα φιλοξενηθεί στον Δήμο Ξηρομέρου. Μιλάμε για το Παγκόσμιο Κύπελλο που θα διεξαχθεί από 26/08 έως 07/09/2024, στο εκπληκτικής ομορφιάς σημείο μεταξύ του Μεγανησίου, του εμβληματικού Ʃκορπιού και του Καλάμου Λευκάδας, ενώ τη δράση εκτός θάλασσας, θα φιλοξενήσει το γραφικό ψαροχώρι του Μύτικα, όπως και πέρυσι. Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης μαζί με τον τεχνικό διευθυντή των αγώνων Δημήτρη Κούμουλο, ενημερώνουν τους τηλεθεατές για την μεγάλη αυτή διοργάνωση που θα φιλοξενηθεί στον Δήμο Ξηρομέρου και στον τουριστικό Μύτικα Αιτ/νίας Εκ του Δήμου Ξηρομέρου
διαβαστε περισσοτερα

Η Ξηρομερίτικη προσφορά και αλληλεγγύη για τον συνάνθρωπο

To mini market Merry Land Του συμπατριώτη μας Ξηρομερίτη (Φυτείες ) Βασίλη Καρακώστα στο Χαλάνδρι, Δαναΐδων 1 , στο Κοινωνικό Παντοπωλείο - Συσσίτιο Δήμου ΧαλανδρίουΗ Ξηρομερίτικη προσφορά και αλληλεγγύη για τον συνάνθρωπο 
διαβαστε περισσοτερα

Ημερήσια εκδρομή του Πολιτιστικού Συλλόγου ''Ακαρνανικό Φώς'' στη Λευκάδα

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ''Ακαρνανικό Φώς'' διοργανώνει εκδρομή στη Λευκάδα καί το Νυδρί στης 30Ιουλίου : Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων στη κυρία Νένα Μπούρα.Τηλ::6981843254.
διαβαστε περισσοτερα
Υπογραφή σύμβασης για το έργο των εγγειοβελτιωτικών παρεμβάσεων των Παραλίμνιων Περιοχών Αμβρακίας – Αμφιλοχίας και Βάλτου, εκτιμώμενης αξίας περίπου 62 εκατ. ευρώ.

Υπογραφή σύμβασης για το έργο των εγγειοβελτιωτικών παρεμβάσεων των Παραλίμνιων Περιοχών Αμβρακίας – Αμφιλοχίας και Βάλτου, εκτιμώμενης αξίας περίπου 62 εκατ. ευρώ.

https://www.dimosxiromerou.gr/nea Ημερομηνία 18.7.2024 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Υπογράφθηκε σήμερα η σύμβαση μεταξύ του Υπουργείου Υποδομών και της αναδόχου εταιρεία, για το μεγάλο έργο των εγγειοβελτιωτικών παρεμβάσεων των Παραλίμνιων Περιοχών Αμβρακίας – Αμφιλοχίας και Βάλτου. Το έργο στα όρια του Δήμου Ξηρομέρου αφορά την περιοχή της ΔΕ Φυτειών (Ρίβιο). Πέρα από τις αρδευτικές ανάγκες της περιοχής και την διαχείριση των υδάτινων πόρων, το έργο περιλαμβάνει και αντιπλημμυρικές παρεμβάσεις, καθώς γίνεται πρόβλεψη για την εξυπηρέτηση μελλοντικών υδρευτικών αναγκών των περιοχών Αμβρακίας, Αμφιλοχίας και Βάλτου.
διαβαστε περισσοτερα

Στις 11/08/2024, ημέρα Κυριακή, ο 5ος Λαϊκός Αγώνας Αστακού «Παντελής Καρασεβδάς». Ο χάρτης των διαδρομών και η φόρμα συμμετοχής.

https://www.dimosxiromerou.gr/nea

Ημερομηνία 19-7-2024ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο Δήμος Ξηρομέρου, η Κοινότητα Αστακού και ο Σύλλογος Γυναικών Αστακού, συνδιοργανώνουν την Κυριακή 11/08/2024, τον 5ο Λαϊκό Αγώνα Αστακού «Παντελής Καρασεβδάς» στην πόλη του Αστακού.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................