Ξηρόμερο:Η Παραλία Αγριλιά-Δραγαμέστο Νέα(ΒΙΝΤΕΟ)

διαβαστε περισσοτερα

Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών : Ενημέρωση για εκλογές του Συλλόγου

Αγαπητοί Φίλοι Το Δ.Σ του Συλλόγου Απανταχού Αστακιωτών εν όψη  της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη των νέων οργάνων  του , παρακαλεί όσα μέλη ήταν εγγεγραμμένα στα μητρώα του Συλλόγου  των  τελευταίων χρόνων (πλην της περιόδου 2018-2020) και επιθυμούν να παραμείνουν μέλη και να συμμετάσχουν στην διαδικασία των εκλογώννα μας αποστείλουν  στα email  hmponis@gmail.com   η στου Συλλόγου  sylloogosastakioton1@gmail.comμια αίτηση επανεγγραφής για να κατοχυρωθεί επίσημα στην λίστα μελών αλλά και στον εκλογικό κατάλογοΔιευκρινίζουμε ότι όσοι έχουν  δώσει την αίτηση  τους το διάστημα 2018-2020  η όσοι ψήφισαν στις εκλογές του 2018 η όσοι συμμετείχαν στην Γ.Σ  που διεξήχθη το 2019   δεν συμπεριλαμβάνονται  στην  συγκεκριμένη αίτηση.Η Ενημέρωση άφορα ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ στις περιόδους προ του 2018 και πίσω   και φυσικά δεν συμμετείχαν ούτε στις εκλογές του 2018 ούτε στην Γενική συνέλευση  ούτε έχουν καταθέσει εκ νέου αίτηση στις διάφορες εκδηλώσεις του ΣυλλόγουΟ λόγος είναιότι δ…
διαβαστε περισσοτερα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 7η εθελοντική αιμοδοσία. Του Περιβαλλοντικού -Πολιτιστικού Συλλόγου Βάρνακα( φωτο Βάσω Παππά)

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί θερμάόλους τους αιμοδότες που αυτή την δύσκολη περίοδο πρόσφεραν εθελοντικά το αίμα τους. ''Η αιμοδοσία είναι υπόθεση όλων μας και οφείλουμε να συνειδητοποιήσουμε τη σημασία της". Επίσης, ευχαριστεί θερμά το προσωπικό του Τμήματος Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Λευκάδος για την άψογη συνεργασία, καθώς και τη Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Βάρνακα για την παραχώρηση της αίθουσας.











διαβαστε περισσοτερα

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

Το εν ισχύ Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε τηνΤετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020, από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) και δημοσιοποιήθηκε από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, παρατείνεταιέως και τις πρωινές ώρες της Τρίτης 29-09-2020. Πιο συγκεκριμένα, ισχυρές βροχέςκαι καταιγίδεςθα επηρεάσουν:
από τις πρώτες πρωινές ώρες τηςΔευτέρας (28-09-2020) τα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική και βαθμιαία την υπόλοιπη Πελοπόννησο και πρόσκαιρα την ανατολική Στερεά και τη Θεσσαλία. Εξασθένηση αναμένεται από τις βραδινές ώρες. Τη νύχτα της Δευτέρας και τις πρωινές ώρες της Τρίτης (29-09-2020) τα έντονα φαινόμενα είναι πιθανό να επηρεάσουν τη Θράκη και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου.Οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται καθημερινά για την εξέλιξη των έκτακτων καιρικών φαινομένων στα τακτικά δελτία καιρού της ΕΜΥ και στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.emy.gr…
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................