Καλειδοσκόπιο ξεκίνησε τη νέα του θεραπευτική χρονιά!!

Από σήμερα το Καλειδοσκόπιοξεκίνησε τη νέα του θεραπευτική χρονιά!!

Είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε στην αγκαλιά μας τα παιδάκια μας :-)

Καλή αρχή γεμάτη όρεξη και διάθεση να καλύψουμε τις ανάγκες των παιδιών μας και των οικογενειών τους!

Υπεύθυνος Επικοινωνίας:

ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ - ΕΙΡΗΝΗ ΤΣΑΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ, Παιδοψυχολόγος, Ειδική

Παιδαγωγός


Διεύθυνση: ΘΡΑΚΗΣ 8 Περιοχή:ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ. Επικοινωνία: 210 5015299 - 211 1837678 - 
6942 212622 ...
διαβαστε περισσοτερα

Έργα και Ημέρες του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας επι Δημαρχίας Γεωργίου Αποστολάκη

Α. ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΕΔΕΩΝΟΣ
Παρακάτω σας αναφέρουμε μικρά και μεγάλα  έργα του Δήμου μας στην Ενότητα Μεδεώνος, σύμφωνα με τις αναρτήσεις  του katounanews.
Δημιουργίατου Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης «ΚΔΑΠ» στην Κατούνα.

Κατασκευάσθηκετο νέο σιντριβάνι στην πλατεία ύστερα από παροτρύνσεις συνδημοτών μας.

Κατασκευάσθηκε ένα έργο αγροτικής οδοποιίας στην περιοχή Μουτζούρια. ΒΕΛΤΙΩΣΗ & ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΪΑΣ ΚΑΤΟΥΝΑΣ - ΠΑΛΙΟΠΗΓΑΔΟ – ΜΟΥΤΖΟΥΡΙΑ Δ. E. ΜΕΔΕΩΝΟΣ. Ο εν΄λόγω δρόμος έχει συνολικό μήκος 3.000,00 μέτρα περίπου. -Είναι προς δημοπράτηση  445,000 μελέτη το β μέρος του έργου από Δασύλλιο Κατούνας συνεχίζοντας το δρόμο προς Τρύφου έως περιοχή Μουτζούρια. -Είναι προς δημοπράτηση 600,000 χιλ. το έργο Κατούνα –Άγιος Γεώργιος στον αγροτικό δρόμο που οδηγεί στο Κάμπο και στο μεγάλο πρόβλημα που δημιουργείτε στην θέση «Ελούλα». Είναι ένα από τα έργα που έχουν μπει σε κατασκευαστική προτεραιότητα.
Περισσότερα εδώ
διαβαστε περισσοτερα

Η παραλία του Αγ Νικολάου Αστακός Αιτωλοακαρνανίας((φωτο)

διαβαστε περισσοτερα

Υψηλός παραμένει ο κίνδυνος πυρκαγιάς την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου σε Αχαΐα, Ηλεία, Αιτωλοακαρνανία – Τι να προσέχουν οι πολίτες

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Σύμφωνα με πρόβλεψη της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, για αύριο Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018, περιοχές της Δυτικής Ελλάδας, εξακολουθούν να βρίσκονται στην κατηγορία κινδύνου 3, όπως φαίνεται στον επισυναπτόμενο ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς. Για το λόγο αυτό, οι πολίτες πρέπει να αποφεύγουν εργασίες και ενέργειες που μπορεί να προκαλέσουν πυρκαγιά από αμέλεια, όπως ρίψη αναμμένου τσιγάρου, καύση υπολειμμάτων καλλιεργειών, χρήση μηχανημάτων τα οποία υπάρχει πιθανότητα να προκαλέσουν σπινθήρα, χρήση υπαίθριων ψησταριών κ.ά.
διαβαστε περισσοτερα

Π.Δ.Ε. Αστικές αναπλάσεις σε Πάλαιρο-Αστακό-Θέρμο

Δελτίο Τύπου Δώδεκα νέες αστικές αναπλάσεις αποκτούν χρηματοδότηση και ξεκινούν την υλοποίηση Οριστικοποιήθηκε ο πίνακας για την ένταξη της δεύτερης φάσης αστικών αναπλάσεων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και εντάσσονται στο ΕΣΠΑ δώδεκα σχέδια αστικών αναπλάσεων Δήμων της Περιφέρειάς μας. Ο προϋπολογισμός των δώδεκα έργων ανέρχεται σε 14.018.867,33 ευρώ και οι πράξεις για την ένταξη στο Eπιχειρησιακό Πρόγραμμα Δυτική Ελλάδα 2014-2020 αναμένεται να υπογραφούν εντός της εβδομάδας.

διαβαστε περισσοτερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Ν.Π.Δ.Δ.ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑΡΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2018- 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Αγαπητοί γονείς.

Οι Παιδικοί Σταθμοί Αστακού, Φυτειών και ο Βρεφονηπιακός Σταθμός Κανδήλας θαξεκινήσουντην λειτουργία τους για την νέα σχολική περίοδο 2018- 2019 από την Τετάρτη 5.9.2018.
Καλή και Δημιουργική Σχολική Χρονιά!


O ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΜΟΥΡΚΟΥΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................