ΑΓΡΙΝΙΟ: ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ-ΑΓΩΝΑΣ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ

Παλαίμαχοι Αγίου Κωνσταντίνου
διαβαστε περισσοτερα

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΜΗΧΑΝΑΚΙ

HONDA 50cΧΡΩΜΑ ΚΟΚΚΙΝΟ (FERRARY) ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΛΑΣΤΙΧΑ (MICHELLIN) TIMH: 2.300€ Τηλ.: 690 701 3444
διαβαστε περισσοτερα

KKE .Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου Για το πολύνεκρο ναυάγιο μεταναστών ανοιχτά της Πύλου

Ανακοίνωση του Γραφείου ΤύπουΓια το πολύνεκρο ναυάγιο μεταναστώνανοιχτά της Πύλου14 Ιουν 2023Το νέο πολύνεκρο ναυάγιο ξεριζωμένων ανοιχτά της Πύλου έρχεται να συμπεριληφθεί στην αιματηρή βάρβαρη λίστα των ανάλογων δεκάδων ναυαγίων στη Μεσόγειο και το Αιγαίο κάθε χρόνο. Μέχρι στιγμής, ο απολογισμός είναι δεκάδες νεκροί με τον αριθμό διαρκώς να αυξάνεται. Είναι αποκαλυπτικό ότι με βάση τα στοιχεία της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, ο αριθμός των νεκρών και αγνοούμενων ξεριζωμένων στη Μεσόγειο φτάνει ήδη, στα μισά του έτους στο 2023, τους 1.037, ενώ πέρυσι, ο αριθμός αυτός έφτασε περίπου στους 2.400 ανθρώπους!!!
διαβαστε περισσοτερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ-Γεωργίας Βαρδή -Παπαναστάση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣΜετά την πρόταση του Δημάρχου και φίλου , Γιάννη Τριανταφυλλάκη, θα σταθώ δίπλα του ,ως υποψήφια σύμβουλος για την Κοινότητα Αρχοντοχωρίου. Σε πνεύμα συνεργασίας θα δώσω τον αγώνα μου και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο του χωριού μας. Με εκτίμηση Γεωργία Βαρδή -Παπαναστάση
Πηγή Σελίδα Facebook Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη 
διαβαστε περισσοτερα

Υπογραφή σύμβασης εκτέλεσης του έργου«Αποκατάσταση πρασίνου Εθνικού οδικού δικτύου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας»

Την σύμβαση εκτέλεσης του έργου «Αποκατάσταση πρασίνου Εθνικού οδικού δικτύου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας», υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, σήμερα, Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023, με τον ανάδοχο του έργου.
διαβαστε περισσοτερα

ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΕΥΓΑΣ-Το ξεκάθαρο μήνυμα της Νέας Δημοκρατίας κερδίζει ακόμη περισσότερο έδαφος(Βίντεο)

Τηλεοπτική συζήτηση στο One Channel
διαβαστε περισσοτερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ Νέστορα Μπαρμπαρούση με το ψηφοδέλτιο του Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη

Πηγή Σελίδα Facebook Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη Ο Νέστορας το 2019 βάζοντας το συλλογικό συμφέρον πάνω από το ατομικό ,μετά από μια αστοχία στην ποσόστωση ανδρών/γυναικών στην συγκρότηση του ψηφοδελτίου ,απέσυρε την υποψηφιότητά του μετά από παράκλησή μου . Σήμερα , αποκαθίσταται μερικώς η αδικία του 2019. Το 2019 για λόγους δεοντολογίας και ίσων αποστάσεων δεν «σταύρωσα» κανέναν υποψήφιο. Το 2023 για λόγους δικαιοσύνης το ψηφοδέλτιο μου θα έχει έναν σταυρό προτίμησης στο πρόσωπό του .Καλή επιτυχία φίλε . Σε ευχαριστώ για την στήριξη.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ
διαβαστε περισσοτερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ Κων/νου Μήτα με το συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη.

Πηγή Σελίδα Facebook Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη Με τον Κώστα έχουμε μια ειλικρινή και ουσιαστική φιλία . Τον ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και την στήριξη . Καλή επιτυχία !ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣΜετά την πρόταση του φίλου και δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη ,αποδεχόμενος την πρότασή του ,αποφάσισα να συστρατευθώ στο πλάι του στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές σαν υποψήφιος σύμβουλος Κοινότητας Φυτειών. Ο τόπος μας αξίζει τα καλύτερα και εμείς έχουμε υποχρέωση να δουλέψουμε για αυτό .
Με εκτίμηση Μήτας Κωνσταντίνος του Βασιλείου
διαβαστε περισσοτερα

Θωμάς Ρετούλης: Η απόφαση μου να είμαι υποψήφιος με τον Τριανταφυλλάκη είναι οριστική και αμετάκλητη

Πηγή: Προσωπική σελίδα Facebook Θωμά Ρετούλη.
Επειδή βλέπω ότι κάποιοι πήραν φόρα, τους ενημερώνω ότι η απόφαση μου να είμαι υποψήφιος με τον Γιάννη Τριανταφυλλάκη είναι οριστική και αμετάκλητη.
διαβαστε περισσοτερα

Σαν σήμερα .Ο θρίαμβος της Εθνικής Ελλάδος στο Ευρωμπάσκετ του 1987

Η 14η Ιουνίου 1987 είναι ημερομηνία - ορόσημο για τον ελληνικό αθλητισμόΕκείνη τη ζεστή κυριακάτικη νύχτα, η εθνική ομάδα της καλαθοσφαίρισης ανάγκασε όλους τους Έλληνες - φιλάθλους και μη- να βγουν στους δρόμους για να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος μπάσκετ, την πρώτη στην ιστορία του αθλήματος, που ήλθε έπειτα από ένα συγκλονιστικό αγώνα με τη Σοβιετική Ένωση και νίκη με 103-101 στην παράταση. Ήταν ο μεγαλύτερος θρίαμβος του ελληνικού αθλητισμού σε ομαδικό άθλημα μέχρι τότε και θα παραμείνει μέχρι το 2004, όταν η εθνική ομάδα θα κατακτήσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου..sansimera.gr
διαβαστε περισσοτερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Δημοτικής παράταξης ‘’ΞΗΡΟΜΕΡΟ Νέα Μέρα-Καθαρά Χέρια ‘’

Ο Συνδυασμός Παρατάξεων  ‘’ΞΗΡΟΜΕΡΟ Νέα Μέρα-Καθαρά Χέρια ‘’ ανακοινώνει στους πολίτες του Ξηρομέρου ότι θα τους κρατά ενήμερους για ο,τιδήποτε αφορά στην δραστηριότητά του, στα πλαίσια της προσπάθειας διεκδίκησης- από κοινού των τριών Παρατάξεων  που τον συναπαρτίζουν- του Δήμου.
διαβαστε περισσοτερα
Χορευτική συνάντηση χορευτικών τμημάτων παραδοσιακών χορών στον Αστακό, το Σάββατο 17 Ιουνίου στις 20:30.

Χορευτική συνάντηση χορευτικών τμημάτων παραδοσιακών χορών στον Αστακό, το Σάββατο 17 Ιουνίου στις 20:30.

https://www.dimosxiromerou.gr/nea
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Χορευτικό τμήμα Άγιος Νικόλαος Αστακού ΠΡΟΣ: κ. Δήμαρχο Ξηρόμερου κ.κ. αντιδήμαρχοι Προέδρους Νομικών Προσώπων Δημοτικό Συμβούλιο Θα ήταν τιμή όπως παραβρεθείτε στην χορευτική συνάντηση παραδοσιακών τμημάτων, στην νέα πλατεία στην παραλία Αστακού. Ο ΧΟΡΟΣ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΚΟΝΤΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 17 Ιουνίου ΚΑΙ ΩΡΑ 20:30 Θα συμμετέχουν τα τμήματα: ΑΣΤΑΚΟΥ [Άγιος Νικόλαος]ΠΕΤΑ ΑΡΤΑΣΧ. ΤΣΙΓΩΝΙΑΣ ΙΘΑΚΗΣΙ.Π.ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ [Άγιος Συμεών] Σε περίπτωση άσχημων καιρικών συνθηκών η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου. Υπό την αιγίδα του Δήμου ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................