Έγκριση αιτήματος Δήμου Ξηρομέρου για προσλήψεις στην καθαριότητα.

Έγκριση αιτήματος Δήμου Ξηρομέρου για προσλήψεις στην καθαριότητα.

Με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών, εγκρίθηκε το αίτημα του Δήμου Ξηρομέρου για πρόσληψη μέσω ΑΣΕΠ, 7 εργαζομένων με οκτάμηνη σύμβαση στις ανταποδοτικές υπηρεσίες του Δήμου Ξηρομέρου. Έγκριση πρόσληψης 8μηνων.pdf490 kB
διαβαστε περισσοτερα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο Φιλικός αγώνας παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Α.Ε.Κ.ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ -Α.Ε.Μ. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ(φωτο)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το  φιλικό παιχνίδι μεταξύ 
Α.ΕΚ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΚΑΙΑ.Ε.Μ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ.στο γήπεδοΑ.Ε.Κ. ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ 

 Ο πρόεδρος των παλαιμάχων της Α.Ε.Κ Κώστας Πάνου καλωσόρισε τους φιλοξενούμενους παλαίμαχους της Α.Ε.Μ , ευχήθηκε υγεία σε όλους και το επόμενο παιχνίδι στο γήπεδο της Α.Ε.Μ. 
Μεταξύ των παλαιμάχων ήταν και ο Απόστολος Μπαλτούμας που φόρεσε και τίμησε και της δύο φανέλες στο σύντομο χαιρετισμό του ο υπεύθυνος της ομάδας της Α.Ε.Μ. Γιάννης Δελαπόρτας τόνισε ότι ο Απόστολος είναι ένα κομμάτι από την ιστορία της Α.Ε.Μ και ευχήθηκε υγεία σε όλους και καλά παιχνίδια.
Αν και το σκορ δεν έχει καμία σημασία για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Α.Ε.Κ.Αγίου Κωνσταντίνου πήραν τη φιλική νίκη με σκορ 8-7

διαβαστε περισσοτερα

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΙΣ ΦΥΤΕΙΕΣ

O Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Φυτειών σε συνεργασία με το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών και δωρητών οργάνων σώματος Ν. Αιτωλοακαρνανίας και το Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου διοργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία την Κυριακή 22/03/2020 από τις 09:30 πμ. – 13:00 μμ. στο Ιατρείο Φυτειών.          –Παρακαλούνται όσοι μπορούν να προσέλθουν στην αιμοδοσία ώστε να διατηρήσουμε ενεργή την τράπεζα αίματος του χωριού μας.   -Κάνουμε έκκληση για την συμμετοχή νέων αιμοδοτών!  ΔΙΝΩ ΑΙΜΑ… ΔΙΝΩ ΖΩΗ!


διαβαστε περισσοτερα

AKAΡΝΑΝΙΚΟ ΦΩΣ:ΑΝΑΒΟΛΗ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ

διαβαστε περισσοτερα

Ομόφωνο Ψήφισμα Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας για τον θάνατο του Μ. Αγιομυργιαννάκη

Στην Πάτρα σήμερα, Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020, συνήλθε εκτάκτως το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας, μετά το άγγελμα του θανάτου του Περιφερειακού Συμβούλου Π.Ε. Ηλείας, Μανώλη Αγιομυργιαννάκη.  Ο Περιφερειάρχης, ο Πρόεδρος και το σύνολο των μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας εξέφρασαν τη βαθιά τους θλίψη για τον θάνατο του συναδέλφου Μανώλη Αγιομυργιαννάκη που έφυγε πρόωρα από τη ζωή πολεμώντας γενναία ενάντια στο νέο κορωνοϊο. Το Περιφερειακό Συμβούλιο, ομόφωνα αποφάσισε:
διαβαστε περισσοτερα

Απόφαση του Κοινοτικού Συμβουλίου Βασιλόπουλου Δήμου Ξηρομέρου, για απρεπή σχολιασμό Δημοτικού Συμβούλου

Μετά τη συνεδρίαση του Τ/Σ Βασιλόπουλου Δήμου Ξηρομέρου με θέμα εκτός των άλλων & τον απρεπή σχολιασμό Δημοτικού Συμβούλου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.   Αποφάσισε ομόφωνα τα εξής :
διαβαστε περισσοτερα

Δήλωση Προέδρου Περιφερειακού Συμβουλίου Τάκη Παπαδόπουλου για την απώλεια του Μ. Αγιομυργιαννάκη

Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Τάκης Παπαδόπουλος, στο άγγελμα του θανάτου του εν ενεργεία περιφερειακού συμβούλου Μανώλη Αγιομυργιαννάκη, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Άξιος και ικανός, τιμήθηκε από τους Ηλείουςπου τον εξέλεξαν σε δύο συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις Περιφερειακό Σύμβουλο και τίμησε την ψήφο τους με την αγωνιστικότητά του.  Μέσα από τη συμμετοχή του στα Περιφερειακά Συμβούλια γνωρίσαμε έναν ανήσυχο μαχητή. Η παρουσία του και η ενασχόληση του με την τοπική αυτοδιοίκηση φανέρωσε το πάθος και τη δυναμικότητά του, αλλά και μια ισχυρή προσωπικότητά με διάθεση για ανιδιοτελή προσφορά στον τόπο του. Θα λείψει  πρώτα στην οικογένειά του, αλλά και σε όλους μας. Εκφράζω στους οικείους του, τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια για τη βαριά απώλεια.
Όλοι πενθούμε για τον άνθρωπο, τον φίλο, τον συνεργάτη, το θύμα μίας άδικης και ύπουλης πανδημίας. Έπεσε στη «μάχη», την οποία καλούμαστε να δώσουμε όλοι εμείς με υπευθυνότητα. Μία «μάχη» που θα την κερδίσουμε όλοι μαζί, με ψυχραιμία, κ…
διαβαστε περισσοτερα

ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΓΓΕΛΗΣ : ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ -ΑΝΑΚΑΛΕΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο πρόεδρος του χωριού μου ,Κος Πάνος Πετρονικολός ευχαρίστησε την Περιφερειακή αρχή για την άμεση ανταπόκριση της σε παρεμβάσεις έργων μέσα και έξω από το χωριό μας.  Με έκπληξη διαβάσαμε, στη συγκεκριμένη ανάρτησή,  σχόλιο του δημοτικού συμβούλου του δήμου Ξηρομέρου κ. Φίλιππα Σαμαλέκου με υβριστικό,  προσβλητικό και σεξιστικό περιεχόμενο για το χωριό μας.(.μας έχετε ζαλίσει τα α….α με το βασιλόπουλο, ειλικρινά) Δημοτικέ σύμβουλε  Φίλιππα Σαμαλέκο ( δεν θα σε αποκαλέσω κύριο) Γεννήθηκα από μία οικογένεια με αρχές και αξίες και μεγάλωσα σε ένα χωριό το Βασιλόπουλο Αιτ/νιας του οποίου η ιστορία στην Ελληνική κοινωνία είναι πολύ μεγάλη.
διαβαστε περισσοτερα

Συμμετοχή του Δήμου Ξηρομέρου στη καμπάνια ενημέρωσης της ΓΓΠΠ για τον κορωναϊό

Αστακός 12.3.2020 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Ο Δήμος Ξηρομέρου, κατόπιν επίσημου εγγράφου που έλαβε από την ΓΓΠΠ, συμμετέχει στην ενημερωτική καμπάνια της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, με τίτλο: «Δεν φοβόμαστε - προστατευόμαστε / Ασπίδα μας η γνώση», που αφορά τον Κορωνοϊό. Στα πλαίσια αυτά αναρτά στην ιστοσελίδα του ενημερωτικό υλικό σε ψηφιακή μορφή που αφορά:
διαβαστε περισσοτερα

Δήλωση Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριου Φαρμάκη για την απώλεια του Μ. Αγιομυργιαννάκη

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, πληροφορούμενος την απώλεια του Περιφερειακού Συμβούλου Δυτικής Ελλάδας, Μανώλη Αγιομυργιαννάκη, έκανε την εξής δήλωση:
διαβαστε περισσοτερα

Πάνος Πετρονικολός.Καταγγελία για απαράδεκτη συμπεριφορά του δημοτικού συμβούλου κ. Φίλιππου Σαμαλέκου

Καταγγέλλω  ως απαράδεκτη και υβριστική τη συμπεριφορά του δημοτικού συμβούλου κυρίου Φίλιππου Σαμαλέκου για το σχόλιο του, σε ανάρτηση μας, με την οποία ευχαριστούμε όλη την Περιφερειακή Αρχή  για τις παρεμβάσεις της σε προβλήματα του χωριού μας. 


διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................