Το Πανηγύρι του Λαού με Διαλεχτή και Φαίδρα Διαμάντη(βίντεο)

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ Στις 14 & 15 Ιουνίου 2024, η γέφυρα του Αχελώου στο Αγρίνιο μετατράπηκε σε ένα αυθεντικό λαϊκό πανηγύρι, προσελκύοντας πλήθος κόσμου από την πόλη και τα γύρω χωριά. Το κέφι ήταν αμείωτο, με τον κόσμο να χορεύει και να τραγουδάει ασταμάτητα, δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα. Το πανηγύρι αποτέλεσε μια ξεχωριστή εκδήλωση για την περιοχή, αναδεικνύοντας την πλούσια μουσική παράδοση και την αγάπη των ανθρώπων για το τραγούδι. Οι συμμετέχοντες έζησαν μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη μουσική, χορό και κέφι, που θα τους μείνει αξέχαστη. Τραγούδι: Διαλεχτή & Φαίδρα Διαμάντη. Κλαρίνο: Δημήτρης Λαμπάκης & Ταξιάρχης Βλαχοδήμος.
Greek Village Life
διαβαστε περισσοτερα

Διάκριση για τη μαθήτρια του Δημοτικού Σχολείου Μπαμπίνης Παναγιώτα Μπενέκου

Διάκριση για τη μαθήτρια Παναγιώτα Μπενέκου μαθήτρια Δ' τάξης του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΗΣ για τη συμμετοχή της στον 6ο Μαθητικό διαγωνισμό μαθηματικών ικανοτήτων .
Μπαμπίνη ΙΝ: Συγχαρητήρια Παναγιώτα 



διαβαστε περισσοτερα

Λαϊκό πανηγύρι στη γέφυρα του Αχελώου ξεσήκωσε το Αγρίνιο! (βίντεο0

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΤην Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024, η γέφυρα του Αχελώου στο Αγρίνιο μετατράπηκε σε ένα αυθεντικό λαϊκό πανηγύρι, προσελκύοντας πλήθος κόσμου από την πόλη και τα γύρω χωριά. Η βραδιά ξεκίνησε με τους ήχους του κλαρίνου του Δημήτρη Λαμπάκη, που ξεσήκωσαν το κοινό και έδωσαν το σύνθημα για ένα ξέφρενο γλέντι. Οι τραγουδιστές Διαλεχτή, Κώστας Πρέντζας, Δημήτρης Αποστόλου και Ανδρέας Κουκουράβας, με τις μοναδικές φωνές τους και το πλούσιο ρεπερτόριό τους, διασκέδασαν τους παρευρισκόμενους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Ελληνικά Πανηγύρια
ΒΙΝΤΕΟ
διαβαστε περισσοτερα

Σήμερα Κυριακή 16 Ιουνίου στον Αστακό Χειροτονία νέου Διακόνου από τον Μητροπολίτη Αιτωλίας .κ.Δαμασκηνό

Σήμερα Κυριακή 16 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Αστακού τελέστηκε  Αρχιερατική θεία λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας .κ Δαμασκηνού κατά την οποία τελέστηκε  χειροτονία Διακόνου......
Δείτε φωτογραφίες
διαβαστε περισσοτερα
Γιορτάζουμε την Ευρωπαϊκή Ημέρα της Μουσικής στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας.

Γιορτάζουμε την Ευρωπαϊκή Ημέρα της Μουσικής στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας.

https://www.dimosxiromerou.gr/nea
Ημερομηνία 16-6-2024 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο Δήμος Ξηρομέρου και η Κοινότητα Αστακού, με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα της Μουσικής, που εορτάζεται κάθε χρόνο στις 21 Ιουνίου, διοργανώνουν εκδήλωση, με στόχο την προώθηση της μουσικής και την ανάδειξη του πλούσιου πολιτιστικού πλούτου της περιοχής. Οι εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024 στην παραλία Αστακού ώρα 8.00 μ.μ. και θα περιλαμβάνουν: Ομιλίες με θέμα την Ημέρα της ΜουσικήςΠλούσιο μουσικοχορευτικό θέαμα«Στόχος μας είναι να φέρουμε τη μουσική κοντά σε όλους τους πολίτες», δήλωσε ο Δήμαρχος Ξηρομέρου, κ. Ιωάννης Τριανταφυλλάκης. «Πιστεύουμε ότι η μουσική είναι μια γλώσσα που μας ενώνει όλους και μπορεί να φέρει χαρά και ευτυχία στη ζωή μας». Απευθύνεται ανοιχτό κάλεσμα σε ερασιτέχνες ή επαγγελματίες μουσικούς του Δήμου Ξηρομέρου, που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην εκδήλωσή μας να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 6986605117. Καλούμε όλους το…
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................