ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου- Αγώνας δρόμου για την Γενοκτονία των Ποντίων

Αγώνας δρόμου για την Γενοκτονία των Ποντίων είμαστε όλοι εκεί σύλλογος παλαίμαχων ή ομάδα και τα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου.
διαβαστε περισσοτερα

Παναγιώτης Ηλ. Χολής.Οι πρώτες μονάδες, προ των πυλών -ΟΡΜΟΣ ΜΑΥΡΟΒΟΡΟΣ (ΑΝΩ ΜΑΡΑΘΙΑΣ ΑΣΤΑΚΟΥ). -- Οι πρώτες μονάδες Ιχθυοκαλλιέργειας, μετά την θεσμοθέτηση της Π.Ο.Α.Υ. στην παράκτια ζώνη Αστακού - Μύτικα.

ΠΗΓΗ: facebook Panos Cholis
Οι πρώτες μονάδες, προ των πυλών ΟΡΜΟΣ ΜΑΥΡΟΒΟΡΟΣ (ΑΝΩ ΜΑΡΑΘΙΑΣ ΑΣΤΑΚΟΥ). -- Οι πρώτες μονάδες Ιχθυοκαλλιέργειας, μετά την θεσμοθέτηση της Π.Ο.Α.Υ. στην παράκτια ζώνη Αστακού - Μύτικα. -- Με αποφάσεις Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου που ελήφθησαν πριν κάποιους μήνες και τις είχαμε ανακοινώσει εγκαίρως, δόθηκε άδεια μετεγκατάστασης δύο μονάδων Ιχθυοκαλλιέργειας,δυναμικότητας 20 στρεμμάτων η κάθε μία με δυνατότητα επέκτασης έως τα 80 στρέμματα, από την θέση Διόνι του δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, στη θέση Όρμος Μαυροβορος του δήμου Ξηρομέρου.
διαβαστε περισσοτερα

Η αδήριτη ανάγκη ανάταξης της άλλης Αριστεράς - Γράφει ο Γιώργος Παληγεώργος*

Γράφει ο Γιώργος Παληγεώργος* Μετά το σοκαριστικό μούδιασμα του εκλογικού αποτελέσματος στις 21 του Μάη, τα επιτελεία (κύρια) των κομμάτων  που περιφρονήθηκαν από τους Έλληνες ψηφοφόρους μπαίνουν σε αναστοχασμό και σχετικές  βασανιστικές πολιτικές αναλύσεις. Δύο είναι τα κόμματα που ένιωσαν έντονη την περιφρόνηση του Έλληνα ψηφοφόρου:
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................