Πρόσκληση στην Ολομέλεια Τοπικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Δήμου Ξηρομέρου στις 26/03/2023

Η τοπική οργάνωση ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ Δήμου Ξηρομέρου σας προσκαλεί την Κυριακή 26/03/23 και ωρα 11:00 στο Δημαρχείο Αστακού οπου και θα συζητηθεί η χάραξη στρατηγικής του Κινήματος μας για τις επερχόμενες εκλογές.

              Με συντροφικούς χαιρετισμούς                          Ο Γραμματέας της Τ.Ο.                           Χαντζαρας Σπύρος
διαβαστε περισσοτερα

Οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου διοργάνωσαν ημερίδα με θέμα: “ΚΑΡΠΑ και χρήση αυτόματου απινιδωτή” (φωτο)

Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου, σε συνεργασία με το τμήμα παιδείας και δια βίου μάθησης του Δήμου Αγρινίου, διοργάνωσαν την δευτέρα 20 Μαρτίου και ώρα 17:30 στο πρώην Δημαρχείο Αγίου Κωνσταντίνου, εκπαιδευτική ημερίδα με θέμα: Καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) και χρήση αυτόματου απινιδωτή.Δείτε https://agrinio24.gr
διαβαστε περισσοτερα

Συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στις διεθνείς εκθέσεις τουρισμού Ferien Messe Wien 2023, ITTB Warsaw 2023 και στην αθλητική έκθεση Athens Half Marathon 2023.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στο πλαίσιο υλοποίησης των ετήσιων δράσεων τουριστικής προβολής 2023 και της ανάδειξης του brand name της Ολυμπιακής Γης, συμμετείχε με ιδιαίτερη επιτυχία το διάστημα από 16 έως 19 Μαρτίου 2023, στις διεθνείς τουριστικές εκθέσεις Ferien Messe Wien 2023, ITTB Warsaw 2023 και στην αθλητική διεθνή έκθεση Athens Half Marathon 2023.
διαβαστε περισσοτερα

Συνάντηση του Θανάση Παπαθανάση με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργο Γεωργαντά αναφορικά με θέματα του πρωτογενούς τομέα στον νομό Αιτωλοακαρνανίας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνάντηση του Θανάση Παπαθανάση με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργο Γεωργαντά αναφορικά με θέματα του πρωτογενούς τομέα στον νομό Αιτωλοακαρνανίας.
21.03.2023
Ακόμα μια συνάντηση στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με θετικό μάλιστα αποτύπωμα για τον πρωτογενή τομέα είχε ο τ. Δήμαρχος Ναυπάκτου και πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Αιτωλοακαρνανίας, κ. Θανάσης Παπαθανάσης. Συγκεκριμένα, συνάντησε τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργο Γεωργαντά, στο γραφείο του στην Αθήνα, στο ΥΠΑΑΤ.
διαβαστε περισσοτερα
Πρόσκληση για τακτική συνεδρίαση Δ.Σ. Νομικού Προσώπου, την Δευτέρα 27 Μαρτίου.

Πρόσκληση για τακτική συνεδρίαση Δ.Σ. Νομικού Προσώπου, την Δευτέρα 27 Μαρτίου.

https://www.dimosxiromerou.gr
Αστακός, 20.3.2023 Αριθ. πρωτ: 143 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ν.Π.Δ.Δ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΠΑΙΔΕΙΑ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Προς: Τα μέλη του Ν.Π.Δ.Δ. (ως Πίνακα Αποδεκτών) ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Καλεί τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, σε Τακτική Δια Ζώσης Δημόσια Συνεδρίαση την εικοστή εβδόμη (27η) του μηνός Μαρτίου, του έτους 2023, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14.00, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου (Δημοτικό Κατάστημα Αστακού), σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 78 του Ν. 4954/2022, το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010, όπως συμπληρώθηκε από το άρθρο 184 του Ν. 4635/19 και σε συνδυασμό τις διατάξεις των άρθρων 234 και 240 του Ν. 3463/2006, για συζήτηση και λήψη απόφασης στο κάτωθι θέμα ημερήσιας διάταξης:
διαβαστε περισσοτερα

ΙΣΤΟΡΙΚΑ .H ΜΠΑΜΠΙΝΗ ΣΤΟ 1821

Με την έναρξη της Επανάστασης, αλλά και πριν κατά την προετοιμασία της, πολλοί ήταν οιΜπαμπινιώτεςπου πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους σ’ αυτήν. Με την έναρξη της και καθ’ όλη την διάρκεια της, ο καθένας έδωσε ότι μπορούσε. Άλλοι έδωσαν αίμα τους και την ζωή τους και άλλοι την περιουσία τους ή ότι άλλο πολυτιμότερο είχαν. Επίσης σημαντική συμβολή είχε στον Αγώνα του Έθνους τοΜοναστήρι της Πόρταςπου Ηγούμενός του τότε ήταν ο ιερομόναχος Γεράσιμος.
Ο προεστός
διαβαστε περισσοτερα

Με επιτυχία η διήμερη εκδήλωση με τίτλο «Συν-ομιλώ για τον Αυτισμό» στο Μεσολόγγι

Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Αυτισμού,ο Τομέας Πολιτισμού της ΠΔΕ –ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας, το Κέντρο Ημέρας για Παιδιά με Αναπτυξιακές Διαταραχές της Εταιρίας Ψυχικής Υγείας Παιδιού και Εφήβου Αιτωλοακαρνανίας –ΕΨΥΠΕΑ και το Ειδικό Ιατρείο Διαταραχών Φάσματος του Αυτισμού του Γ.Ν.Π «Η Αγία Σοφία», διοργάνωσαν διήμερη εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, με τίτλο «Συν-ομιλώ για τον Αυτισμό». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Μαρτίου και την Κυριακή 19 Μαρτίου του 2023 στο κτίριο Χρυσόγελου , στην Ιερή Πόλη Μεσολογγίου.
διαβαστε περισσοτερα

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

ΠΩΛΕΙΤΑΙΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΤΡΑΚΑΡΙΣΤΟ 107.000χλμ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 6907013444
διαβαστε περισσοτερα

Καθαρισμοί και χλωρίωση δεξαμενής σε Παπαδάτου.

https://www.dimosxiromerou.gr/nea

.Ημερομηνία, 21/3/2023ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Στη Τοπική Κοινότητα Παπαδάτου θα πραγματοποιηθεί διακοπή νερού την Τετάρτη 22 Μαρτίου και ώρα 8:00 π.μ., προκειμένου να πραγματοποιηθούν εργασίες καθαρισμού και χλωρίωσης των δεξαμενών και του δικτύου ύδρευσης. Ευχαριστούμε για την κατανόηση. Εκ του Δήμου Ξηρομέρου
διαβαστε περισσοτερα

Νέος σεισμός στην Αμφιλοχία – Στα 3,2 Ρίχτερ η δόνηση

Σεισμός3,2 Ρίχτερ σημειώθηκε λίγο μετά από τις 05:10 τα ξημερώματα της Τρίτης (21/3) στην περιοχή της Αμφιλοχίας, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο.Το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 17,4 χιλιόμετρα ενώ το επίκεντρο βρίσκεται 12 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Αμφιλοχίας.Δείτε https://www.newsbeast.gr
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................