Συλλαλητήριο Αθήνα Δείτε ποιοι δρόμοι κλείνουν από σήμερα

Η Ελληνική Αστυνομία με ανακοίνωσή της προειδοποιεί τους πολίτες για τους δρόμους που θα κλείσουν την ημέρα του συλλαλητηρίου. Μάλιστα, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διακοπεί σε ορισμένα σημεία από σήμερα, Σάββατο στις 22:00 το βράδυ.
Συγκεκριμένα, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σήμερα από τις 22:00 το βράδυ και αύριο, Κυριακή από τις 06:00 το πρωί στους δρόμους
Δείτε εδώ
διαβαστε περισσοτερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΙΤΩΝ''Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Ο ΕΡΗΜΙΤΗΣ''

Αγαπητοί φίλοι,
την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίουκαι ώρα προσέλευσης 10μ.μ., ο Σύλλογος Χαλκιοπουλιτών πραγματοποιεί τον ετήσιο χορό του στο κέντρο VOICE.  Οργανώστε την οικογένεια, τους φίλους και την παρέα σας και δώστε δυναμικό παρόν για να ενισχυθούν οι προσπάθειες του δραστήριου συλλόγου μας. 
Τηλεφωνήστε για πληροφορίες και κρατήσεις στα μέλη του Δ.Σ.:
Τσιούνης Ευάγγελος του Κων/νου 6977911144.
Λαυρέντζος Χρήστος του Σπυρίδωνα 6944242807
Μακρή Κων/να του Νικολάου 6982204770
Κουτσιούμπας Δημήτριος του Αθανασίου 6971797602
Κερώση Μαρία του Μάρκου 6979544968
Ταράτσας Γεώργιος του Ανδρέα 6932456040
Πλεξίδας Ανδρέας του Βασιλείου 6981436039 

Σας περιμένουμε.
διαβαστε περισσοτερα

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η κοπή πίτας των Αιτωλοακαρνάνων δημοσιογράφων

Φωτορεπορτάζ:Χρήστος Μπόνης
Στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ σήμερα ο Σύλλογος Αιτωλοακαρνάνων δημοσιογράφων και εργαζόμενων στα ΜΜΕ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα Στην αρχή ο (προσωρινός) πρόεδρος του συλλόγου Πάνος Σόμπολος έκανε μια ανάδρομη στην δραστηριότητα του συλλόγου και στις συναντήσεις με υπουργούς, τον περιφερειάρχη αλλά και κοινωνικούς φορείς στην Αθήνα και στην Αιτωλοακαρνανία.
διαβαστε περισσοτερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ

Η Καρναβαλική Επιτροπή, σας προσκαλεί σε ένα τρελό ΤΡΙΗΜΕΡΟ στον ΑΣΤΑΚΟ! Βάλτε τις μάσκες σας, μπείτε στον ρυθμό και απολαύστε ένα τριήμερο γεμάτο ΚΕΦΙ - ΧΑΡΑ & ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ!





διαβαστε περισσοτερα

Το Λαογραφικό Σημείωμα της εβδομάδας''Ο Φλεβάρης'': Γράφει ο *Χρήστος Τούμπουρος

(Φωτο Θανάσης Νικολός)
Ο Φλεβάρης είναι ο δεύτερος μήνας του έτους σύμφωνα με το δικό μας, το Γρηγοριανό αλλά και το Ιουλιανό ημερολόγιο. Είναι ο τελευταίος μήνας του χειμώνα. Το όνομά του οφείλει σε μια Ρωμαϊκή γιορτή που ονομάζεται Φεμπρουά και αφορά θρησκευτικό καθαρμό και εξαγνισμό. Το λατινικό ρήμα februare απ’ όπου προέρχεται η λέξη σημαίνει καθαρίζω, εξαγνίζω. Η Φεβρούα ήταν η θεά που επόπτευε στους καθαρμούς και τους εξαγνισμούς και ο Φέβρουος ο θεός των νεκρών, επειδή ήταν ο τελευταίος του Ρωμαϊκού έτους και επομένως «διαβατήριος» και αποκαθαρτικός. 
διαβαστε περισσοτερα

Αύριο Κυριακή 4 Φεβρουαρίου η κοπή πίτας & συνεστίαση του Πολιτιστικού Συλλόγου Μπαμπίνης

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου μας και στη συνεστίαση  που θα γίνει την Κυριακή, το μεσημέρι (12:30) στις 4 Φεβρουαρίου 2018στη μουσική ταβέρνα "ΑΓΓΕΛΟΣ" Στρ. Καραϊσκάκη 1, Ιερά Οδός Χαϊδάρι, (Στάση Μετρό Αγία Μαρίνα) στο Χαϊδάρι.
        Σε ένα ζεστό και ευχάριστο περιβάλλον με καλό φαγητό και καλή μουσική σας περιμένουμε να ανταμώσουμε και να περάσουμε λίγες ώρες ξενοιασιάς μακριά από το άγχος της καθημερινότητας.
διαβαστε περισσοτερα

Δημός Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου -Δημοτική Ενότητα Αιτωλικού:Eκδηλώσεις για την επέτειο της Μάχης του Ντολμά

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Τιμούμε την ιστορία μας Τιμούμε το Αιτωλικό ,Τιμούμε τους Αγωνιστές που έχυσαν το αίμα τους για να είμαστε όλοι εμείς σήμερα Ελεύθεροι 
Αν ξεχάσουμε το παρελθόν και την καταγωγή μας τότε ένα είναι σίγουρο :
Οδηγούμαστε στη σκλαβιά και το σκοτάδι !!

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................