Αλέξανδρος Σάββας : Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας «ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ» τον Παναγιώτη Γαζέτα

Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας «ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ» τον Παναγιώτη Γαζέτα από τις Φυτείες Ξηρομέρου
διαβαστε περισσοτερα

Σε κατάσταση συναγερμού την Κυριακή 23 Ιουλίου 2023 Αχαΐα, Ηλεία - Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς στην Αιτωλοακαρνανία – Μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας στην Δυτική Ελλάδα

Σε κατάσταση συναγερμού, στην κατηγορία 5, τίθενται οι Π.Ε. Αχαΐας και Ηλείας σύμφωνα με την πρόβλεψη της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, όπως φαίνεται και στον επισυναπτόμενο ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς. Επίσης πολύ υψηλός (κατηγορία 4) παραμένει ο κίνδυνος στην Αιτωλοακαρνανία σε σχέση με τον κίνδυνο πρόκλησης πυρκαγιάς, για την Κυριακή 23 Ιουλίου 2023.
διαβαστε περισσοτερα
Πρόσκληση για τακτική συνεδρίαση Δ.Σ. Νομικού Προσώπου, την Τρίτη 25 Ιουλίου.

Πρόσκληση για τακτική συνεδρίαση Δ.Σ. Νομικού Προσώπου, την Τρίτη 25 Ιουλίου.

https://www.dimosxiromerou.gr
Αστακός, 21.7.2023 Αριθ. πρωτ: 474 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ν.Π.Δ.Δ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΠΑΙΔΕΙΑ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Προς: Τα μέλη του Ν.Π.Δ.Δ. (ως Πίνακα Αποδεκτών) ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Καλεί τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, σε Τακτική Δια Ζώσης Δημόσια Συνεδρίαση, την εικοστή πέμπτη (25η) του μηνός Ιουλίου, του έτους 2023, ημέρα Τρίτη και ώρα 14.00, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου (Δημοτικό Κατάστημα Αστακού), σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 11 του Ν. 5043/2023, το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010, όπως συμπληρώθηκε από το άρθρο 184 του Ν. 4635/19 και σε συνδυασμό τις διατάξεις των άρθρων 234 και 240 του Ν. 3463/2006, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κάτωθι θέματα ημερήσιας διάταξης:
διαβαστε περισσοτερα

Αλέξανδρος Σάββας : Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας «ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ» τον Κώστα Κουτσομπίνα

Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας «ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ» τον Κώστα Κουτσομπίνα από τις Φυτείες Ξηρομέρου Ο Κώστας είναι ένας έμπειρος αυτοδιοικητικός έχοντας υπηρετήσει τον τόπο μας ως Δημοτικός Σύμβουλος στον πρώην Δήμο Φυτειών καθώς επίσης διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. Ενωσης Γεωργικών Συναιτερισμών Ξηρομέρου.
διαβαστε περισσοτερα

O εφοπλιστής Βενιαμης στον Αστακό

Φωτορεπορτάζ.Χρήστος Μπόνης Στον Αστακό κατέπλευσε σήμερα η θαλαμηγός του πρ. Προέδρου της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών Θεοδώρου Βενιαμη..Είναι η δεύτερη συνετής χρονιά που ο εφοπλιστής επιλέγει τον Αστακό  στο πρόγραμμα του για μια στάση
διαβαστε περισσοτερα

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Ηλία Γκάτση, με το συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη (γενικό ψηφοδέλτιο Αστακού).

Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης: Ηλία σε ευχαριστώ για την στήριξή σου! Καλή επιτυχία και καλή δύναμη.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................