ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

Θανάσης Παπαθανάσης από το Υπουργείο Δικαιοσύνης «Η Δικαιοσύνη και η ταχύτερη απονομή της αποτελούν πρώτιστης σημασίας θέμα για την Κυβέρνηση»
διαβαστε περισσοτερα

Ονείρου κόσμος - Μαρία Ν. Παπατρέχα

Στην γκαλερί Ταξιδεύουσα 1η ατομική έκθεση textile art με ίνες της Μαρίας Ν. Παπατρέχα, καθώς και ζωγραφικά έργα, που αξίζει πραγματικά να δείτε !!! Μπαίϊμπά και Γρίβα 12 στο Αγρίνιο.
διαβαστε περισσοτερα

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης καιρού

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης καιρού
Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (16/2023) που εκδόθηκε σήμερα Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2023 και κοινοποιήθηκε από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας πρόσκαιρη επιδείνωση προβλέπεται να παρουσιάσει ο καιρός από αργά το απόγευμα της Παρασκευής (03-11-23) έως και το μεσημέρι της Κυριακής (05-11-23)με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και μεγάλη συχνότητα κεραυνώναρχικά στα βορειοδυτικά, βαθμιαία στα υπόλοιπα δυτικά, τα βόρεια με επέκταση των φαινομένων προς τα βορειοανατολικά ηπειρωτικά, το ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι στα πελάγη θα είναι ενισχυμένοι.Πιο αναλυτικά:Α. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται:
διαβαστε περισσοτερα

Συνάντηση Φωκίωνα Ζαΐμη με τον Υφυπουργό Οικονομικών Χάρη Θεοχάρη

Συνάντηση Φωκίωνα Ζαΐμη με τον Υφυπουργό Οικονομικών Χάρη Θεοχάρη
Παραγωγικό διάλογο με τον Υφυπουργό Οικονομικών, Χάρη Θεοχάρη για αναπτυξιακά θέματα που αφορούν την  Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, είχε ο Φωκίων Ζαΐμης με την ιδιότητα του Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας Έρευνας και Καινοτομίας.
διαβαστε περισσοτερα

Ο Δήμος Ξηρομέρου συμμετέχει φιλοξενούμενος στο περίπτερο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην OPAP MARATHON EXPO 2023

ΠΗΓΗ: facebook Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη ΤριανταφυλλάκηΟ Δήμος Ξηρομέρου συμμετέχει φιλοξενούμενος στο περίπτερο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην OPAP MARATHON EXPO 2023 που έρχεται όχι απλά να επαναλάβει την επιτυχία της προηγούμενης αλλά και να διευρύνει ακόμα περισσότερο την απήχηση και τις τεράστιες προοπτικές της, παρά τις αντίξοες, ομολογουμένως, οικονομικές και επιχειρηματικές συνθήκες.Το απόλυτο αθλητικό εκθεσιακό event της πρωτεύουσας και αδιαμφισβήτητο γεγονός ορόσημο στην Ελλάδα του σήμερα! Που και πότε γίνεται η Έκθεση;
διαβαστε περισσοτερα
Εφιστούμε προσοχή προς τους πολίτες του Ξηρομέρου για τα ακραία καιρικά φαινόμενα που αναμένονται.

Εφιστούμε προσοχή προς τους πολίτες του Ξηρομέρου για τα ακραία καιρικά φαινόμενα που αναμένονται.

https://www.dimosxiromerou.gr/nea
Ημερομηνία 2.11.2023 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Ξηρομέρου, συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα αυτοπροστασίας από τους κινδύνους που προέρχονται από την επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από πολύ νωρίς ξημερώνοντας Σάββατο 4/11 και ως αργά το απόγευμα και βράδυ της ίδιας ημέρας, με κύρια χαρακτηριστικά τα μεγάλα ύψη βροχής και τις καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και μεγάλη συχνότητα κεραυνών, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών που εκδόθηκε. Ειδικότερα, η Πολιτική Προστασία του Δήμου, σύμφωνα με τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, συνιστά στους δημότες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να:
διαβαστε περισσοτερα
Πρόσκληση για τακτική συνεδρίαση Δ.Σ. Νομικού Προσώπου, την Δευτέρα 6 Νοεμβρίου.

Πρόσκληση για τακτική συνεδρίαση Δ.Σ. Νομικού Προσώπου, την Δευτέρα 6 Νοεμβρίου.

https://www.dimosxiromerou.gr
Αστακός, 1.11.2023 Αριθ. πρωτ: 865 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ν.Π.Δ.Δ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΠΑΙΔΕΙΑ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Προς: Τα μέλη του Ν.Π.Δ.Δ. (ως Πίνακα Αποδεκτών) ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Καλεί τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, σε Τακτική Δια Ζώσης Δημόσια Συνεδρίαση την έκτη (6η) του μηνός Νοεμβρίου, του έτους 2023, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14.00, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου (Δημοτικό Κατάστημα Αστακού), σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 65 παρ. 5 του Ν. 3852/2010 όπως συμπληρώθηκε από την παρ 2 του άρθρου 1 του Ν. 4257/2014, του άρθρου 11 του Ν. 5043/2023, το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010, όπως συμπληρώθηκε από το άρθρο 184 του Ν. 4635/19 και σε συνδυασμό τις διατάξεις των άρθρων 234 και 240 του Ν. 3463/2006, για συζήτηση και λήψη απόφασης στο κάτωθι θέμα ημερήσιας διάταξης:
ΕΓΚΡΙΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΝΗΠΙΩΝ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΑΣΤΑΚΟΥ ΚΑΙ ΦΥΤΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΟΛΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ …
διαβαστε περισσοτερα

ΕΚΔΡΟΜΗ ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ - ΕΔΕΣΣΑ - ΒΕΡΟΙΑ - ΝΑΟΥΣΑ

ΕΚΔΡΟΜΗ Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού - Λαογραφικού Συλλόγου Γυναικών Αστακού, σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό γραφείο PANAGIOTOU TRAVEL  διοργανώνει εκδρομή. 2-3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023       ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ – ΕΔΕΣΣΑ – ΒΕΡΟΙΑ - ΝΑΟΥΣΑ
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................