Χρυσό μετάλλιο ο Δημήτρης Μπακοχρήστος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα άρσης βαρών σε πάγκο. Ένα ακόμη βήμα για την Ολυμπιάδα

Από katounanews Σήμερα στο Κλειστό Γυμναστήριο (Δακ Πυλαίας) στη Θεσ/νίκη αγωνίστηκε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα αρση βαρών σε πάγκο και σήκωσε 167 κιλά και πήρε άλλο ένα χρυσό μετάλλιο και κάνει ένα ακόμη βήμα για τους παραολυμπιακούς στο Τόκιο.
διαβαστε περισσοτερα

Κάλεσμα σε σύσκεψη για την αποτροπή εγκατάστασης μονάδων βιορευστών στην Τ.Κ. Φυτειών

Η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ξηρομέρου (Ο.Π.ΣΥ.Ξ.) , οι Σύλλογοι Μέλη της και ο Σύλλογος φίλων της Βελανιδιάς σας καλούν σε σύσκεψη, την Τετάρτη 17 Απριλίουκαι ώρα 18:30 στα γραφεία της ΠΑΝ.ΣΥ. Πατησίων 5, 4ος όροφος  με θέμα: «Ενημέρωση για την εγκατάσταση μονάδων παραγωγής ενέργειας με βιορευστά στην Τ. Κ. Φυτειών» για να συναποφασίσουμε τον συντονισμό των ενεργειών μας για την αποτροπή εγκατάστασης των μονάδων αυτών.
διαβαστε περισσοτερα

Κυκλοφόρησε η εφημερίδα ''η φωνή του ΒΑΛΤΟΥ''

Κυκλοφόρησε το φύλλο 171 της εφημερίδας  ''η φωνή του ΒΑΛΤΟΥ'' Διμηνιαία έκδοση της Ομοσπονδίας Συλλόγων Βάλτου Αιτ/νιας.
Διαβάστε τη 
διαβαστε περισσοτερα

Κυκλοφόρησε ο Σαλύνθιος (περιοδική έκδοση,τεύχος 3 - 1Γ Χειμώνας 2018) Νέα & Παλιά για τη ΦΛΩΡΙΑΔΑ και όχι μόνο

Κυκλοφόρησε ο ''Σαλύνθιος'' περιοδική έκδοση ,τεύχος 3-Μια ενδιαφέρουσα έκδοση από τον Δημήτρη Μασκλαβάνο που πραγματικά αξίζει να διαβάσετε 
Διαβάστε παρακάτω
διαβαστε περισσοτερα

Περιοδεία του Απόστολου Κατσιφάρα στο Αγρίνιο- «Οι πολίτες αναγνωρίζουν το έργο μας»

«Οι πολίτες της Δυτικής Ελλάδας αναγνωρίζουν το έργο και το αποτύπωμα της περιφερειακής αρχής και, κυρίως, τον ολοκληρωμένο σχεδιασμό που έχουμε ήδη καταθέσει για την επόμενη μέρα». Αυτό επεσήμανε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας και επικεφαλής του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα- Δικαίωμα στην Πρόοδο» Απόστολος Κατσιφάρας το μεσημέρι του Σαββάτου στο Αγρίνιο, ύστερα από περιοδεία του στην αγορά της πόλης.
διαβαστε περισσοτερα

ΔΥΝΑΤΟΣ ΔΡΟΜΟΣ /ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ....Του Παναγιώτη Χολή

Ο σεβασμός στο δημότη σου φαίνεται, εκτός των άλλων και από το ενδιαφέρον που δείχνεις, σαν δημοτική αρχή, για την καλυτέρευση των συνθηκών διαβίωσης και την ελαχιστοποίησης των προβλημάτων των υποδομών του χώρου που ζει. Η Παλαιομάνινα ως γνωστόν είναι το δεύτερο μεγαλύτερο τοπικό διαμέρισμα της δημοτικής ενότητας Αστακού που μαζί με το Στρογγυλοβούνι και τα Πηγάδια αποτελούν μια μεγάλη περιφέρεια με πολλούς κατοίκους, απέχει δε από την πρωτεύουσα του δήμου περίπου 20χλμ.
διαβαστε περισσοτερα

Ο Περικλής Γερμανός υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Νεκτάριο Φαρμάκη

διαβαστε περισσοτερα

ΣΥΡΙΖΑ ΦΥΤΕΙΩΝ: ΟΧΙ ΣΤΑ ΒΙΟΡΕΥΣΤΑ

Η περιοχή των Φυτειών, ο τόπος μας χαρακτηρίζεται από την έντονη αγροτική δραστηριότητα, τη κτηνοτροφία, τη μελισσοκομία και κυρίως την ελαιοπαραγωγή. Το φυσικό περιβάλλον συνδέεται άμεσα με την τοπική οικονομία και συνεπώς το εισόδημα των κατοίκων βασίζεται στην αξιοποίηση όλων των φυσικών πόρων. Η σπάνια χλωρίδα, το μοναδικό βελανιδοδάσος Ξηρομέρου και οι λίμνες Οζερός και Αμβρακία προσθέτουν σημαντική υπεραξία στην περιοχή μας.
διαβαστε περισσοτερα

Ε.Π.Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ-ΛΕΥΚΑΔΑΣ:Στο Μοναστηράκι Ξηρομέρου την Κυριακή 14 Απριλίου 2019 & ώρα 16:30 ο τελικός υποδομών Κ14. Α.Ε ΠΡΕΒΕΖΑΣ- A.O.N.ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ 2014.

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................