Έκτακτο Δελτίο για Επικίνδυνα Καιρικά Φαινόμενα

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων (17/2022) που εκδόθηκε σήμερα, Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022, από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) και δημοσιοποιήθηκε από την Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας, σύστημα κακοκαιρίας με την ονομασία "ARIEL" που οφείλεται σε βαρομετρικό χαμηλό στη νότια Ιταλία, κινείται ανατολικά βορειοανατολικά και προβλέπεται να προκαλέσει επιδείνωση του καιρού με κύρια χαρακτηριστικά τα τοπικά μεγάλα ύψη βροχής, τις μεγάλες ραγδαιότητες βροχόπτωσης, τη μεγάλη συχνότητα κεραυνών στα θαλάσσια-παραθαλάσσια τμήματα και τους θυελλώδεις ανέμους 7 με 8 μποφόρ. Η κακοκαιρία θα διαρκέσει από σήμερα τη νύχτα (Τρίτη 29-11-2022) έως και τις βραδινές ώρες της Πέμπτης (01-12-2022).
διαβαστε περισσοτερα

Κραυγή ... ιχθύος! Γράφει ο Νίκος Ζαρκαδούλας

ΠΗΓΗ: https://outopikistis.blogspot.comΓια τους είναι λάτρεις της κριτικής σκέψης και λόγου έχει λιγότερη σημασία ποιος λέει τι αλλά τι λέει, και ποια είναι η αλήθεια των λόγων του. Με αφορμή ανώνυμο σχόλιο σε τοπικό μπλογκ που επιτίθεται στο πρόσωπο μου (adhominenσφάλμα λογικής) θα ήθελα να πω ότι σημασία έχει μόνο η αλήθεια των επιχειρημάτων και φυσικά τα συμπεράσματα.
διαβαστε περισσοτερα

«Δύο γυμνά χέρια», θεατρικός μουσικός μονόλογος της Μελίνας Μποτέλλη από την ΠΔΕ, τιμώντας την κοινωνική προσφορά του Εργαστηρίου «Παναγία η Ελεούσα και της ΕΛΕΠΑΠ»

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού, Νικόλαος Κοροβέσης,  στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας ημέρας των ατόμων με αναπηρία και σε συνεργασία με τον Δήμο Αγρινίου και το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο τιμούν το σπουδαίο πνευματικό έργο,  καθώς και την αδιάλειπτη κοινωνική προσφορά του Εργαστηρίου « Παναγία η Ελεούσα» και της ΕΛΕΠΑΠ και σας προσκαλούν στον θεατρικό μουσικό μονόλογο της Μελίνας Μποτέλλη, «Δύο γυμνά άσπρα χέρια» που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου του 2022  και ώρα 19:00 στο Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Αγρινίου.
διαβαστε περισσοτερα

Eκοιμήθη ο Καθηγουμένος της Ι. Μονής Αγίου Γεωργίου Αστακού…

Για την εκδημία του Καθηγουμένου Ιεράς Μονής Αγίου Γεωργίου Αστακού, μακαριστού αρχιμανδρίτου Ιεροθέου Κοκκώση, εξέδωσε ανακοίνωση η Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανανίας εκφράζοντας αισθήματα της κατ’ άνθρωπον θλίψεως .
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................