ΑΣΤΑΚΟΣ ΕΡΗΜΗ ΠΟΛΗ (VIDEO MAKE ART)

Αστακός έρημη πόλη εν όψει εορτών , λόγω των μέτρων πρόληψης για τον κορωνοιό . Δείτε το video ... make art 
Νίκος Χολής ... άδεια η πόλη, που πήγαν όλοι...; ,🤔
Ευχόμαστε σε όλους αυτά τα Χριστούγεννα με αυτές τις συνθήκες να είναι τα τελευταία. Του χρόνου να γεμίσουν οι δρόμοι με κόσμο, κάλαντα, χαρές και τραγούδια!
Χρόνια πολλά με Υγεία και Αγάπη!
διαβαστε περισσοτερα

Ευχαριστίες του Δημάρχου Ξηρομέρου κ.Γιάννη Τριανταφυλλάκη .Για Έγκριση υποβολής πρότασης νέου έργου από το ΠΔΕ της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.... Το έργο αφορά την Β´ Φάση της Ανάπλασης στον Αστακό.

Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Γιάννης Τριανταφυλλάκης στην προσωπική του ιστοσελίδα (fb) Ευχαριστεί τον Περιφερειάρχη κ.Νεκτάριο Φαρμάκη και τους υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφέρειας. Για Έγκριση υποβολής πρότασης νέου έργου από το ΠΔΕ της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας....Το έργο αφορά την Β´ Φάση της Ανάπλασης στον Αστακό.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας ,κο Νεκτάριο Φαρμάκη (Nektarios Farmakis ) και τους υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφέρειας.Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Τεχνική Υπηρεσία της ΙΠ Μεσολογγίου ,στο προσωπικό της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ξηρομέρου και τους ειδικούς μας συνεργάτες. Ο δρόμος για να αλλάξει ο τόπος μας είναι ένας ....δουλειά !!!!



διαβαστε περισσοτερα

ΑΠΑΝΤΗΣΗ Της Δημοτικής παράταξης Δυνατό Ξηρόμερο Πρώτα ο Πολίτης στην Δημοτική αρχή. Για την Αποκατάσταση της Αλήθειας .

Η Δημοτική Αρχή αντί να συνετισθεί και να σιωπήσει, με κορώνες και κατά πως το συνηθίζει σε τέτοιες περιπτώσεις μη λέγοντας τίποτε για την ταμπακιέρα, προσπαθεί να αλλοιώσει το περιεχόμενο της απόφασης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης .  Φαίνεται πως δεν καταλαβαίνει τι διαβάζει ή νομίζει πως απευθύνεται σε αφελείς, όταν λέει ότι επικυρώθηκε το 95% της αναμόρφωσης και τα υπόλοιπα είναι τακτοποιητικού χαρακτήρα. Προκειμένου συνεπώς να ενημερωθούν πληρέστερα οι δημότες αναφέρουμε τα εξής: 
   Με την προσφυγή που κάναμε προσβάλαμε συγκεκριμένα μέρη της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, σχετικά με την αναμόρφωση. Ολόκληρο το κείμενο της προσφυγής μας, το παραθέτουμε στο τέλος αυτούσιο και ευανάγνωστο, για όποιον ενδιαφέρεται.     Εδώ περιοριζόμαστε να εκθέσουμε ότι η προσφυγή μας είχε τρεις λόγους, από τους οποίους η Αποκεντρωμένη Διοίκηση  έκανε τους δύο ολοκληρωτικά δεκτούς και τον τρίτο εν μέρει δεκτό, δηλαδή ουσιαστικά έκανε κι αυτόν δεκτό. Η προσφυγή μας συνεπώς έγινε 100% δεκτή. Οι τρει…
διαβαστε περισσοτερα

Σε πανευρωπαϊκή πρωτοπορία το Νοσοκομείο Αγρινίου με την ενεργειακή αναβάθμιση, ύψους 3.999.369,29 ευρώ

Την οδό της υλοποίησης παίρνει το πολύ σημαντικό έργο ενεργειακής αναβάθμισης του Νοσοκομείου Αγρινίου, το οποίο με απόφαση του Ειδικού Γραμματέα Διαχείρισης Προγραμμάτων ΕΤΠΑ και ΤΣ, Γεώργιου Ζερβού, εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, με συνολικό προϋπολογισμό, 3.999.369,29ευρώ.
Αναλυτικότερα, η πράξη «Ενεργειακή αναβάθμιση της Νοσηλευτικής Μονάδας Αγρινίου» εντάχθηκε στον Άξονα Προτεραιότητας «Εφαρμογή Στρατηγικών Επίτευξης Χαμηλών Εκπομπών Διοξειδίου του Άνθρακα με έμφαση στις Αστικές Περιοχές» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ).Το έργο αφορά την δραστική ενεργειακή αναβάθμιση του Κεντρικού Κτιρίου Α (Σταυρός) του Γενικού Νοσοκομείου Αιτωλίας - Νοσηλευτική Μονάδα Αγρινίου η οποία περιλαμβάνει τα ακόλουθα υποέργα:• Παροχή υπηρεσιών ενεργειακού συμβούλου δια την προετοιμασία του φακέλου υποβολής - Ενεργειακή αναβάθμιση συστημάτων θερμάνσεως/ ψύξ…
διαβαστε περισσοτερα

Έλεγχοι για Covid 19 στο Χαλκιόπουλο Αμφιλοχίας, παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Αιτ/νίας Μαρίας Σαλμά

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα, Τρίτη 29 Δεκεμβρίου, προληπτικοί δειγματοληπτικοί έλεγχοι για κορωνοϊό στο Χαλκιόπουλο Δήμου Αμφιλοχίας, κατόπιν σχετικού αιτήματος της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, Μαρίας Σαλμά, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και τη Δ/νση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Αιτ/νίας.Για τους ελέγχους χρησιμοποιήθηκε η κινητή μονάδα αιμοληψίας της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας.Η κ. Σαλμά, η οποία ήταν παρούσα στη διαδικασία δήλωσε: «Στις τόσο δύσκολες υγειονομικές συνθήκες, η Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας δίνει έμφαση στην πρόληψη που αποτελεί ισχυρό όπλο για την αντιμετώπιση της πανδημίας και βρίσκεται δίπλα σε κάθε πολίτη, συνεχίζοντας σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ τους δειγματοληπτικούς ελέγχους, για την θωράκιση της περιοχής μας».

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................