Η πρώτη δήλωση του νέου Μητροπολίτη Αιτωλίας & Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνού(βιντεο)

διαβαστε περισσοτερα

Κυκλοφόρησε το τεύχος 62 της εφημερίδας μας "ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΙΤΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ"

Με πλούσια ύλη, εκτενή περιγραφή και φωτογραφικό υλικό των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του συλλόγου μας, κυκλοφόρησε το τεύχος 62 της εφημερίδας  "ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΙΤΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ".
Κλικ πάνω στην εικόνα και διαβάστε σε μορφή PDF.

https://chalkiopouloi.blogspot.com/
διαβαστε περισσοτερα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ "ΧΩΡΙΣ ΒΑΛΙΤΣΑ" ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΛΗΓΕΩΡΓΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΟι εκδόσεις ΑΠΑΡΣΙΣ και η Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ξηρομέρου(ΟΠΣΥΞ) σας καλούν
στην παρουσίαση του βιβλίου (συλλογή διηγημάτων) ΧΩΡΙΣ ΒΑΛΙΤΣΑ του Γιώργου Παληγεώργου,
στην αίθουσα εκδηλώσεων της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών (Ε.Ε.Λ.)
Γενναδίου 8 & Ακαδημίας, 7ος όροφος, στην Αθήνα.
Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022, ώρα 19:30’.
διαβαστε περισσοτερα

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ-Με την νέα πρόταση του Δήμου Ξηρομέρου στο Ταμείο Ανάκαμψης στόχος είναι η βελτίωση όλων των αντλιοστασίων και γεωτρήσεων .

ΠΗΓΗ:facebook Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη ΤριανταφυλλάκηΜε την νέα πρόταση του Δήμου Ξηρομέρου στο Ταμείο Ανάκαμψης στόχος είναι η βελτίωση όλων των αντλιοστασίων και γεωτρήσεων τόσο από πλεύρας λειτουργίας ,αλλά και ενεργειακής αναβάθμισης.
Επίσης ,μελετήσαμε την προμήθεια και εγκατάσταση συστήματος ελέγχου διαρροών και λειτουργικών παραμέτρων (πχ ποιότητας νερού) συμπληρωματικά της πρότασης που έχει εγκριθεί στο Πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης ,καθώς και ψηφιακούς μετρητές . Παραλαβή από την Ο.Ε. μελέτης προϋπολογισμού 6.559.562,80 €, για υποβολή άλλης μίας μεγάλης πρότασης του Δήμου Ξηρομέρου στο Ταμείο Ανάκαμψης. Με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, που αναρτήθηκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ στις 30 Σεπτεμβρίου και την εντοπίσαμε, έγινε παραλαβή της μελέτης που αφορά τη πράξη με τίτλο: «Προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία συστήματος ελέγχου διαρροών (τηλεέλεγχος - τηλεχειρισμός), παρακολούθησης και αυτομάτου ελέγχου υδραυλικών και λειτουργικών παραμέτρων κεντρικού συστήματος τροφοδοσίας δικτύου…
διαβαστε περισσοτερα

Νέος Μητροπολίτης Αιτωλίας & Ακαρνανίας ο Αρχιμανδρίτης Δαμαστηνός Κιαμέτης (φωτο Χρήστος Μπόνης)

Νέος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας εξελέγη ο Αρχιμ. Δαμασκηνός Κιαμέτης, με   ψήφους.Στην πλήρωση της χηρεύουσας θέσης της Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας προχώρησε σήμερα, Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2022,  η Σύνοδος της  Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, κατά τη Συνεδρία Της, υπό την προεδρία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ. Ιερωνύμου.Νέος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας εξελέγη ο Αρχιμ. Δαμασκηνός Κιαμέτης, μέχρι σήμερα Πρωτοσύγκελος της Μητρόπολης Δημητριάδος, με  60 ψήφους.Πηγη:https://www.dogma.gr/Φωτο .Από την εκλογή του νέου Μητροπολίτη Αιτωλίας & Ακαρνανίας με το φακό του Χρήστου Μπόνη 
διαβαστε περισσοτερα

ΘΩΜΑΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ. ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΛΥΣΗ !

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΛΥΣΗ !
Γράφει—Σχολιάζει Ο ΘΩΜΑΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣΚύριοι της Συμπολίτευσης και της Αντιπολίτευσης  αφήστε τα τσαλίμια και δώστε, χθες…., λύση στο μείζον πρόβλημα της αποχέτευσης Αστακού. Δεκαέξι χρόνια βολοδέρνετε και δεν καταφέρατε να λειτουργήσετε ένα έργο, που θα αποτελούσε  λύτρωση για τους Αστακιώτες, αλλά και για τους χιλιάδες επισκέπτες της όμορφης, κατά τα άλλα, κωμόπολης του Ξηρομέρου. Δικαιολογίες δεν υπάρχουν για κανέναν .Και μην προσπαθείτε να αποσείσετε από πάνω σας τις όποιες ευθύνες σας βαραίνουν, επιρρίπτοντάς τες , ως συνήθως, στους άλλους. Δεν είμαι αυτός, που θα επιμερίσει τις ευθύνες για τη μη λειτουργία του έργου. Αυτό θα το πράξω όταν θα έλθει η ώρα της κάλπης. Ξεκαθαρίζω, όμως, ότι καμία δικαιολογία, από αυτές που προβάλλονται είτε από τους μεν, είτε από τους δε, δεν είναι σοβαρή, πολλώ δε μάλλον πειστική.Τέσσερις Δημοτικές αρχές και Δήμαρχοι  (Στάικος, Σαμαράς, Γαλούνης , Τριανταφυλλάκης ) δεν κατέφεραν μέχρι τώρα- 16 χ…
διαβαστε περισσοτερα

ΣΎΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΏΝ ΑΣΤΑΚΟΎ. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΆΝΤΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών Αστακού, καλεί τα μέλη του σε συνάντηση στο «Streat» την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022και ώρα 7:30 το απόγευμα.
Παρακαλούμε για την συμμετοχή όλων σας!

                                                                                                        Το Δ.Σ.

διαβαστε περισσοτερα

ΑΙΜΟΔΟΣΊΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΌΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΏΝ ΑΣΤΑΚΟΎ

Αγαπητοί μας αιμοδότες,
ο Σύλλογος μας σε συνεργασία με το Π.Ν. Ρίου θα πραγματοποιήσει την τακτική ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ την ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, από τις 4:30 μ.μ. έως τις 8:00 μ.μ. στην αίθουσα του ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ (ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΣΤΑΚΟΥ).
Καλούμε όλους τους εθελοντές αιμοδότες μας, αλλά και νέους αιμοδότες να στηρίξουν την προσπάθειά μας και  να συνεχίσουν να προσφέρουν το δώρο ζωής προς τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε , η ανάγκη για αίμα είναι καθημερινή και μας αφορά όλους!

Το Δ.Σ.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................