Οι εκκρεμότητες που μένουν σε Ιόνια, Ολυμπία και Ε65

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ
Μέχρι το τέλος Μαϊου (ίσως αρχές Ιουνίου) αναμένουμε να δοθεί στην κυκλοφορία το πρώτο τμήμα του δρόμου από το Αντίρριο μέχρι την Κλόκοβα που ολοκληρώνει τον νότιο κομμάτι του άξονα. Μέσα στο καλοκαίρι θα ολοκληρωθούν και λειτουργήσουν τα τμήματα Αμφιλοχία-Άρτα και Πέρδικα-Ιωάννινα.
διαβαστε περισσοτερα

Σάββατο 29 Απριλίου.Θρησκευτική &Πολιτιστική Εκδήλωση στον ΑΗ ΓΙΑΝΝΗ τον ΡΗΓΑΝΑ στο ΑΓΡΙΝΙΟ

Σας περιμένουμε, στο εκκλησάκι του Αη Γιάννη του Ρηγανά στο Αγρίνιο, όπου θα μοιραστούμε λαογραφικά στοιχεία , συνήθειες, έθιμα και λατρευτικές εκδηλώσεις προς τιμήν του Αγίου, όπως γίνονται στο Μανταμάδο της Μυτιλήνης. 

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ
διαβαστε περισσοτερα

Διήμερο συνέδριο για την αντιμετώπιση των ρευματικών νοσημάτων

Διήμερο συνέδριο με θέμα «Θεραπευτική συμμαχία για την αντιμετώπιση των ρευματικών νοσημάτων στους ενήλικες και στα παιδιά» διοργανώνει την ερχόμενη Παρασκευή και το Σάββατο, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.
διαβαστε περισσοτερα

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ:Γραφείο Δημάρχου Δελτίο Τύπου - Ανακοίνωση

Το Γραφείο Δημάρχου Ανακοινώνει ότι: Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Γαλούνης Ερωτόκριτος την Τετάρτη 03/05/2017 και ώρα 13:30, θα επισκεφτεί το Πνευματικό Κέντρο του Τ.Δ. Μύτικα όπου θα πραγματοποιηθεί ευρεία σύσκεψη με το εκπαιδευτικό προσωπικό της Α'βάθμιας εκπαίδευσης όλων των Τοπικών Κοινοτήτων της Δ.Ε. Αλυζίας, προκειμένου να συζητήσουν για τα θέματα που αφορούν την Α' βάθμια εκπαίδευση
διαβαστε περισσοτερα

Απαγορεύεται η πάσα χρήση πυρός κατά την περίοδο από 1-5-2017 έως 31-10-2017

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
Βάση της Πυροσβεστικής Διάταξης 1/2017 του Διοικητή της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Δυτικής Ελλάδας σας γνωρίζουμε ότι κατά την περίοδο από 1-5-2017 έως 31-10-2017: ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ πάσα χρήση πυρός λόγω αυξημένης επικινδυνότητας , σε : 1. Δάση και Δασικές εκτάσεις . 2. Χορτολιβαδικές εκτάσεις , βραχώδεις πετρώδεις εκτάσεις που βρίσκονται σε πεδινά εδάφη , σε ανώμαλα εδάφη και σε λόφους . 3. Αγροτικές εκτάσεις .

Εκ του Δήμου Ξηρομέρου
διαβαστε περισσοτερα

Συμπληρωματική σύμβαση ύψους 20.000 ευρώ για την καταπολέμηση των κουνουπιών στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Συμπληρωματική σύμβαση συνολικού προϋπολογισμού 20.000 ευρώ, σχετικά με το έργο καταπολέμησης κουνουπιών, εγκρίθηκε κατά τη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών Παναγιώτη Μπράμου.
διαβαστε περισσοτερα

Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Γουριάς Μεσολογγίου ''Γιορτή προβατίνας'' Πρωτομαγιά 2017

Ο Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Γουριάς Μεσολογγίου σας προσκαλεί στο ημερήσιο Πανηγύρι στη Μονή Ταξιαρχών, στη Γουριά Μεσολογγίου!!! Μαζί μας θα είναι η Δημοτική ορχήστρα SibeΜόρια.

 Στο τραγούδι θα συμμετέχει η Κατερίνα Αναστασοπούλου. Ώρα έναρξης 11:00

Δωρεάν είσοδος
διαβαστε περισσοτερα

ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ:Εισιτήρια αγώνα με Ολυμπιακό

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ενόψει του τελευταίου αγώνα πρωταθλήματος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου με τον Ολυμπιακό την Κυριακή 30 Απριλίου και της διάθεσης των εισιτηρίων κάνει γνωστό ότι:
διαβαστε περισσοτερα

Σηκώνει «Παντιέρα» ο δήμος Ναυπακτίας για το κόστος της Γέφυρας

Βαθαίνει η κρίση των σχέσεων δήμου Ναυπακτίας και «Γέφυρας» Ρίου Αντιρρίου – Μπαίνει και ο Πελετίδης στον χορό των κινητοποιήσεωνΔείτε εδώ
διαβαστε περισσοτερα

Χρήστος Μενιδιάτης:Παραμονή Πρωτομαγίας στο Karma Lefkada

Γιορτάζουμε την Πρωτομαγιά με τον Χρήστο Μενιδιάτη και την ορχήστρα του στο Karma Lefkada
διαβαστε περισσοτερα

Καλημέρα από την όμορφη Αμφιλοχία (foto Άρης Τόλης)

διαβαστε περισσοτερα

Μπαμπίνη:Το εικονισματάκι στην άκρη του δρόμου

Το εικονισματάκι, που βρίσκεται στην άκρη του χωριού (Μπαμπίνη)  και στο δρόμο προς το Μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου , καθαρό και πολύ περιποιημένο από εθελοντή /ντρια με αναμμένο το καντηλάκιστέκει ακοίμητος φρουρός, πίστης, ελπίδας και εντάσσεται απόλυτα με το φυσικό περιβάλλον.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................