Η κοπή της πίτας των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Α.Ε.Κ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Μέσα σ’ ένα ευχάριστο κλίμα ο Σύλλογος Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Α.Ε.Κ ΑΓ.ΚΩΝ/ΝΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ έκοψε την  πρωτοχρονιάτικη πίτα χθες Τετάρτη 8  Φεβρουαρίου2017 στην πιτσαρία ΝΑΠΟΛΙ

διαβαστε περισσοτερα

4η Επιστημονική Συνάντηση για τις τοπικές και γηγενείς ποικιλίες

Τοπικές ποικιλίες-τοπικοί πολιτισμοί-τοπικές οικονομίες στην περίοδο της κρίσης.

διαβαστε περισσοτερα

Ολυμπία Οδός: Μετατοπίζεται ο σταθμός διοδίων του Ρίου

Η Ολυμπία Οδός έκρινε, για τις ανάγκες της κατασκευής του νέου αυτοκινητοδρόμου Κορίνθου-Πατρών, ότι είναι απαραίτητη η κατάργηση και καθαίρεση του υφιστάμενου Παλαιού Σταθμού Διοδίων Ρίου -που βρίσκεται στη ΧΘ 205,3 της ΝΕΟ Κορίνθου-Πατρών- και η μετατόπιση του στην νέα τελική του θέση στην ΧΘ 202,4.

Τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 09/02/17 προς Παρασκευή 10/02/17 διακόπτεται η λειτουργία του Παλαιού Μετωπικού Σταθμού Διοδίων στην ΧΘ 205,3 και τίθεται σε λειτουργία ο Νέος Μετωπικός Σταθμός Διοδίων Ρίου στη ΧΘ 202,4. 
διαβαστε περισσοτερα

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017 ο ετήσιος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου ''ΑΡΧΑΙΑ ΜΕΔΕΩΝΑ''

διαβαστε περισσοτερα

Ιόνια Οδός: Φουντώνουν τα σενάρια για νέες παραδόσεις τμημάτων τον Φεβρουάριο

Φουντώνουν και πάλι τα σενάρια για τα εγκαίνια νέου τμήματος στην Ιόνια Οδό με χρονικό ορίζοντα το τέλος Φεβρουαρίου, ένα μήνα πριν την παράδοση του αυτοκινητόδρομου από Αντίρριο μέχρι Ιωάννινα. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες τις μεγαλύτερες πιθανότητες συγκεντρώνει το τμήμα Καμπή-Πέρδικα στην Ήπειρο που είναι σχεδόν ολοκληρωμένο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αυτό που μένει είναι η σήμανση και το κούμπωμα με το τοπικό δίκτυο και θα είναι έτοιμο για να λειτουργήσει.
διαβαστε περισσοτερα

Παναιτωλικός:Η πρώτη φάση των εργασιών για την τοποθέτηση του σκέπαστρου στο πέταλο του γηπέδου ολοκληρώθηκε

Η πρώτη φάση των εργασιών για την τοποθέτηση του σκέπαστρου στο πέταλο του γηπέδου, ολοκληρώθηκε. Ο σκελετός είναι από χθες βράδυ στη θέση του! Απ’ άκρη σ΄άκρη. Από τη μεγάλη έως τη μικρή κερκίδα του γηπέδου. Βέβαια υπάρχει αρκετός δρόμος μέχρι τη στιγμή που θα παραδοθεί. Τις επόμενες μέρες θα γίνει η πλήρης στήριξή του με συρματόσχοινα. Μετά θα μπουν τα πάνελ. Η απάντηση στο ερώτημα «πότε τελειώνει;» δεν μπορεί να δοθεί με ακρίβεια. Οι καιρικές συνθήκες θα παίξουν ρόλο. Ας δούμε όμως το πρόγραμμα των εντός έδρας αγώνων του:  Στις 25 Φεβρουαρίου ο Παναιτωλικός παίζει με τον Πλατανιά και είναι απίθανο να προλάβει. Πάει Κέρκυρα και στις 4 Μαρτίου υποδέχεται τον Λεβαδειακό, οπότε οριακά είναι πιθανό να «εγκαινιάσει» τότε το σκεπασμένο πέταλο.  Ακολουθούν δύο εκτός έδρας αγώνες (ΠΑΣ και ΑΕΛ), διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Εθνικής (25-26 Μαρτίου) και έτσι παίζει ξανά στο Αγρίνιο στις 2 Απριλίου με Αστέρα Τρίπολης.  http://www.agrinio-sports.gr
διαβαστε περισσοτερα

Κυριακή 5 Μαρτίου η συνεστίαση του Συλλόγου Αετινών ''Μπούμιστος''.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Η συνεστίαση του συλλόγου μας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Μαρτίου και ώρα 13:00μμ. στο μουσικό μεζεδοπωλείο "ΜΠΑΡΜΠΑΛΕΞΗΣ" (Σαλαμίνος 70 Ν.Χαλκηδόνα) με τιμή πρόσκλησης 20€ ανά άτομο.

Στη τιμή περιλαμβάνεται ολοκληρωμένο μενού Πολίτικης & παραδοσιακής κουζίνας και άφθονο κρασί.

Για την διασκέδασή μας θα φροντίσει να μας ταξιδέψει η ορχήστρα ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ με παραδοσιακούς ήχους του τόπου μας & ολόκληρης της Ελλάδας.

Η παρουσία όλων των Αετινών αλλά και των φίλων του Συλλόγου και του χωριού μας θα μας δώσει απίστευτη χαρά.

Ελάτε να γλεντήσουμε όπως εμείς ξέρουμε...

Με εκτίμηση το Δ.Σ. του Συλλόγου.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................