ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΛΙΑΝΟΣ: ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΟΙ ΒΡΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ

Πρόκειται για μια φυσιολογική μεταβολή του καιρού για την εποχή με βροχές και καταιγίδες που μόνο την Τρίτη θα είναι έντονες ειδικά στα κεντρικά και νότια. Ο κόσμος από την άλλη νομίζει ότι πρόκειται για κάτι συγκλονιστικό. Δεν είναι όμως έτσι και αυτό θα καταστεί σαφές μετά το πέρας των βροχοπτώσεων. ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΔΥΝΑΤΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ
διαβαστε περισσοτερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΣΠΕΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΣΥ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ & Κ/Ξ ΚΤΗΜΑ 2016«Η Αιτωλοακαρνανία στο Εθνικό Κτηματολόγιο Ενημερωνόμαστε -Συμμετέχουμε»

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
Η Παναιτωλοακαρνανική Συνομοσπονδία (ΠΑΝ.ΣΥ.), οι Ομοσπονδίες μέλη της: (Βάλτου, Μεσολογγίου, Ναυπακτίας, Ξηρομέρου, Τριχωνίδας) και η Κοινοπραξία «Κ/Ξ ΚΤΗΜΑ 2016» σας προσκαλούν σε εσπερίδα με θέμα:

«Η Αιτωλοακαρνανία στο Εθνικό Κτηματολόγιο
Ενημερωνόμαστε -Συμμετέχουμε»


Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των ετεροδημοτών, σχετικά με την επικείμενη έναρξη της διαδικασίας υποβολής δηλώσεων ιδιοκτησίας επί ακινήτων στους υπολειπόμενους υπό κτηματογράφηση Ο.Τ.Α.τηςΠ.Ε. Αιτωλοακαρνανίας.
Το θέμα μας αφορά όλους και η ενημέρωση θα μας βοηθήσει να αποφύγουμε λάθη και ταλαιπωρίες που ίσως συναντήσουμε, κατά τη διαδικασία υποβολής των δηλώσεων των ακινήτων μας στο κτηματολόγιο .. 
ΤΕΤΑΡΤΗ 31-10 -2018 ώρα 19:30
Σ ΤΟΑ ΒΙ Β Λ Ι Ο Υ- ΑΙΘΟΥΣΑ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΣ
ΠΕΣΜΑΤΖΟΓΛΟΥ 5 & ΣΤΑΔΙΟΥ ΑΘΗΝΑ.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ



διαβαστε περισσοτερα

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ:Αποτελέσματα των αναλύσεων νερού ανθρώπινης κατανάλωσης

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................