Σκοτάδι και Σκοταδισμός πάνε αντάμα στο Ξηρόμερο-Ακτύπητο δίδυμο !

Γράφει-Σχολιάζει Ο ΘΩΜΑΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ
Τι είχες Γιάννη ; Τι είχα πάντα.... Οι Ξηρομερίτες, πλέον , έχουμε  εξοικειωθεί και, δυστυχώς, συμβιβαστεί με μια τριτοκοσμική κατάσταση σε ότι αφορά την ηλεκτροδότηση της περιοχής. Με την πρώτη ψιχάλα, ή με τους πρώτους κεραυνούς το ηλεκτρικό δίκτυο βγαίνει εκτός λειτουργίας  και μερικές φορές οι συνέπειες αυτού του γεγονότος είναι έντονα δυσάρεστες έως και επικίνδυνες.
διαβαστε περισσοτερα

Ο ΑΡΙΣΤΟΣ...Γράφει ο Άρης Μπιτσώρης

Για τον Αριστείδη Τόντο που έφυγε από τη ζωή στις 14-10-23 ο Άρης Μπιτσώρης στην κηδεία του Αριστείδη απήγγειλε στην εκκλησία το παρακάτω ποίημα.
διαβαστε περισσοτερα
Διακοπή ρεύματος σε μεγάλο μέρος του Δήμου Ξηρομέρου.

Διακοπή ρεύματος σε μεγάλο μέρος του Δήμου Ξηρομέρου.

Αστακός, 17.10.2023 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Μόλις ενημερωθήκαμε από τον ΔΕΔΔΗΕ, ότι υπάρχει διακοπή ρεύματος στα χωριά του Ξηρομέρου από Αστακό μέχρι Φυτείες, λόγω της καταιγίδας και των πολλών κεραυνών. Συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ αυτή την στιγμή εργάζεται για τον εντοπισμό και την αποκατάσταση της βλάβης. ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ https://www.dimosxiromerou.gr/nea
διαβαστε περισσοτερα

Κομματική Οργάνωση Ξηρομέρου του ΚΚΕ-Κάλεσμα στο Αγρίνιο σε διαδήλωση για τον παλαιστινιακό λαό

Η Κομματική Οργάνωση Ξηρομέρου του ΚΚΕ καταγγέλλει το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ,  που με τη στήριξη των ΗΠΑ, ΝΑΤΟ και ΕΕ, συνεχίζει και κλιμακώνει την πολύχρονη επιθετικότητά του κατά του ηρωικού λαού της Παλαιστίνης.Καταδικάζει τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών, που αποτελούν ένα ακόμη προδιαγεγραμμένο έγκλημα κατά του παλαιστινιακού λαού, με τραγικό απολογισμό χιλιάδες νεκρούς και τραυματίες, μεταξύ άλλων και μικρά παιδιά.
διαβαστε περισσοτερα

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ-ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

Από την κακοκαιρία έχουμε διακοπή ρεύματος σε όλα τα χωριά από Αστακό μέχρι Φυτείες. Περιμένουμε νέα από τα συνεργεία της ΔΕΗ για την αποκατάσταση της βλάβης.
διαβαστε περισσοτερα

Κλειστές θα παραμείνουν αύριο ημέρα Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2023, οι υπηρεσίες του Δήμου Ξηρομέρου, ως ένδειξη σεβασμού και πένθους.

Αστακός, 17/10/2023Αριθ. πρωτ.: 12906 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ Δ/νση: Αστακός Αιτωλοακαρνανίας Τηλ.:2646360500
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ως ένδειξη σεβασμού και πένθους για την απώλεια της αγαπημένης και εκλεκτής συναδέλφου, οι υπηρεσίες του Δήμου Ξηρομέρου, θα παραμείνουν κλειστές αύριο ημέρα Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2023.
διαβαστε περισσοτερα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΚΩΣΤΑ ΓΑΛΑΝΗ

Φίλες και  φίλοι!Μεγάλη τιμή για μένα η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου .Γι' αυτό και σας  ευχαριστώ για την ψήφο σας ,που  με ανέδειξε Σύμβουλο της Κοινότητας Αστακού.   Σας διαβεβαιώνω ότι, με  όποια  αρμοδιότητα μου ανατεθεί, θα  υπηρετήσω τον τόπο μας με ανιδιοτέλεια και με πνεύμα συνεργασίας και εκτίμησης προς τους συνεργάτες μου.   Στην καθημερινότητά μας, θα με βρίσκετε πάντα δίπλα σας, με αγάπη προς όλους, ανεξαρτήτως ψήφου.   Δεν ξεχνώ ποτέ ότι πολιτική είναι η επιδίωξη του καλού της πόλης, του συνόλου των  πολιτών.                                      Με βαθιά εκτίμηση                      και θερμές ευχαριστίες
                                                           Κώστας Γαλάνης
διαβαστε περισσοτερα

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (14/2023) που εκδόθηκε σήμερα Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023 και κοινοποιήθηκε από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας πρόσκαιρη επιδείνωση προβλέπεται να παρουσιάσει ο καιρός στη χώρα μας, κυρίως στη δυτική και τη βόρεια Ελλάδα, από σήμερα το μεσημέρι (Τρίτη 17-10-2023), με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και τοπικές χαλαζοπτώσεις.Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:
διαβαστε περισσοτερα
Ανοικτή πρόσκληση για σύσταση εθελοντικής ομάδας πολιτικής προστασίας.

Ανοικτή πρόσκληση για σύσταση εθελοντικής ομάδας πολιτικής προστασίας.

Ημερομηνία 17-10-2023 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Αγαπητοί Συμπολίτες και Συμπολίτισσες, Ο Δήμος Ξηρομέρου προτίθεται να συστήσει Εθελοντική Ομάδα Πολιτικής Προστασίας, με σκοπό την πρόληψη και αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών. Εφόσον επιθυμείτε να ενταχθείτε στην Εθελοντική Ομάδα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας, μπορείτε να συμπληρώσετε εντός 10 ημερών από σήμερα, την σχετική αίτηση που επισυνάπτεται παρακάτω, σημειώνοντας κάθε άλλη πρόσθετη σχετική πληροφορία που κρίνετε απαραίτητη, και να την αποστείλετε ηλεκτρονικά στο e-mail: koinofelisxiromerou2019@gmail.com ή εναλλακτικά να την υποβάλλετε στην Κοινωφελή Επιχείρηση κατά τις εργάσιμες ώρες. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε στο: 6986605117 και 2646041482. ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
https://www.dimosxiromerou.gr/nea
διαβαστε περισσοτερα
Ανακοινώσεις Νομικού Προσώπου «Πολιτισμός, Περιβάλλον και Αθλητισμός, Παιδεία και Κοινωνική Πρόνοια στον Δήμο Ξηρομέρου».

Ανακοινώσεις Νομικού Προσώπου «Πολιτισμός, Περιβάλλον και Αθλητισμός, Παιδεία και Κοινωνική Πρόνοια στον Δήμο Ξηρομέρου».

2019. Πρόσκληση για τακτική συνεδρίαση Δ.Σ.(7.10.2019). Πρόσκληση για τακτική συνεδρίαση Δ.Σ.(21.10.2019). Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για Παιδίατρο στο Νομικό Πρόσωπο.(29.10.2019). Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για ψηφιακή υπογραφή.(5.11.2019). Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για προμήθεια καυσίμων παιδικών σταθμών(8.11.2019). Πρόσκληση για τακτική συνεδρίαση Δ.Σ.(11.11.2019). Πρόσκληση εκδήλωση ενδιαφέροντος για προμήθεια Εντύπων, Υλικών Μηχανογράφησης και Πολλαπλών Εκτυπώσεων(15.11.2019). Πιστοποίηση του Νομικού Προσώπου από το Υπουργεία Πολιτισμού και Αθλητισμού(18.11.2019). Πρόσκληση για έκτακτη συνεδρίαση(28.11.2019). Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για Τεχνικό Ασφαλείας(2.12.2019). Το πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Νομικού Προσώπου(11.12.2019). Πρόσκληση για τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ.(13.12.2019). Δωρεάν μεταφορά μαθητών για παρακολούθηση θεατρικής παράστασης(23.12.2019). Λειτουργία Παιδικών Σταθμών(30.12.2019).
διαβαστε περισσοτερα

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ-Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με εμπιστευθήκαν να τους εκπροσωπήσω για δεύτερη φορά στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Το αποτέλεσμα των δημοτικώνεκλογέωνεπικύρωσε με τον πλέονεμφατικότρόπο την βούληση των πολίτων , ότι η ΔημοτικήΑρχήπρέπει να συνεχίσει την προσπάθεια που ξεκίνησε το 2019 επιταχύνοντας τους ρυθμούς της ,προγραμματίζοντας και συντονίζονταςακόμηκαλύτερα το έργο της.
διαβαστε περισσοτερα

Θεοφάνης Κοντοχρήστος.Ενα μεγάλο Ευχαριστώ από καρδιάς στους δημότες του Αιγάλεω που με τίμησαν με την ψήφο τους, και να εκλεγώ ως Δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Αιγάλεω..

Φίλες και φίλοι, Θα ήθελα να εκφράσω ένα μεγάλο Ευχαριστώ από καρδιάς στους δημότες του Αιγάλεω που με τίμησαν με την ψήφο τους, και να εκλεγώ ως Δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Αιγάλεω.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................