ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ:Ηχητικά πρακτικά του Δημοτικού Συμβουλίου-15.11.2019

Τακτική συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου την Παρασκευή 15.11.2019.



https://www.dimosxiromerou.gr/
διαβαστε περισσοτερα

Βασιλόπουλο Ξηρομέρου:Επισκευή & τοποθέτηση κάδων απορριμάτων

Επισκευάσαμε και τοποθετήσαμε κάδους απορριμμάτων σε δύο γειτονιές του χωριού μας, και σε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο καθαριότητας κ. Παλιογιάννη δρομολογήθηκε να περνάει το απορριμματοφόρο και από εκεί.Αναφέρει σε ανάρτησή του στη προσωπική του σελίδα f/b o πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Βασιλόπουλο Ξηρομέρου Πάνος Πετρονικολός 

διαβαστε περισσοτερα

Με πρωτοβουλία του Αλέξανδρου Σάββα η ανακήρυξη των 4 χωριών του Ξηρομέρου σε μαρτυρικά.

Με πρωτοβουλία του Αλέξανδρου Σάββα, πρόεδρο  εφετών, ενός ακούραστου εθελοντή και υπηρέτη του πολιτιστικού κινήματος πήρε ακόμη μια πρωτοβουλία ,ώστε να αναδείξει την ολική καταστροφή των τεσσάρων χωριών του Ξηρομερου.  Τα τέσσερα χωριά του Ξηρομέρου, η Χρυσοβίτσα, Αγράμπελα,Πρόδρομος και ο Μαχαιράς κάηκαν ολοσχερώς από τους Ιταλούς φασίστες στις 8 και 9/5/1943. Εκτός από τα θύματα τα χωριά κάηκαν ολοσχερώς κι ελάχιστα σπίτια διασώθηκαν.
διαβαστε περισσοτερα

Κατεβάζει πολύ νερό ο ΓΕΡΟΜΠΟΡΟΣ στη ΜΠΑΜΠΙΝΗ(φωτο-βίντεο)

Ο χείμαρρος ΓΕΡΟΜΠΟΡΟΣ στη ΜΠΑΜΠΙΝΗ ,μετά τις ισχυρές νεροποντές άρχισε να κατεβάζει πολύ νερό και όπως βλέπουμε και στο παρακάτω βίντεο η στάθμη του νερού έχει ανέβει και πέρασε πάνω από γεφύρι στη θέση Γεροπούλι.

foto-video S.Z
διαβαστε περισσοτερα

Αλβανικό γλέντι στο Λεσίνι

διαβαστε περισσοτερα

Ομιλία με θέμα ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ

Ομιλία με θέμα ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ, το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020 & ώρα 5:30 μ.μ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Ξηρομέρου.

ΟΜΙΛΗΤΡΙΑ

ΧΡΥΣΤΙΔΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ
Ψυχίατρος,Διευθύντρια Μονάδας Απεξάρτησης 18 Άνω,Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής

ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙ
ΣΑΚΟΥΦΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
Msc,PhD,Γενική Διευθύντρια Δημόσιας Διοίκησης & Κοινωνικής Μέριμνας Περιφέρειας Αττικής

ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ


διαβαστε περισσοτερα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΟΒΟΛΙΟΤΩΝ ΑΣΤΑΚΟΥ:ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ 2019 -ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΑΡΚΟ ΕΥΧΩΝ ΑΛΚΑΖΑΡ ΛΑΡΙΣΑ -ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Μονοήμερη εκδρομή του Συλλόγου Χοβολιοτών Αστακού ΠΑΡΚΟ ΕΥΧΩΝ  ΑΛΚΑΖΑΡ ΛΑΡΙΣΑ την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019 
Τιμή εισιτηρίου 22 €
Στη τιμή περιλαμβάνεται και επίσκεψη στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αχιλλείου

Πληρ: Γιώγος Βασίλας 6934 504319
διαβαστε περισσοτερα

Πάνω από 1.000 παιδιά στην Αιτωλοακαρνανία προγραμμάτισαν ρομποτικό μηχανισμό που ζωγραφίζει, συμμετέχοντας στην ευρωπαϊκή εβδομάδα προγραμματισμού

Ολοκληρώθηκε στο Αγρίνιο ηΕυρωπαϊκή Εκπαιδευτική Δράση WeGoSTEM  (https://www.wegostem.gr/) που διοργάνωσε για δεύτερη χρονιάστην Ελλάδα, το Πρότυπο Κέντρο Ρομποτικής και Τεχνολογίας - Makerlabσε συνεργασία με τη Διεθνή Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση Dwengo, υπό την αιγίδα τηςΠεριφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας.
διαβαστε περισσοτερα

Π.Δ.Ε.Ημερίδα στο Αγρίνιο για την Ασφάλεια

Ημερίδα στο Αγρίνιο με θέμα: «Η ευρύτερη έννοια της Ασφάλειας σύμφωνα με τα σύγχρονα δεδομένα και ο διάλογος με την Κοινωνία των Πολιτών»
Συζήτηση με θέμα: «Η ευρύτερη έννοια της Ασφάλειας σύμφωνα με τα σύγχρονα δεδομένα και ο διάλογος με την Κοινωνία των Πολιτών» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 17:30, στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας, στο Αγρίνιο. 
διαβαστε περισσοτερα
Προκήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού, για προμήθεια-τοποθέτηση εξοπλισμού, για την αναβάθμιση παιδικών χαρών του Δήμου Ξηρομέρου.

Προκήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού, για προμήθεια-τοποθέτηση εξοπλισμού, για την αναβάθμιση παιδικών χαρών του Δήμου Ξηρομέρου.

Αστακός, 19/11/2019 Αρ. πρωτ.: 9958 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕΣΩ Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ «Προμήθεια-Τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χαρών του Δήμου Ξηρομέρου». Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου προκηρύσσει ηλεκτρονικό ανοικτό διαγωνισμό για την ανάδειξη αναδόχου εκτέλεσης της προμήθειας «Προμήθεια-Τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χαρών του Δήμου Ξηρομέρου», προϋπολογισμού 212.000,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24%. 1. Αναθέτουσα Αρχή - Στοιχεία επικοινωνίας: Αναθέτουσα αρχή: Δήμος Ξηρομέρου Είδος αναθέτουσας αρχής: Ο.Τ.Α. Οδός: Δημαρχείο Αστακού Αιτ/νίας Ταχ.Κωδ.: 30006 Τηλ.: 2646360500 Telefax: 2646042531 e-mail: info@dimosxiromerou.gr Ιστοσελίδα: www.dimosxiromerou.gr Κωδικός NUTS: EL631 (Αιτωλοακαρνανία) Η κύρια Αναθέτουσα Αρχή είναι Δήμος και ανήκει στην Γενική Κυβέρνηση, Υποτομέας ΟΤΑ. 2. Πρόσβαση στα έγγραφα: Άμεση και δωρεάν πρόσβαση στα έγγραφα της σύμβασης υπάρχει σ…
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................