Πρόσκληση για τακτική συνεδρίαση Δ.Σ. Λιμενικού Ταμείου την Δευτέρα 13 Νοεμβρίου.

Πρόσκληση για τακτική συνεδρίαση Δ.Σ. Λιμενικού Ταμείου την Δευτέρα 13 Νοεμβρίου.

Αστακός, 9.11.2023 Αριθ. πρωτ: 530 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ  Ν.Π.Δ.Δ. 'ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ' ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Προς: Τα μέλη του Ν.Π.Δ.Δ. (ως Πίνακα Αποδεκτών) ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Καλεί τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, σε Τακτική Δια Ζώσης Δημόσια Συνεδρίαση την δεκάτη τρίτη (13η) του μηνός Νοεμβρίου, του έτους 2023, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14.00, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου (Δημοτικό Κατάστημα Αστακού) σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 65 παρ.5 του Ν. 3852/2010, όπως συμπληρώθηκε από την παρ. 2 του άρθρου 1 του Ν. 4257/2014, του άρθρου 11 του Ν. 5043/2023, το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010, όπως συμπληρώθηκε από το άρθρο 184 του Ν. 4635/19 και σε συνδυασμό τις διατάξεις των άρθρων 234 και 240 του Ν. 3463/2006, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κάτωθι θέματα ημερήσιας διάταξης:
διαβαστε περισσοτερα

Κλασικός Μαραθώνιος Αθήνας (42 χλμ.)

Λίγες ώρες πριν από την έναρξη του 40ου Κλασικού Μαραθωνίου.. Είναι η διαδρομή του αρχαίου Αθηναίου οπλίτη της Μάχης του Μαραθώνα, του Φειδιππίδη, του Ολυμπιονίκη Σπύρου Λούη, του Γιάννη Κούρου.
διαβαστε περισσοτερα
Πρόσκληση για τακτική δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου.

Πρόσκληση για τακτική δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου.

Αστακός, 11/11/2023 Αριθ. πρωτ.: 13881 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ  ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Προς: Τα τακτικά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου (ως Πίνακα Αποδεκτών) ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ H ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ Καλεί σε Τακτική Μεικτή (δια ζώσης και ταυτόχρονα με τηλεδιάσκεψη) Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 15 Νοεμβρίου 2023, ημέρα της εβδομάδας Τετάρτη και ώρα 07:00 μ.μ., σύμφωνα με το άρθρο 11 του Ν.5043/2023 (Α΄91) του ΥΠ.ΕΣ. για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κάτωθι θέματα ημερήσιας διάταξης:
διαβαστε περισσοτερα

Επικαιροποίηση του Έκτακτου Δελτίου Επιδείνωσης Καιρού

Επικαιροποίηση του Έκτακτου Δελτίου Επιδείνωσης ΚαιρούΤο Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε στις 09-11-2023, επικαιροποιείται σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία.Α. Σήμερα Σάββατο (11-11-23) ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται: α). Μέχρι νωρίς το απόγευμα στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τα δυτικά και τα νότια τμήματα της Πελοποννήσου, τα Κύθηρα, την κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Β). Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου (κυρίως περιοχή Λέσβου, Χίου και από το απόγευμα Σάμου) γ)  Στα Δωδεκάνησα από το βράδυ μέχρι τις πρωινές ώρες της Κυριακής (12-11-23).
διαβαστε περισσοτερα

40ος Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας...Ο Δήμος Ξηρομέρου φιλοξενείται στο περίπτερο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην κορυφαία διεθνή έκθεση του κλάδου του αθλητισμού

Ο Δήμος Ξηρομέρου φιλοξενείται στο περίπτερο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην κορυφαία διεθνή έκθεση του κλάδου του αθλητισμού, του fitness και του αθλητικού τουρισμού (θα υποδεχτεί περί τους 70.000 δρομείς του 40ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, αλλά και τους λάτρεις του δρομικού κινήματος)Την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας εκπροσώπησε ο Δημήτριος Νικολακόπουλος, Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Ολυμπισμού(φωτο με τον ταμία του Συλλόγου Μπαμπίνηςκαι μαραθωνοδρόμο Βλάση ΧρυσικόΔείτε φωτο
διαβαστε περισσοτερα
Συνάντηση Δημάρχου Ξηρομέρου με τον Ειδικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου.

Συνάντηση Δημάρχου Ξηρομέρου με τον Ειδικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου.

Ημερομηνία 10-11-2023 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Συνάντηση εργασίας με τον Ειδικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, κο Κατσαρό Δημήτριο, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ξηρομέρου, κος Τριανταφυλλάκης Ιωάννης την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2023. Στην συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την λειτουργία του Δήμου και την συνεργασία με την Αποκεντρωμένη Διοίκηση. Κύριο θέμα αποτέλεσε η εφαρμογή του Προεδρικού Διατάγματος για την ΠΟΑΥ Εχινάδων Νήσων και Αιτωλοακαρνανίας, με τις προβλεπόμενες μετεγκαταστάσεις και επεκτάσεις των ιχθυοκαλλιεργητικών μονάδων. Για τα αποτελέσματα της συνάντησης στις λεπτομέρειες και αναλυτικά, θα ενημερωθεί από τον Δήμαρχο το Δημοτικό Συμβούλιο στην συνεδρίαση του την εβδομάδα που έρχεται και η Επιτροπή Αγώνα στη προσεχή τηλεδιάσκεψη.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................