Γιάννης Τριανταφυλλάκης- Για τα ακραία καιρικά φαινόμενα στον Δήμο Ξηρομέρου . Χρέος μας να σταθούμε δίπλα στους πληγέντες .

Για τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν τον Δήμο Ξηρομέρου ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης αναφέρει στην προσωπική του ιστοσελίδα f/b
Για άλλη μια φορά ακραία καιρικά φαινόμενα έπληξαν τον Δήμο Ξηρομέρου . Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο προσωπικό, που μέχρι τις πρώτες βραδινές ώρες προσπαθούσε να δώσει πρόσβαση στους κεντρικούς άξονες και να ανακουφίσει πληγέντες και τους αρμόδιους Αντιδημάρχους ,που είναι επί ποδός. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο Πυροσβεστικό Σώμα και τον Διοικητή ΠΣ Μεσολογγίου ,κο Παπαθανάση ,για τις καίριες επεμβάσεις τους και την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Δυτ Ελλάδας. Άμεση ήταν η επικοινωνία και η συνδρομή του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης ,κου Σπήλιου Λιβανού,του Υφυπουργού Εσωτερικών ,κου Στυλιανού Πέτσα,του Περιφερειάρχη Δυτ Ελλάδας,κου Νεκτάριου Φαρμάκη,του Προέδρου του ΕΛΓΑ ,κου Λυκουρέντζου Ανδρέα. Η φύση δείχνει για άλλη μια φορά το σκληρό της πρόσωπο. Χρέος μας να σταθούμε δίπλα στους πληγέντες .

Giannis Triantafillakis





διαβαστε περισσοτερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ.

Ημερομηνία, 26.1.2021
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΑΥΕΧΙΝΑΔΩΝ ΝΗΣΩΝ ΚΑΙ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.
Θέμα: Συζήτηση της Περιοχής Οργανωμένης Ανάπτυξης Υδατοκαλλιεργειών (Π.Ο.Α.Υ.) Εχινάδων Νήσων και Αιτ/νίας, στο Περιφερειακό Συμβούλιο.
Ξηρομερίτισσες – Ξηρομερίτες.Το θέμα της Π.Ο.Α.Υ. Εχινάδων Νήσων και Αιτ/νίας, όπως έχετε ήδη πληροφορηθεί, συζητήθηκε στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας, που πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου. Αποτιμώντας τα αποτελέσματα της παραπάνω συνεδρίασης, διαπιστώνουμε:
Τα θέματα που θέσαμε:
1) Να ανακληθεί λόγω αναρμοδιότητας και λόγω ύπαρξης νέων δεδομένων η υπ’ αριθ. 01/2019 απόφαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος & Φυσικών Πόρων του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας (ΑΔΑ: ΩΨΠΖ7Λ6-ΒΥΑ) με θέμα: Γνωμοδότηση επί της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) του Σχεδίου για το χαρακτηρισμό και την οριοθέτηση Περιοχής Οργανωμένης Ανάπτυξης Υδατοκαλλιεργει…
διαβαστε περισσοτερα

ΜΠΑΜΠΙΝΗ: ΚΑΤΕΒΑΣΕ Ο ΧΕΙΜΑΡΟΣ ΓΕΡΟΜΠΟΡΟΣ (VIDEO)

Ο Xείμαρρος ΓΕΡΟΜΠΟΡΟΣστη ΜΠΑΜΠΙΝΗ ,μετά τις ισχυρές βροχοπτώσεις  άρχισε να κατεβάζει πολύ νερό και όπως βλέπουμε και στo παρακάτω βίντεο. video:SZ
διαβαστε περισσοτερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Πρ.ΠΡΟΕΔΡΟΥ Ν.Α.Ο.ΑΣΤΑΚΟΥ και ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ Λ.Τ.ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΜΕ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΠΟΡ, ΚΩΣΤΑ ΓΑΛΑΝΗ

Σας κάνουμε γνωστό ότι μέχρι να υπάρξει δυνατότητα επαναδραστηριοποίησης του Ναυτικού Ομίλου Αστακού, μπορούν οι νεαροί συμπολίτες μας, εφόσον το επιθυμούν να εγγραφούν στο Ναυτικό Όμιλο Μεσολογγίου. Η μετακίνηση στο Μεσολόγγι και η επιστροφή θα είναι δωρεάν.Επίσης, όσοι επιθυμούν από τους εν Αθήναις συνδημότες μας μπορούν να εγγραφούν στο Ναυτικό Όμιλο Καλαμακίου χωρίς να υποχρεώνονται να έχουν δικά τους σκάφη, αφού θα τους διατίθενται σκάφη τα οποία χρησιμοποιεί ο Ν.Α.Ο.ΑΣ για την άθλησή τους.Με την ευκαιρία εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας προς τον κ. Αποστόλη Πανταζή και τον κ. Αλέξανδρο Φραίμη Δικηγόρο, για την πολύτιμη βοήθεια και συμπαράσταση στις προσπάθειές μας για το καλό των νέων του τόπου μας.
Για κάθε σχετική πληροφορία στο τηλέφωνο: 6972608987
Σας ευχαριστώΑντιπρόεδρος Λ.Τ. ΞηρομέρουΚώστας Γαλάνης
διαβαστε περισσοτερα
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ: Πρόσκληση - γνωστοποίηση για προμήθεια τροφίμων ειδών παντοπωλείου.

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ: Πρόσκληση - γνωστοποίηση για προμήθεια τροφίμων ειδών παντοπωλείου.

https://www.dimosxiromerou.gr Αστακός 26/1/2021 Αρ. πρωτ.: 676 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ 
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
Ταχ. Δ/νση: Αστακός Αιτωλ/νίας
Ταχ. Κώδικας: 300 06
Τηλ. 2646360526
Fax: 2646042531 ΠΡΟΣ: ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Ο Δήμος μας ενδιαφέρεται να αναθέσει την «Προμήθεια Τροφίμων, ειδών παντοπωλείου για την υλοποίηση της δράσης «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΝ» με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για την έμπρακτη στήριξη των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού, οι οποίοι έχουν πληγεί λόγω των συνεπειών που βιώνουν από τη διασπορά και τη διάδοση του κορωνοϊού SARS-Cov-2 (COVID-19)», συνολικού ποσού 3.999,30 € συμπεριλαμβανόμενου Φ.Π.Α. 13%, για τις ανάγκες του Δήμου Ξηρομέρου.
Η διαδικασία θα γίνει με απευθείας ανάθεση με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά βάσει της τιμής όπως ορίζεται στο άρθρο 86 του Ν. 4412/2016.
Για την κάλυψη της δαπάνης της ανωτέρω προμήθειας έχει εκδοθεί:
Η υπ' αριθ. 62…
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................