Παρέμβαση Ν. Φαρμάκη για τα πανεπιστημιακά τμήματα σε Αγρίνιο και Πύργο

Την παρέμβαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριου Φαρμάκηπροκάλεσε η απόφαση του Υπουργείου Παιδείας για αναστολή έναρξης λειτουργίας των πανεπιστημιακών τμημάτων Γεωργικής Βιοτεχνολογίας στο Αγρίνιο και Επιστημών Φυσικής Αγωγής - Αθλητισμού στον Πύργο.


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019 Δελτίο Τύπου Παρέμβαση Ν. Φαρμάκη για τα πανεπιστημιακά τμήματα σε Αγρίνιο και Πύργο


Την παρέμβαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριου Φαρμάκη προκάλεσε η απόφαση του Υπουργείου Παιδείας για αναστολή έναρξης λειτουργίας των πανεπιστημιακών τμημάτων Γεωργικής Βιοτεχνολογίας στο Αγρίνιο και Επιστημών Φυσικής Αγωγής - Αθλητισμού στον Πύργο.
διαβαστε περισσοτερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 

Καλεί σε Τακτική Δημόσια Συνεδρίαση την Δέκατη Τρίτη  (13η)του Μηνός Νοεμβρίου του έτους 2019 ημέρα Τετάρτη και ώρα 15.00, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίουτου Λιμενικού Ταμείου (Δημοτικό Κατάστημα), για λήψη Αποφάσεων στα κάτωθι θέματα:
διαβαστε περισσοτερα

Π.Δ.Ε .Ενημερωτική εκδήλωση για την εμφάνιση διαβήτη στη διάρκεια της εγκυμοσύνη

Εν όψει της Παγκόσμιας Ημέρας του Σακχαρώδους Διαβήτη, ηΠεριφέρεια Δυτικής Ελλάδαςσε συνεργασία με τον Σύλλογο Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πάτρας «ΓΛΥΚΙΑ ΖΩΗ»και το Κέντρο Εμβρυομητρικής Ιατρικής Πάτρας οργανώνουν επιστημονική ημερίδα με τίτλο: «Διαβήτης και Εγκυμοσύνη»,που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 17:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων « Αγορά Αργύρη» στην Πάτρα. Η 14ηΝοεμβρίου έχει οριστεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ως Παγκόσμια Ημέρα για τον Σακχαρώδη Διαβήτη. Πρόκειται για μία σοβαρότατη διαταραχή της λειτουργίας του Μεταβολισμού. Στην πατρίδα μας πάσχουν από το συγκεκριμένο αυτοάνοσο νόσημα 1.200.000 πολίτες, ενώ αποτελεί μία σταθερά αυξανόμενη παγκόσμια απειλή, καθώς αποτελεί σημαντική αιτία θανάτου για περίπου 7.000.000 πολιτών σε ετήσια βάση και είναι στενά συνδεδεμένη με αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης καρδιαγγειακών επεισοδίων, νεφρικής ανεπάρκειας, μόνιμων βλαβών του αμφιβληστροειδούς και άλλων σοβαρών επιπλοκών για τον ανθρώπινο οργανισμό. Εκτός απ…
διαβαστε περισσοτερα

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ:ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ 
ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ Το Νομικό Πρόσωπο, προκειμένου να αναθέσει την Προμήθεια Πετρελαίου Θέρμανσης για τις ανάγκες των Παιδικών Σταθμών εκτιμώμενου συνολικού προϋπολογισμού 4.798,44€ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24%, σας καλεί να εκδηλώσετε ενδιαφέρον με σχετική έγγραφη οικονομική προσφορά,σύμφωνα με τους όρους της αριθ. 58/2018 Μελέτης της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Ι.Π. Μεσολογγίου.
διαβαστε περισσοτερα

ΜΠΑΜΠΙΝΗ : Ισχυρές Βροχοπτώσεις σήμερα -(φωτο)

Αγρίεψε για τα καλά ο καιρός με έντονες βροχές και καταιγίδες πλημμύρισαν  οι δρόμοι & χωράφια στη Μπαμπίνη Ξηρομέρου (δείτε πρωινές εικόνες από την περιοχή λαγκάδα.

διαβαστε περισσοτερα

Μια νύχτα γεμάτη αστραπές(φωτο makeart)

Η κακοκαιρία χτύπησε τη Δ.Ελλάδα(Ξηρόμερο-Αστακός) με κεραυνούς -αστραπές και δυνατή βροχή .Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες (MAKEART)

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................