Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η παρουσίαση του επετειακού βιβλίου (ΠΑΝ.ΣΥ) 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (1989-2019)

Σε πολυπληθές κοινό στη Στοά του Βιβλίουη  Παναιτωλοακαρνανική Συνομοσπονδία (ΠΑΝ.ΣΥ) και οι πέντε ομοσπονδίες μέλη της: Βάλτου (Ο.ΣΥ.ΒΑ)- Μεσολογγίου (Ο.ΣΥ.Ε.Μ.) - Ναυπακτίας (Ο.ΣΥ.Ν.)- Ξηρομέρου (Ο.Π.ΣΥ.Ξ) - Τριχωνίδας (Ο.ΣΥ.Τ),  παρουσίασαν το επετειακό βιβλίο (ΠΑΝ.ΣΥ) 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ (1989-2019)για τα τριάντα χρόνια από την ίδρυση της ΠΑΝ.ΣΥ.

διαβαστε περισσοτερα

Π.Δ.Ε. Συγκρότηση επιτροπών καταγραφής ζημιών στο Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου

Εντολή για τη συγκρότηση επιτροπών καταγραφής και αποτίμησης των ζημιών που προκλήθηκαν από την πρόσφατη κακοκαιρία που έπληξε το Δήμο της Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου, έδωσε η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας,Μαρία Σαλμά. 
διαβαστε περισσοτερα

ΚΑΤΟΥΝΑ: ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ (Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019)

διαβαστε περισσοτερα

Οι αποφάσεις και τα πρακτικά της πρώτης συνεδρίασης Δημοτικής Κοινότητας Αστακού, Δήμου Ξηρομέρου στις 27/9/2019

Πραγματοποιήθηκε στις 27/9/2019 πρώτη συνεδρίαση του Νέου Κοινοτικού  Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Αστακού, Δήμου Ξηρομέρου με τα παρακάτω θέματα: α) Ορισμός αναπληρωτή προέδρου Τ/Κ Αστακού β)Κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης λόγω επικινδυνότητας  στη θέση Εσχατολάγκαδο. γ) Κοπή δένδρων και καλλωπισμός  κοιμητήριου Αστακού
Δείτε:Αποφάσεις και τα πρακτικά της πρώτης συνεδρίασης. 
διαβαστε περισσοτερα

Κάλεσμα του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Βασιλόπουλου Ξηρομέρου Παναγιώτη Πετρονικολού για κοπή των κλαδιών που προεξέχουν στο δρόμο.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Καλούμε τους πολίτες της Τοπικής Κοινότητας Βασιλόπουλου να προβούν άμεσα στη κοπή των κλαδιών των οικοπέδων τους που προεξέχουν στο δρόμο.
Επίσης καλούμε τους ιδιοκτήτες που έχουν ελαιοστάσια δίπλα σε δρόμους της κοινότητας, μετά τη συγκομιδή του ελαιοκαρπού, να προβούν στην κοπή των κλαδιών που προεξέχουν στο δρόμο, εντός 2 μηνών από σήμερα.
Με την παρέλευση της προθεσμίας , αν δεν συμμορφωθούν και χωρίς άλλη προειδοποίηση είμαστε υποχρεωμένοι να προβούμε στις όποιες νόμιμες ενέργειες για τη διασφάλιση των πολιτών και οχημάτων.

Τα έξοδα κοπής και απομάκρυνσης των κλαδιών θα επιβαρυνθούν οι ιδιοκτήτες των οικοπέδων και ελαιοστασίων.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Τ.Κ. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ
ΠΕΤΡΟΝΙΚΟΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΏΤΗΣ
διαβαστε περισσοτερα

Σήμερα πέμπτη 10 Οκτωβρίου η Παρουσίαση του Επετειακού Βιβλίου της ΠΑΝ.ΣΥ

ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝ.ΣΥ Η Παναιτωλοακαρνανική Συνομοσπονδία (ΠΑΝ.ΣΥ) με αφορμή τα 30 χρόνια παρουσίας της στον πολιτιστικό χάρτη του νομού μας, εξέδωσε το επετειακό της βιβλίο με τίτλο:
ΠΑΝ.ΣΥ. 30 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ(1989-2019)Η παρουσίαση του βιβλίου θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019 ώρα 19.00στην αίθουσα λόγου και τέχνης, της Στοάς του Βιβλίου, Πεσμαζόγλου 5 και Σταδίου ,Αθήνα.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank