ΦΥΤΕΙΕΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ-ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023

Πολιτιστικός & Μορφωτικός Σύλλογος Φυτειών Ακαρνανικό Φως
διαβαστε περισσοτερα

Πρόγραμμα του ΚΚΕ στην Αιτ.νια , ενόψει της νέας εκλογικής μάχης στις 25 Ιούνη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΠλούσιο πρόγραμμα βρίσκεται σε εξέλιξη από την Κομματική Οργάνωση Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, ενόψει της νέας εκλογικής μάχης στις 25 Ιούνη, το οποίο περιλαμβάνει συγκεντρώσεις, συσκέψεις, περιοδείες και εξορμήσεις.
διαβαστε περισσοτερα

ΤΑ ΠΗΓΑΔΙΑ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ. Πηγή ζωής, μιας άλλης περασμένης εποχής. Γράφει ο Παναγιώτης Ηλ. Χολής.

ΤΑ ΠΗΓΑΔΙΑ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ. Πηγή ζωής, μιας άλλης περασμένης εποχής.
Γράφει ο Παναγιώτης Ηλ. Χολής. --Το νερό είναι γνωστό ότι αποτελεί κύριο και αναντικατάστατο συστατικό κάθε ζωντανού οργανισμού. Χωρίς νερό δεν θα υπήρχε ζωή στον πλανήτη και τα πάντα θα είχαν μετατραπεί σε απέραντη έρημο. Πριν αναπτυχθούν οι τεχνολογίες που έδωσαν οριστική λύση στην συνεχή ροή νερού στις βρύσες κάθε σπιτιού, ας δούμε πώς δίνονταν λύση στο πόσιμο νερό, στις δύσκολες εποχές περασμένων ετών.
διαβαστε περισσοτερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ Ευαγγελίας Πολύζου-Γελαδάρη με το συνδυασμό του Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη

facebook.Ευαγγελία ΠολύζουΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ Μετά από την πρόταση του Δημάρχου μας ,κυρίου Γιάννη Τριανταφυλλάκη , αποφάσισα να στηρίξω με την σειρά μου αυτή τη προσπάθεια, με επικεφαλής ένα νέο και επιτυχημένο πρόσωπο . Ξέρω ότι τα προβλήματα είναι πολλά και χρόνια ,αλλά γνωρίζω επίσης ότι με την δουλειά και το νοικοκυριό μπορούμε να λύσουμε αρκετά από αυτά . Στα πλαίσια αυτά ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου ως Σύμβουλος στην Κοινότητα Φυτειών . Σας ευχαριστώ . Με εκτίμηση Ευαγγελία Πολύζου-Γελαδάρη του Ανδρέα Ιδιωτική Υπάλληλος
διαβαστε περισσοτερα

Κλιμάκια του ΠΑΣΟΚ σε διάφορα μέρη της Αιτωλοακαρνανίας.

http://www.trifiatis.gr

Στις 25 Ιουνίου ψηφίζουμε ΠΑΣΟΚ - Κίνημα ΑλλαγήςΔυναμικά ξεκίνησαν τον προεκλογικό αγώνα κλιμάκια του ΠΑΣΟΚ σε διάφορα μέρη της Αιτωλοακαρνανίας. Συγκεκριμένα κλιμάκιο στο οποίο συμμετείχαν οι υποψήφιοι βουλευτές Ντίνα Κατσαρή, Γιάννης Μουρτζιάπης, Πάνος Τρυφιάτης, το μέλος της ΚΠΕ Ακριβή Κούκη και ο Αναπληρωτής Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Διονύσης Σαμαράς προχθές Πέμπτη πρωί επισκέφθηκε την Λαϊκή Αγρινίου, το απόγευμα την Κατούνα, την Παρασκευή πρωί την Βόνιτσα και το απόγευμα τις Φυτείες. Κατά την περιοδεια τους τα κλιμάκια, μοιράζονται με τους συμπολίτες τις αγωνίες τους και την ανάγκη ότι, ΜΟΝΟ το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής μπορεί να είναι το πειστικό ανάχωμα, η σοβαρή αντιπολίτευση σε μια δύσκολη περίοδο της συντηρητικής ηγεμονίας που θέτει σε αμφισβήτηση βασικές κοινωνικές κατακτήσεις.
διαβαστε περισσοτερα

Έφυγε από τη ζωή ο Παναγιώτης Μπενέκος του Δρόσου

Έφυγε σήμερα από τη ζωή ο Παναγιώτης Μπενέκος του Δρόσου καταγόμενος από τη Μπαμπίνη Ξηρομέρου η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί αύριο Δευτέρα και ώρα 11:00 π.μ στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Πέτα - (Κερατέα) Αττικής όπου και διέμενε 
Καλό ταξίδι μπάρπα ΠάνοΘερμά συλλυπητήρια στους οικείους του
διαβαστε περισσοτερα

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (10/2023) που εκδόθηκε το Σάββατο 10 Ιουνίου 2023, από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) και δημοσιοποιήθηκε από τη Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας, Επιδείνωση προβλέπεται να παρουσιάσει ο καιρός στη χώρα μας την Κυριακή (11-06-2023) και τη Δευτέρα (12-06-2023) με ένταση των φαινομένων αστάθειας τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, όπου θα εκδηλωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται κατά τόπους από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και χαλαζοπτώσεις.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................