Πανηγύρι στον Εμπεσό Βάλτου.Μια γιορτή γεμάτη μουσική.χορό και παράδοση... Βίντεο

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ Ένα Ταξίδι στην Ελληνική Παράδοση: Αξέχαστες Στιγμές από το Πανηγύρι
διαβαστε περισσοτερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΠΟ ΤΟ Α ΕΩΣ ΤΟ Ω: ΜΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ» ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΕΔΔΥΠΠΥ. 5Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 16 ΜΑΪΟΥ ΣΤΙΣ 06:15 Μ.Μ.

https://www.dimosxiromerou.gr/nea-Ημερομηνία 12.5.2024ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο Δήμος Ξηρομέρου από τον Σεπτέμβριο του 2020 είναι μέλος του Δικτύου Υγιών Πόλεων και στο πλαίσιο αυτό συμμετέχει στις δράσεις και στις εκδηλώσεις του δικτύου. Το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων του Π.Ο.Υ., έχει ως αποκλειστικό του σκοπό την Πρόληψη των Νοσημάτων, την Προαγωγή της Υγείας, τον Προσυμπτωματικό Έλεγχο των πληθυσμιακών ομάδων υψηλού κινδύνου και γενικότερα την προώθηση ολοκληρωμένων Πολιτικών και Δράσεων στο πεδίο της Δημόσιας Υγείας. Δραστηριοποιείται κυρίως στους τομείς της Υγειονομικής Ενημέρωσης, της Προστασίας του Περιβάλλοντος και της Προληπτικής Ιατρικής. Το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων συνδράμει τις Δημοτικές Αρχές στις προτεραιότητες και στην υλοποίηση προγραμμάτων και δράσεων που επιδιώκουν τη βελτίωση της υγείας του πληθυσμού τους. Με βάσει αυτόν τον στόχο, προσκαλεί την εκπαιδευτική κοινότητα και τους γονείς να συμμετάσχουν σε διαδ…
διαβαστε περισσοτερα

ΜΠΑΜΠΙΝΗ: Ετήσιο μνημόσυνο για Δημήτρη Κων. Θανασούλα

Με τη συμπλήρωση ενός έτουςαπό το θάνατο του συγχωριανού μας Δημητρίου Κων. Θανασούλα  θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέησητο Σάββατο  18 Μάϊου  2024. Στον Ιερό Ναό Αγίου ΝικολάουΜπαμπίνης Ξηρομέρου.
διαβαστε περισσοτερα

Υπό την αιγίδα του Δήμου Ξηρομέρου και του Europe Direct – Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα «Αριάν Κοντέλη» του ΕΛΙΑΜΕΠ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Οι περιφέρειες της Ευρώπης και η ΕΕ: Μια συμβιωτική Σχέση», στις 17 Μαΐου 2024, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων στο Δημαρχείου Αστακού, Αιτωλοακαρνανίας.

ΠΗΓΗ: Σελίδα facebook.Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη
Υπό την αιγίδα του Δήμου Ξηρομέρου και του Europe Direct – Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα «Αριάν Κοντέλη» του ΕΛΙΑΜΕΠ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Οι περιφέρειες της Ευρώπης και η ΕΕ: Μια συμβιωτική Σχέση», στις 17 Μαΐου 2024, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων στο Δημαρχείου Αστακού, Αιτωλοακαρνανίας. Στη εκδήλωση θα συζητηθεί η δυναμική και αμοιβαία επωφελής σχέση μεταξύ των περιφερειών και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank