ΕΘΝΙΚΟ KAI ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ(ΕΚΠΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ)

Αγαπητές φίλες/ Αγαπητοί φίλοι σας ενημερώνουμε ότι:

Το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Εθνικού και Καποδιστριακού
Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνει εξ αποστάσεως επιμορφωτικό πιστοποιημένο
πρόγραμμα εξειδίκευσης στα πλαίσια της Δια Βίου Μάθησης/ΚΕΔΙΒΙΜ -
διάρκειας 440 ωρών για πτυχιούχους ΠΕ, ΤΕ, ΙΕΚ και άλλες κατηγορίες  με θέμα: «Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση».
Διάρκεια: Οκτώβριος 2019 - Απρίλιος 2020

Επιστημονικός Υπεύθυνος:
Αλέξανδρος-Σταμάτιος Αντωνίου, Αν. Καθηγητής Π.Τ.Δ.Ε. - ΕΚΠΑ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται για το Πρόγραμμα
Εξειδίκευσης 2019-2020 στην ιστοσελίδα: http://specialedu-ekpa.com

διαβαστε περισσοτερα

ΔΙΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ (Νεκτάριος Φαρμάκης: "Ο Δυτικός Άξονας μπορεί να γίνει ο μεγάλος πρωταγωνιστής της επόμενης εποχής")

Στην ανάγκη διαμόρφωσης κοινής ταυτότητας και στρατηγικής για το σύνολο του Δυτικού Άξονα της χώρας, εστίασε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, κατά την παρέμβασή του σήμερα, Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019, στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα, μεταξύ πέντε Ελληνικών Περιφερειών και εκπροσώπων του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης.
διαβαστε περισσοτερα

Σύλλογος Γυναικών Αστακού: 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019 η έναρξη μαθημάτων μικτής χορωδίας

ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΜΙΚΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019 ΩΡΑ 4:00 Μ.Μ.
Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Λαογραφικού Συλλόγου Γυναικών Αστακού, σας ενημερώνει ότι ξεκινάνε τα μαθήματα της μικτής χορωδίας την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου2019, στο ΣΤΕΚΙ του Συλλόγου μας στις 4:00 μ.μ. Παρακαλούμε για την συμμετοχή παλαιών και νέων μελών! Επίσης όσοι έχουν εκφράσει ήδη επιθυμία και όσοι ενδιαφέρονται για την έναρξη τμήματος παιδικής χορωδίας να έρθουν μαζί με τα παιδιά τους την ίδια μέρα στις 5:15 μ.μ.
Για περαιτέρω πληροφορίες επικοινωνήστε με τα μέλη του Δ.Σ. 694 4613595- 694 6 966560
διαβαστε περισσοτερα

Συνεδριάζει την προσεχή Πέμπτη το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας

Ο ορισμός εκπροσώπων σε Επιτροπές στις οποίες μετέχουν Περιφερειακοί Σύμβουλοι είναι μεταξύ των θεμάτων που θα απασχολήσουν το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδαςστην προσεχή του συνεδρίαση.

Το Σώμα θα συνεδριάσει την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019και ώρα 15.00, στο ισόγειο του κτιρίου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (Ν.Ε.Ο. Πατρών – Αθηνών 32 & Αμερικής) στην Πάτρα. Eπισυνάπτεται η Ημερήσια Διάταξη της συνεδρίασης.
διαβαστε περισσοτερα

Περιοδεία πραγματοποίησε το Σάββατο 28 Σεπτέμβρη η ΚΟΒ Αστακού του ΚΚΕ με επικεφαλής τον βουλευτή Νίκο Παπαναστάση.

Το πρωί ο βουλευτής του ΚΚΕ, επισκέφτηκε τα μαγαζιά στο εμπορικό κέντρο του Αστακού, και συνομίλησε με τους εμπόρους για τα ζητήματα που απασχολούν τους αυτοαπασχολούμενους., όπως η βαριά φορολογία που  συρρικνώνει το εισόδημα τους.
διαβαστε περισσοτερα

ΜΑΝΗ & ΞΗΡΟΜΕΡΟ στα 1831. Του Νίκου Θεοδ. Μήτση

Επ΄ ευκαιρία των 188 ετών από τη δολοφονία του Ιωάννη Καποδίστρια  και μέσα από αδιάσειστα στοιχεία από πρωτογενείς αρχειακές πηγές , όπως μας συνηθίζει ο Ξηρομερίτης ιστορικός ερευνητής , Νίκος Θεοδ. Μήτσης , παρουσιάζουμε  την ιστορική διατριβή  που αφορά την εμφυλιοπολεμική κατάσταση στα 1831  στην Ελλάδα , την ανταρσία στη Μάνη από τους Μαυρομιχαλαίους , τις  αντιδράσεις και τα ψηφίσματα συμπαράστασης της επαρχίας  Βονίτσης και Ξηρομέρου και των στρατευμάτων της Δυτ. Ελλάδος  προς τον Κυβερνήτη Ιωάννη Καποδίστρια , αλλά και τον σκοτεινό και δόλιο ρόλο των ξένων δυνάμεων ( Αγγλία , Γαλλία , Ρωσία)

διαβαστε περισσοτερα
check page rank