ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ-Ευρεία τηλεδιάσκεψη με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με πρωτοβουλία του Προέδρου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου πραγματοποιήθηκε χθες 13.05.2020 τηλεδιάσκεψη με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη στην οποία συμμετείχαν αρκετοί Πρόεδροι Επιμελητηρίων καθώς και Πρόεδροι κλαδικών συνδικαλιστικών οργανώσεων.
διαβαστε περισσοτερα

Πρόσθετη χρηματοδότηση για την ένταξη όλων των παραγωγών της Δυτικής Ελλάδας στα Σχέδια Βελτίωσης ζητάει ο Νεκτάριος Φαρμάκης

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, Μ. ΒΟΡΙΔΗ «Είναι ανάγκη η Ελλάδα να δώσει την ευκαιρία σε όλους τους κατόχους αγροτικών εκμεταλλεύσεων, που συμμετέχουν στην πρόσκληση του υπομέτρου 4.1 (Σχέδια Βελτίωσης) του ΠΑΑ 2014-2020 και που διαθέτουν τις προϋποθέσεις,  να επενδύσουν στον εκσυγχρονισμό τους, να εφαρμόσουν καινοτόμες καλλιεργητικές μεθόδους παραγωγής, να χρησιμοποιήσουν Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ), να οργανώσουν και να καθετοποιήσουν τις εργασίες τους, να μειώσουν το κόστος παραγωγής, να παράγουν ποιοτικότερα προϊόντα και να προστατεύσουν αποτελεσματικότερα το έδαφος και το περιβάλλον». Αυτά μεταξύ άλλων σημειώνει ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, σε επιστολή του προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάκη Βορίδη, ζητώντας αύξηση χρηματοδότησης, προκειμένου να μην μείνει εκτός των Σχεδίων Βελτίωσης κανένας παραγωγός που πληροί τις προϋποθέσεις.
διαβαστε περισσοτερα

Έγκριση υπαγωγής του έργου «Αγροτική Οδοποιία Δ.Δ. Μπαμπίνης» σε Πρότυπες Περιβαλλοντικές Δεσμεύσεις.

Σε έγκριση της υπαγωγής σε Πρότυπες Περιβαλλοντικές Δεσμεύσεις (ΠΠΔ), του έργου «Αγροτική Οδοποιία Δ.Δ. Μπαμπίνης» του Δήμου Ξηρομέρου Π.Ε. Αιτ/νίας, προχώρησε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, κατόπιν σχετικής αίτησης του Δήμου Ξηρομέρου.
Η αίτηση έγινε μέσω της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ξηρομέρου, στις 24 Απριλίου 2020, με το υπ' αριθμόν 2639/24-04-2020 έγγραφο, συνοδευόμενη από συνημμένο φάκελο περιβαλλοντικής αδειοδότησης (συμπληρωμένη δήλωση υπαγωγής σε ΠΠΔ, τεχνική περιγραφή, χάρτες και εγκρίσεις Υπηρεσιών). Πρόκειται για το έργο κατασκευής του δρόμου προς τον Άγιο Γεώργιο πόρτας Μπαμπίνης.
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο.
http://mytikaspress.blogspot.com/
διαβαστε περισσοτερα
check page rank