Xριστίνα Σταρακά :Σύσκεψη στα γραφεία της Περιφερειακή Ενότητας με ΓΟΕΒ και ΤΟΕΒ

Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε, σήμερα 15/6, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου στο Μεσολόγγι με τα μέλη των διοικητικών συμβουλίων των ΓΟΕΒ και ΤΟΕΒ μετά από πρόσκληση της Αντιπεριφερειάρχη κ. Χριστίνας Σταρακά.
διαβαστε περισσοτερα

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΑΝ.ΣΥ

ΘΕΜΑ: ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΕΤΗΣΙΑΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ  ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
διαβαστε περισσοτερα

ΘΕΑΤΡΟΝΙΟ :ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο ΑΣΤΑΚΟΣ ΕΙΧΕ... «ΘΕΜΑ ΧΗΜΕΙΑΣ»

διαβαστε περισσοτερα

Περιβαλλοντολογικό έγκλημα στο δήμο Ακτίου – Βόνιτσας

Η Λαϊκή Συσπείρωση Ακτίου – Βόνιτσας καταδικάζει την  καταστροφή του περιβάλλοντος, την αλλαγή χρήσης γης για την  κερδοφορία των εταιρειών, την απελευθέρωση της ηλεκτρικής  ενέργειας, την παράδοσή της στα χέρια Ιδιωτών και λέει «όχι» στην εγκατάσταση σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας  από βιομάζα και βιοαέριο στη δήμο μας.
διαβαστε περισσοτερα

Ηλιοτρόπιο: Παραλία Σχοίνος Μύτικας Ξηρομέρου

Αγαπάμε Ξηρόμερο -διακοπές στο Ξηρόμερο


διαβαστε περισσοτερα

Πανοραμική foto: Σχοίνος ,Μύτικας (Δήμου Ξηρομέρου)

Πανοραμική foto: ΠαραλίαΣχοίνος ,Μύτικας ( Δήμου Ξηρομέρου) μία από τις όμορφες και καθαρές παραλίες του Ξηρομέρου.foto:από τον φίλο αναγνώση του blog Μπαμπίνη ΙΝ .Ανδρέα Πέππα.
διαβαστε περισσοτερα

«Άνοιξε» η πρώτη πρόσκληση για τις στρατηγικές ΟΧΕ Μεσολογγίου-Αιτωλικού – Καλούνται οι δικαιούχοι να υποβάλουν προτάσεις έργων

Μεσολόγγι – Αιτωλικό Το όραμα της στρατηγικής ΟΧΕ Μεσολόγγι – Αιτωλικό είναι: «Η καθιέρωση ενός νέου οικο-αναπτυξιακού και χωροταξικού προτύπου βασισμένου στο ενδογενές ανθρώπινο, φυσικό και πολιτιστικό κεφάλαιο της περιοχής της λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου, αναγνωρίζοντας τη θεμελιώδη συμβολή του υδάτινου στοιχείου στην ταυτότητα και οικονομία της περιοχής». Ειδικότερα, η πρόσκληση περιλαμβάνει τις παρακάτω δράσεις για την περιοχή: 1. Υποδομές αστικών αναπλάσεων, ιστορικών και εμπορικών κέντρων, ποδηλατόδρομους κ.α. 2. Προστασία των φυσικών τοπίων και ανάδειξή τους με τρόπους που ενισχύουν τον τουρισμό / Δράσεις ανάπτυξης οικοτουρισμού και πράσινου τουρισμού. 3. Αύξηση της ελκυστικότητας των φυσικών και πολιτιστικών περιοχών / Προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς και η ανάδειξή τους με τρόπους που ενισχύει το τουριστικό απόθεμα.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................