Μεσολόγγι.Συγκέντρωση βοήθειας για τους πλημμυροπαθείς του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας Αττικής.

Από αύριο Τρίτη 21 Νοεμβρίου και έως το τέλος του μήνα, οι συμπολίτες μας που επιθυμούν να υποστηρίξουν του πλημμυροπαθείς κατοίκους του δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας Αττικής, μπορούν να προσέρχονται κατά τις εργάσιμες ημέρες από 9.00 π.μ. έως 13.00 μ.μ. στο χώρο του ΚΑΠΗ Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, προκειμένου να προσφέρουν, είδη ρουχισμού και ατομικής υγιεινής, συσκευασμένα τρόφιμα και εμφιαλωμένο νερό.
διαβαστε περισσοτερα

ΕΠΕΙΓΟΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ .ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

διαβαστε περισσοτερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΝΠΔΔ '' ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ'' ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Καλεί σε Διοικητικό Συμβούλιο την Εικοστή Τετάρτη (24η) του Μήνα Νοεμβρίου του έτους 2017 ημέρα Παρασκευή και ώρα 14.00στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου (Δημοτικό Κατάστημα Αστακού) για λήψη Απόφασης στα κάτωθι θέματα:
διαβαστε περισσοτερα

Άγιος Κωνσταντίνος Αγρινίου..Video Ανδρέας Κουτσοθανάσης

Ο Άγιος Κωνσταντίνος βρίσκεται στα βορειοδυτικά της πόλης του Αγρινίου και αποτελούσε παλαιότερα ανεξάρτητο δήμο. Η ιστορία του ξεκινάει ουσιαστικά μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή όταν εκεί δημιουργήθηκε ένας καταυλισμός για να στεγάσει τους πρόσφυγες από τη Μικρά Ασία.
VIDEO
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................