Ευχαριστίες Πολιτιστικού Περιβαλλοντικού Συλλόγου Βάρνακα

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας ευχαριστεί θερμά όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024.Ευχόμαστε σε όλους από τα βάθη της καρδιάς μας Καλή και Ευλογημένη Χρονιά, Με Υγεία, Δύναμη και Ευτυχία!
διαβαστε περισσοτερα

Μίλτος Ζαμπάρας: Άρνηση του Υπουργείου να ανακαλέσει τις παράνομες αλλαγές στο πρόγραμμα LEADER

Μίλτος Ζαμπάρας: Άρνηση του Υπουργείου να ανακαλέσει τις παράνομες αλλαγές στο πρόγραμμα LEADER Συζητήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής η Επίκαιρη Ερώτηση του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Μίλτου Ζαμπάρα, προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με θέμα: «Αναίτια και αδικαιολόγητη μεταβολή όρων προγράμματος Leader».
διαβαστε περισσοτερα

Η κραυγή ενός κτηνοτρόφου | Στηρίξτε μας, πριν χαθεί η παράδοση(βίντεο)

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ Ο αγώνας ενός βουνίσιου κτηνοτρόφου. Στο γραφικό χωριό Περδικάκι της Αιτωλοακαρνανίας, συναντάμε τον Παύλο, έναν 62χρονο κτηνοτρόφο που αφιέρωσε τη ζωή του στην εκτροφή γελαδιών, προβάτων και γιδιών. Με μάτια γεμάτα πάθος για τη δουλειά του, μοιράζεται μαζί μας τις χαρές και τις λύπες της καθημερινότητας στο βουνό.
διαβαστε περισσοτερα

Συνάντηση Θανάση Παπαθανάση με τον Υπουργό Υποδομών Χρήστο Σταϊκούρα

Συνάντηση Θανάση Παπαθανάση με τον Υπουργό Υποδομών Χρήστο Σταϊκούρα 
Με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρήστο Σταϊκούρα συναντήθηκε ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Θανάσης Παπαθανάσης. Μετά την συνάντηση ο κ. Παπαθανάσης δήλωσε:
διαβαστε περισσοτερα

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Θ. Βασιλόπουλου με τον υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κ. Κυρανάκη

Συνάντηση του  Αντιπεριφερειάρχη Θ. Βασιλόπουλου με τον υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κ. ΚυρανάκηΑποτελεσματικές  ψηφιακές υπηρεσίες σε πολίτες και επιχειρήσεις με δραστική μείωση της  γραφειοκρατίας στις  καθημερινές συναλλαγές, είναι κοινός στόχος υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας όπως αυτός διατυπώθηκε στην συνάντηση, την Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2024, του υφυπουργού Κωνσταντίνου Κυρανάκη με τον  αρμόδιο Aντιπεριφερειάρχη, Θεόδωρο Βασιλόπουλο.
διαβαστε περισσοτερα

NEUROPUBLIC: Με «όπλο» την καινοτομία στην 30ή Agrotica

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ | 05-02-24
NEUROPUBLIC:
Με «όπλο» την καινοτομία στην 30ή Agrotica
Επίκεντρο του αγροτικού κόσμου από όλη τη χώρα αλλά και την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων αποτέλεσε η 30ή Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων, Agrotica, η οποία υποδέχθηκε περισσότερους από 150.000 επισκέπτες από την 1 έως τις 4 Φεβρουαρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Helexpo της Θεσσαλονίκης.
Με άξονα την ψηφιοποίηση, την καινοτομία και την υψηλή τεχνολογία στην αγροτική παραγωγή, η φετινή Agrotica έθεσε για άλλη μια φορά εμφατικά τις κυρίαρχες προτεραιότητες του πρωτογενούς τομέα σε διεθνές επίπεδο.
διαβαστε περισσοτερα

Πρόγραμμα «Από το Α έως το Ω: Μία Ακαδημία για Γονείς» υπό την Αιγίδα του ΕΔΔΥΠΠΥ. 2η συνάντηση την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024 στις 06:15 μ.μ.

https://www.dimosxiromerou.gr/neaΗμερομηνία 5.2.2024ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο Δήμος Ξηρομέρου από τον Σεπτέμβριο του 2020 είναι μέλος του Δικτύου Υγιών Πόλεων και στο πλαίσιο αυτό συμμετέχει στις δράσεις και στις εκδηλώσεις του δικτύου. Το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων του Π.Ο.Υ., έχει ως αποκλειστικό του σκοπό την Πρόληψη των Νοσημάτων, την Προαγωγή της Υγείας, τον Προσυμπτωματικό Έλεγχο των πληθυσμιακών ομάδων υψηλού κινδύνου και γενικότερα την προώθηση ολοκληρωμένων Πολιτικών και Δράσεων στο πεδίο της Δημόσιας Υγείας. Δραστηριοποιείται κυρίως στους τομείς της Υγειονομικής Ενημέρωσης, της Προστασίας του Περιβάλλοντος και της Προληπτικής Ιατρικής.
διαβαστε περισσοτερα

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ @ΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΟ ΒΟΥΛΗ TV.

https://www.dimosxiromerou.gr/neaΗμερομηνία 5.2.2024ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Στη εκπομπή @υτοδιοίκηση στο κανάλι της Βουλής και στη δημοσιογράφο Κέλλυ Κοντογεώργη, μίλησε την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης παρουσιάζοντας το όραμα, τη στρατηγική και το σχέδιο το δικό του και της ομάδας της παράταξης του, για την ανάπτυξη του Δήμου Ξηρομέρου. Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης αναφέρθηκε σε πολλά και σημαντικά θέματα που απασχολούν τον Δήμο Ξηρομέρου και περιέγραψε τον οδικό χάρτη της επόμενης μέρας.  ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................