ΥΠΕΓΡΑΦΗ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΚΠΟΝΗΣΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΑΡΚΩΝ

Ν. Φαρμάκης: «Η Δυτική Ελλάδα αποκτά επιτέλους χωροταξικό σχέδιο επενδυτικής ανάπτυξης»

«Σε έξι μήνες από σήμερα, η Δυτική Ελλάδα θα διαθέτει για πρώτη φορά, ένα σοβαρό εργαλείο οικονομικής και επιχειρηματικής ανάπτυξης που θα έπρεπε να έχει εδώ και πολλά χρόνια, ώστε να αποκτήσει συγκεκριμένη ταυτότητα ως προς την αναπτυξιακή χωροταξική της προοπτική. Ο στόχος για μία Περιφέρεια, ελκυστική σε επενδυτές που θα διαθέτει επιτέλους δομημένο σχέδιο για την εγκατάσταση βιομηχανιών, βιοτεχνιών και άλλων επαγγελματικών εγκαταστάσεων, χωρίς αρνητικές συνέπειες για το οικιστικό και φυσικό περιβάλλον, αποτελεί ύψιστη προτεραιότητά μας».
διαβαστε περισσοτερα

Προμήθεια DRONES από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για τα Σώματα Ασφαλείας μέσω του διακρατικού προγράμματος INTERREG

Στην υπογραφή μνημονίου συνεργασίας προχωράει η Περιφέρεια  Δυτικής Ελλάδας με τα τρία Σώματα Ασφαλείας, (Ελληνική Αστυνομία, Λιμενικό Σώμα και Πυροσβεστικό Σώμα) στο πλαίσιο του διακρατικού προγράμματος INTERREG,  μέσω του οποίου θα γίνει προμήθεια  μη Στελεχωμένων Αεροσκαφών (ΣμηΣΑ) για τις ανάγκες των υπηρεσιών.
Η τελετή υπογραφής του μνημονίου θα γίνει  την Πέμπτη 18 Ιουνίου και ώρα 12:00 το μεσημέρι, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου (Ν.Ε.Ο. Πατρών-Αθηνών 32 & Αμερικής-Ισόγειο), στην Πάτρα. 
διαβαστε περισσοτερα

Βλάβη στην ύδρευση του Αρχοντοχωρίου.

https://www.dimosxiromerou.gr/

Αστακός 17.6.2020 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Σοβαρή βλάβη έχει συμβεί στο αντλιοστάσιο στην θέση «Ξηρά» του Δήμου Ξηρομέρου και ως αποτέλεσμα έχει διακοπεί η υδροδότηση στην Τ.Κ. Αρχοντοχωρίου. Ο Δήμος διαθέτει την υδροφόρα στους κατοίκους της Κοινότητας, αποκλειστικά για τις ανάγκες υγιεινής και οικιακής χρήσης, μέχρι να αποκατασταθεί η ζημιά. Ο Δήμος εργάζεται με όλα τα διαθέσιμα μέσα για να αποκαταστήσει τη βλάβη μέχρι αύριο 18-06-2020. Ζητάμε την κατανόηση για τη ταλαιπωρία. Φίλιππος Σαμαλέκος Αντιδήμαρχος Ξηρομέρου
διαβαστε περισσοτερα

Απεργιακή συγκέντρωση στο Νοσοκομείο Λευκάδας πραγματοποίησε ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου στο πλαίσιο της πανελλαδικής απεργίας

Απεργιακή συγκέντρωση στο Νοσοκομείο Λευκάδας πραγματοποίησε ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου στο πλαίσιο της πανελλαδικής απεργίας. Την κινητοποίηση στήριξε με τη συμμετοχή του, το Εργατικό Κέντρο Λευκάδας - Βόνιτσας.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................